Grand Chase

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
C

COCOart

New member

Na pewno wielu z was grało w Elsworda, chciałam wam przedstawić pokrewną grę, którą wiele osób nazywa też bratem/siostrą (jak tam chcecie). :D

W Grand Chase gra się bardzo podobnie, jednakże aby uzyskać nową postać (a jest ich 19 i nadal kombinują z nowymi) należy wykonywać zadania związane z owymi postaciami.

Jak się gra prezentuje wizualnie?
Otóż na pewno każdy kojarzy Mario i granie z boku na bok, tutaj jest tak samo.

Przejdźmy do postaci, tak jak mówiłam jest 19 bohaterów.
Na start otrzymujemy 3 postaci.

http://img1.wikia.nocookie.net/__cb...120907135950/grandchase/images/f/f0/Armej.png
Knight Archer Magician

Info dot. postaci odnajdziecie TUTAJ.

Strona główna Grand Chase

http://img2.wikia.nocookie.net/__cb...120907140318/grandchase/images/f/f5/Zeroj.png

http://img4.wikia.nocookie.net/__cb...0111093111/grandchase/images/2/2f/Veigasj.png

Ostatnia edycja:
L

ladydemolatron

New member
Akurat ja w to gram :). Mam już z odblokowanych na razie dwie postacie; Zero i Rufusa i szykuję się na Dio do odblokowania. Fajna gra choć nią pomiatają że jest słabsza od Elsworda w ogólnej sieci

Ostatnia edycja:
C

COCOart

New member
alt
ladydemolatron:
Fajna gra choć nią pomiatają że jest słabsza od Elsworda w ogólnej sieci
Dokładnie, ale nie rozumiem tych ludzi… Mnie się gra strasznie podoba, szkoda tylko że zaniedbują ją nieco i powtarzają eventy. A tak to jestem ogólnie zadowolona :D

Pamiętam jak się męczyłam by zdobyć Amy :D
A kiedy już ją miałam to kilka tyg. później rozdawali ją za darmo =.=".

Ostatnia edycja:
L

ladydemolatron

New member
alt
COCOart:
alt
ladydemolatron:
Fajna gra choć nią pomiatają że jest słabsza od Elsworda w ogólnej sieci
Dokładnie, ale nie rozumiem tych ludzi… Mnie się gra strasznie podoba, szkoda tylko że zaniedbują ją nieco i powtarzają eventy. A tak to jestem ogólnie zadowolona :D

Pamiętam jak się męczyłam by zdobyć Amy :D
A kiedy już ją miałam to kilka tyg. później rozdawali ją za darmo =.=".
Fakt. Choć teraz to ten nowy międzynarodowy serwer dla tych co nie mają w swoim Kraju GC, ponoć zaczynają 5 sezon w grze, może coś ciekawego to doda, nigdy nie grałam na serwerach koreańskich z powodu ich dziwnych zabezpieczeń przed ludźmi z poza Korei, zostają mi serwery które ogólnie są dostępne.

Ostatnia edycja:
C

COCOart

New member
Z tego co mi wiadome, to nic ciekawego się nie wydarzy w tym 5 sezonie. Ale zobaczymy co się będzie działo ^^

Ostatnia edycja:
L

ladydemolatron

New member
Fakt. Na razie to leveluję swą nowo odblokowaną postać Zero. Mam 10 level w niej ale jescze następne 10 do nowej klasy postaci :/

Ostatnia edycja:
C

COCOart

New member
Mi się udało za friko dostać 70 na Zero, dzięki przenoszeniu serwera :eek:

Ostatnia edycja:
Egil

Egil

Active member
To wygląda jak kompletna kopia elsworda… Oprócz odblokowywania postaci jest jakaś inna różnica?

To wygląda jak kompletna kopia elsworda… Oprócz odblokowywania postaci jest jakaś inna różnica?

Ostatnia edycja:
L

ladydemolatron

New member
alt
Egil:

Są różnice bowiem zamiast lochów jak Elsword ma, GC zawiera pokoje które samemu się tworzy, z resztą GC jest jako Elsword 1.0

Ostatnia edycja:
C

COCOart

New member
Ajjj czepiasz się szczegółów :D

Ostatnia edycja:
Egil

Egil

Active member
Cóż… może zagram, jaki server?

Ostatnia edycja:
C

COCOart

New member
Może nikt nie zauważył, ale do Elsworda dodali już dawno temu główną postać GC (brata Elsworda) Elesis… No. ja osobiście nie uważam to za kopię, nie przepadam za Elswordem - za bardzo pastelowo i jakoś mi nie przypadło (ale może to dlatego bo rozpoczęłam najpierw grywać w Gc a następnie w Elsworda).
  • za to, że w GC są bardzo zabawne skille :eek:
Właśnie! Jak wpadłam na to otwarcie V sezonu… nabrałam ochoty pograć… więc jakby ktoś miał ochotę : o to mogę z nim popykać.

Ostatnia edycja:
Egil

Egil

Active member
Zagrałem i stwierdzam kopie elsworda (nieudaną)

Ostatnia edycja:
C

COCOart

New member
Erm jak już to Elsword jest kopią… xD Bo pierwsze było GC i się świetnie trzyma na rynku ;o
A o gustach się nie rozmawia :eek:

Jestem za GC!~ <3

Ostatnia edycja:
C

COCOart

New member
Z tego co mi wiadome to postać ta dupy nie urywa ._.

Ostatnia edycja:
Top Bottom