Gra okaś'a

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
okatawo

okatawo

Member
Witajcie jak stara ekipa forum wie czy nie wie kiedyś bawiłem się w robienie gier od www po zwyczajne okienkowe ;p

Chcę zrobić grę typu FTP/FPS jeszcze pomyślę ale w świecie anime ^^
Coś Ala stare Naruto Naiteki Kensei (Mam gdzieś nawet na dysku swojego klienta naprawionego/przerobionego na wersje shippuden ;p)

Gra oczywiście będzie w pełni 3D blabla
Pytanie do was mam i małą ankietę, które uniwersum wybrać.
Pod koniec tygodnia zobaczycie już pierwsze screeny :)

Ostatnia edycja:
Eyirie

Eyirie

New member
Fajny pomysł :D choć w sumie nie wiem dokładnie jak to wygląda XD z komputerów to ja się znam co najwyżej na gimpie :)

Ostatnia edycja:
Yankesss

Yankesss

Donator
More votes on GGO, please. ^w^

Ostatnia edycja:
N

Nyan

alt
Yankesss:
More votes on GGO, please. ^w^
Why no both?

Jeśli da się tam zaprogramować klasy, dałoby się zrobić po prostu kampanię SAO i kampanię GGO, po czym zobaczyć czy snajperka jest potężniejsza od fireballa.

Ostatnia edycja:
Yankesss

Yankesss

Donator
Fireball? Wut? W SAO nie było magii tylko w ALO XD

Ostatnia edycja:
N

Nyan

alt
Yankesss:
Fireball? Wut? W SAO nie było magii tylko w ALO XD
"Baran has a special debuff skill, called «Numbing Detonation» (ナミング・デトネーション, Namingu Detonēshon?), which has twice the effective range of Nato’s «Numbing Impact». Players caught in the golden sparks released by the skill are rendered stunned for three seconds. If the same player is hit twice with the skill in succession, the stun effect is changed to a more dangerous paralysis effect. "

Okej, jak to nie jest magia to ja nie wiem. A to boss drugiego piętra, nie jakiegoś późniejszego :p

Ostatnia edycja:
Plazma

Plazma

New member
Czy w SAO nie było magii… były bugi chyba xD Nie mniej czym miałoby się charakteryzować te uniwersum? Sam nie wiem…

Ostatnia edycja:
N

Nyan

To gracze nie mieli magii.

Uniwersum SAO: Sto pięter, system umiejętności rodem z Runescape. Interesujące tylko ze względu na innowacyjną technologię.
Uniwersum ALO: O wiele ciekawszy świat, choć magię mogli sobie darować. Generowanie questów na bieżąco zgodnie z akcjami graczy, do stopnia w którym możliwe było zniszczenie całej gry przy zawaleniu questa.
Uniwersum GGO: PvE najciekawsze z tych wszystkich gier, wszyscy to olewają i idą w PvP, nie ogarniesz.

Ostatnia edycja:
N

nexus

New member
Ciężki wybór… Grałbym i w wersję SAO, jak i GGO…
Jest możliwość zagłosowania na dwie opcje?

Ostatnia edycja:
Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
Ja chcę SAO :)

PS: Dobry pomysł, chętnie zagram jak stworzysz :)

Ostatnia edycja:
okatawo

okatawo

Member
Ps ankieta do jutra max i wybieram Uniwersum, Nyan jest to gra typu death match czy capture the flag wiec nie będzie tam miejsca na PVE itp Typowa nawalanka w stylu cs w uniwersum SAO/FT czy tam GGO, będą do wyboru popularne postacie, robię to dla fanu :)

Tylko jedna opcja do wyboru :)

Ostatnia edycja:
N

Nyan

alt
okatawo:
Ps ankieta do jutra max i wybieram Uniwersum, Nyan jest to gra typu death match czy capture the flag wiec nie będzie tam miejsca na PVE itp Typowa nawalanka w stylu cs w uniwersum SAO/FT czy tam GGO, będą do wyboru popularne postacie, robię to dla fanu :)

Tylko jedna opcja do wyboru :)
…Ouch.

Ostatnia edycja:
B

Bhaal

Tu Byters, Bhaal dał mi zagłosować ze swojego konta też xD

Ostatnia edycja:
Eyirie

Eyirie

New member
Haha jaki spryciarz XD zrob śliczne postacie, Okaś! Eiu w Ciebie wierzy i trzyma kciuki!

Ostatnia edycja:
P

PhariosShaphire

New member
GGO. Bo SAO ssa(ł)o :D

Ostatnia edycja:
okatawo

okatawo

Member
Chyba Fairy Tail zrobię tak myśle ;p

Ostatnia edycja:
Top Bottom