Gihi

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
D

dawid15121997

Imię: Dawid
Lat: 16
Ulubione anime:

DragonBall, FairyTAIL, One Piece, Dragon Crisis, Ao no exorcist, Attack on titan itp.

Ulubiony gatunek muzyczny: Dubstep, Electro oraz soundtrack: ain theme (Z FairyTail) :D
Zainteresowania: Anime, gry na pc i rysowanie http://www.drawingnow.com/drawings/97272/jeremy-fairy-tail-my-character/ moja postać FT

Skąd dowiedziałeś się o forum: sam was znalazłem :D
POZDRO!!!

Ostatnia edycja:
A

Alison

New member
Siemanko :>
W jakie gry na PC najczęściej pogrywasz?

Ostatnia edycja:
D

dawid15121997

W takie jak Call of duty, star comflict, spore, minecraft w sumie to różne gatunki.

Ostatnia edycja:
P

PhariosShaphire

New member
Ja pierdzielę! Ponownie ktoś z rocznika '98 am i right? Co was tu sprowadza tak dużo xD
Niemniej jednak witam cię witam i o twe zdrowie pytam mię zwą Pharios Shaphire, Phaś, Phasiu i Publiczna Wkurwiajka C:
Jak ci się żyje w tych okrutnych czasach pełnych Po-po-po-poniaczy, Minecrafta i Yaoi ? (Nie mam wątów do wymienionych po lewej zagadnień…)

Ostatnia edycja:
Levi

Levi

New member
Dobra widzę że jeszcze nikt o to nie zapytał :D

Oglądałeś DxD, albo HOTD ?

Ostatnia edycja:
Nikorin

Nikorin

New member
Siemka :3 Emm nie wiem o co zapytać… ;___; hm. em. lubisz przystojnych facetów w mundurach?

Ostatnia edycja:
D

dawid15121997

Hahahaha no no podoba mi się tu :D
melonzombie tak nie wszystkie soundtracki są tak fajne jak te 3 pierwsze ale tak czy inaczej lubię większości z nich :D
PhariosShaphire haha moje zdrowie OK :) a jeśli o nastał czasy chodzi to da się przeżyć tyle tylko trzeba być dosyć ostrożnym (YAOI) hahaha :D
Levi$ nie nie oglądałem ani tego, ani tego :p
Nikorin no wierz hahaha bardziej lubię piękna dziewczyny co lubią anime :D
witam was wszystkich POZDRO.

Ostatnia edycja:
R

Roirraw

alt
PhariosShaphire:
Ja pierdzielę! Ponownie ktoś z rocznika '98 am i right? Co was tu sprowadza tak dużo xD
Cześć Dawid, domyślam się że 1997 w twoim niku oznacza rocznik 97 (Pharios noob reported xD), co oznacza 1512?

Ostatnia edycja:
Levi

Levi

New member
1512 rok urodzenia, 1997 data zgonu

SO CREEPY

Ostatnia edycja:
D

dawid15121997

haha dzień 15 miesiąc 12 (Grudzień) rok 1997 :)

Ostatnia edycja:
C

COCOart

New member
Heeej! Jestem COCO
I…
Weźcie… postarzacie mnie. : c

Ostatnia edycja:
S

Sadamoo

Siema Siema ;)
Kieruje do Ciebie takie samo pytanie, jakie Ty skierowałeś do mnie !
Mianowicie, Twoja ulubiona walka w Fairy Tail !? :)

Ostatnia edycja:
D

dawid15121997

Natsu, Gajeel vs Bliźniacze Smoki
Gajeel vs Rague.
:D

Ostatnia edycja:
Top Bottom