Ghost In The Shell S.A.C First Assault Online

• Autor wątku ladydemolatron
  • Data rozpoczęcia
  • Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
L

ladydemolatron

New member
Chciałam po prostu założyć wątek o tym nadchodzącym Cyberpunkowym z resztą także opartym na znanym universum Ghost In the Shell MMOFPSie, bo bardzo szczerze mówiąc się zainteresowałam grą, choć faktem jest to że robią to Koreańcy z Nexona i może być trochę negatywy że skończy się to jakimś Pay to Winem. Gra wchodzi w fazę bety wkrótce w tą jeśień myślałam że może zainteresuję kogoś że też dojdzie to byśmy wtedy razem grali też.

Także jak ktoś będzie zainteresowany daję linka do rejestracji do bety: http://firstassault.nexon.net/en/news/4106/apply-for-beta-

Ostatnia edycja:
N

nexus

New member
Oby samouczek nie był zbyt naciągany, jak w tych pierwszych MMOFPSach

Ostatnia edycja:
L

ladydemolatron

New member
No nie wiem jak to będzie z sprawami typu tutorial no bo cóż to jest akurat nadchodząca gra

Ostatnia edycja:
Yankesss

Yankesss

Donator
Ja tma od tygodnia dołączyłem do bety i czekam na klucza.

Ostatnia edycja:
L

ladydemolatron

New member
Akurat ja też doszłam do bety czyli zapisałam się, czekam na klucz może będę miała szczęście bo klucze CBT dosyć czesto czasami dostaję.

Ostatnia edycja:
L

ladydemolatron

New member
Okej dziś powinni wszystkim rozsyłać beta klucze ale ja jak na razie nie dostałam swego.

Ostatnia edycja:
Eyirie

Eyirie

New member
Ojcia wygląda fajnie ale ja jak zwykle mam za slabego kompa i neta grrr… Chociaż mi opowiedzcie jak sie grało jak dostaniecie te klucze…

Ostatnia edycja:
L

ladydemolatron

New member
Ja to raczej myślę że komp mi ruszy tą grę, ale jak na razie nadal nie dostałam klucza i zaczynam się zastanawiać czy ta beta ma sens z zapisywaniem się skoro ludzie z Twittera dostają klucze a zwykli co się zapisali to nie.

Ostatnia edycja:
L

ladydemolatron

New member
I tak wyszło że nie dostałam klucza chyba że na następnej becie mi dadzą tym razem, ponoć tylko 15 się dostało na razie

Ostatnia edycja:
Yankesss

Yankesss

Donator
Tak paczam se na gmail i dostałem tydzień temu klucz do bety! XXXD Fuck yeah! Se pogram chyba dziś XD

Paczajcie nawet screena wam pokaże! (Ale tylko tyle bo niżej jest kod dostępu XD)

Tak bardzo się chamsko chwale tym XD

Ostatnia edycja:
Lukos

Lukos

EkipaAnimes
Członek ekipy
Zgłosiłem się do bety i jak na razie czekam na kluczyk choć wątpię czy mój komp uciągnie tą gierkę a jeśli tak to zapewne na niskich ustawieniach. Mój komputer jest już trochę starej daty ponieważ do nowych gier mam konsole a nawet kilka xD

Ostatnia edycja:
L

ladydemolatron

New member
Ja też jestem w becie, okazało się że miałam akceptację cały czas w ofertach na mym mailu, a tam nie patrzyłam < facepalm>

Ostatnia edycja:
L

ladydemolatron

New member
^ dopiero jak będzie CBT 2, a na razie nie ma daty, pierwszy już dawno się skończył

Ostatnia edycja:
Yankesss

Yankesss

Donator
Ech ech ech? Nie można teraz grać czy wpisać kodu? T.T

Ostatnia edycja:
L

ladydemolatron

New member
alt
Yankesss:
Ech ech ech? Nie można teraz grać czy wpisać kodu? T.T