Grüezi

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
L

Liberte

Przed chwilą założyłem konto na tym forum,bez żadnego istotnego powodu.
Nie będę podawał swojego imienia i wieku,ponieważ cenię sobie prywatność,wszak jeśli uda mi się nawiązać “głębszą” relację z którymś z użytkowników tego forum wtedy zapewne ujawnię się bardziej ale mniejsza na razie z tym.
Interesuje się jak wiadomo M&A,oprócz tego również pasjonuje mnie nauka głównie polityczna,chemiczna,biologiczna oraz historyczna.W dodatku od niedawna bardzo zainteresowałem się historią sztuki.
Jeśli chodzi o gatunek muzyczny to moim ulubionym jest metal i prawie wszystkiego jego podgatunki,chociaż dobrym rock’em nie pogardzę.
Na koniec dodam,że lubię czytać książki.Moimi ulubionymi są “Złodziejka Książek”,“Upadli” oraz “Baśnie Japońskie”.

Ostatnia edycja:
Ayame

Ayame

New member
Doberek jestem Aju, miło poznać.
Też uwielbiam chemię i biologię!
Wpadaj na czat, tam żyjemy no i życzę dobrej zabawy :D
(ale uważaj, czat ma czasami raczka)

Ostatnia edycja:
Y

Yoshua

Yo, Witaj na forum !
Też jestem nowy i wrażenia z forum są świetne więc polecam :D
Wbijaj często na chat pogadać.
(chociaż tak jak Aju wspomniała jest możliwy lekki rak XD )

Ostatnia edycja:
Avenida

Avenida

Donator
Siemnakooooo!
Witam cie serdecznie na forum, w naszej małej rodzince :p

Jesli lubisz gry zagraj z nami w Shakes&Fidgers na miedzynarodowym swiecie “w8” - zapraszam!

Kilka pytań kontrolnych (jesli juz wyzej na cos odpowiedzialas, to sorki - pytania u mnie sa standardowe wstawiane metodą “kopiuj - wklej” tylko z lekkimi modyfikacjami)
Jak trafiles na animes.pl?
Widziales może serie “No game no Life?”, “Sword Art Online” oraz “Fairy Tail”?
Jesli tak, to co sadzisz o tych seriach?
Czytujesz moze mangi?
Masz jakies ulubione tytuły?
Ulubiony nightcore?
Kawa czy herbata i ile cukru?
Ulubiona pora roku?
Ulubiona potrawa?
I najwazniejsze pytanie!!
Umiesz narysować stożek?

Haha :)

Zapraszam Cię na czat i na konferecje skype <3 oraz mam nadzieje ze zostaniesz u nas dlugo…

Ostatnia edycja:
L

Liberte

Jak trafiles na animes.pl?
W sumie przypadkowo,szukałem portalu,w którym znajdę odpowiedź na nurtujące mnie pytanie,więc właśnie znalazłem to forum i spodobało mi się.
Widziales może serie “No game no Life?”, “Sword Art Online” oraz “Fairy Tail”?
Widziałem jedynie zwiastuny i openingi,choć FT obejrzałem 6 odcinków.Nie mogę ocenić podanych anime ale z recenzji moich znajomych wynika że są słabe i nie warto uwagi,wszak nie będę oceniał owych serii.
Czytujesz moze mangi?
Oczywiście,obecnie posiadam 63 mang w domu i nadal zbieram!
Masz jakies ulubione tytuły?
Napiszę Ci moją TOP 5:
*Uzumaki Spirala
*Doubt
*Prophecy
*Kuroshitsuji
*Spice and Wolf
Ulubiony nightcore?
*God is a girl
*Poison
*Endlich frei
*Dear You
*Forget me not
Kawa czy herbata i ile cukru?
Zdecydowanie herbata,wszak kawą nie pogardzę.Cukru 0,nienawidzę cukru w napojach :C,brr.
Ulubiona pora roku?
Ciężko stwierdzić,waham się pomiędzy zimą a latem.
Ulubiona potrawa?
Krewetki w sosie japońskim
Umiesz narysować stożek?
Tak,chyba każdy powinien posiadać elementarne umiejętności matematyczne C:

Ostatnia edycja:
Avenida

Avenida

Donator
Aa <3 ja kocham mangi, czytam narazie od około 3 miesięcy ale na półce już stoi około 40 mang (oczywiście przeczytanych) często siedzę na CM i męczę skanlacje…
Więc będę Cię prosiła o pomoc przy wyborze jakiś fajnych tytułów, hmmm… co ty na to?

A co do FT, NGNL czy SAO… ja ci polecę te serie, z doświadczenia wiem żeby nie sugerować się czyimś zdaniem bo każdy lubi coś innego!
Np, oglądając vloga bukiego i słuchając jego recenzji o NGNL - nie zdecydowała bym się na obejrzenie tej serii ale…ale (!) mam swoje zdanie i swój rozum - obejrzałam i bardzo mi się podobała tą seria , naprawdę genialny czasoumilacz…

Ostatnia edycja:
L

Liberte

Jeśli chodzi o mangi to polecam Ci moją powyższą TOP 5,w dodatku wszystkie mangi mistrza horroru Junji Ito,mangę Judge,Another oraz jednotomówkę The Innocent.
Jeśli chodzi o anime to nie kieruję się opinią innych,słyszałem złą opinię ale ona mnie nie obchodzi,ponieważ nie oglądałem tych anime,więc nie mam prawa oceniać,wszak na razie oglądam 3 animce,toteż nie mam czasu na kolejne tasiemce :c.

Ostatnia edycja:
Avenida

Avenida

Donator
Nie lubię horrorow :/
Tajemnice/zagadki, kryminał, Fantasy, sci-fi, romans i ten kierunek… lekkie gore jeszcze mieści się w granicy mojej tolerancji…
Z wydanych mang czytałam ostatnio np:
Dengeki Daisy, 7 Miliardów Igieł czy
Exitus Letalis…
Ze skanlacji top40 na cm + wszystkie pokoleniu które mają mniej więcej +10 rozdziałów…
Coś w rej tematyce możesz mi polecić

Ostatnia edycja:
D

dastame

New member
Siemano :D Na pewno będziesz się tu świetnie bawił. Tytuły anime na których najbardziej się zawiodłeś?

Ostatnia edycja:
L

Liberte

Tajemnice/zagadki, kryminał, Fantasy, sci-fi, romans i ten kierunek
Prophecy,Doubbt,Judge oraz Spice and Wolf będzie idealne skoro horrorów nie lubisz :)
Tytuły anime na których najbardziej się zawiodłeś?
Najbardziej zawiodłem się Amnesia Tasogare,Inuyashia,Naruto Shippuuden oraz Durarara

Ostatnia edycja:
Avenida

Avenida

Donator
Dziękuję ci bardzo, przejrze podane przez Ciebie tytuły - to pewne ;)

Ostatnia edycja:
L

Laaks

New member
Pizz yoł chłopie!

Gulasz ugotujesz?
Poligamia? tak/nie

Ostatnia edycja:
Avenida

Avenida

Donator
Laxiu- kolega ma baba bo potok coś na kształt gownoburzy więc ci nie odpisze…

Do Moderacji - czy nie było by lepiej zamknąć ten temat?

Ostatnia edycja:
L

Laaks

New member
nie że coś ale że ma bana to wiedziałem przed tobą :v

Ostatnia edycja:
Cahir

Cahir

Member
Hej, zazwyczaj nie wypowiadam się w tematach powitalnych, ale jedna sprawa nie daje mi spokoju.
Jakie to uczucie sprawić, by w jeden dzień znienawidziło Cie całe forum? :3

Ostatnia edycja:
R

Reisum

Tego się już chyba raczej nie dowiemy

Ostatnia edycja:
Caroline

Caroline

Member
Co on takiego zrobił, że aż bana wyłapał tak szybko? o_O

Ostatnia edycja:
L

Liberte

Gulasz ugotujesz?
Poligamia? tak/nie
Oczywiście,tylko,który dodatek bardziej preferujesz do gulaszu: cyjanek czy metylobenzen?
Monogamia.
Jakie to uczucie sprawić, by w jeden dzień znienawidziło Cie całe forum? :3
Odpowiem Ci na PW,ponieważ nie chcę wywoływać dalszej nie potrzebnej dyskusji.
Co on takiego zrobił, że aż bana wyłapał tak szybko? o_O
Napisz na PW,jeśli chcesz uzyskać odpowiedź.

Ostatnia edycja:
Vorzech

Vorzech

Donator
Witam

Mam nadzieję, że nie zniechęciłeś się na tyle by od razu nas opuszczać. Większość ludzi może i jest konfliktowa ale to dobre chłopaki i całkiem niezłe dziewczyny. Wyrażaj dalej swoją opinie i pozostań sobą, a reszta jakoś będzie. No i nie całe forum cie znienawidziło trochę kolega wyżej przesadził.

Pozdrawiam Vorzech.

Ostatnia edycja:
Top Bottom