Grupa tworząca AMV

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
L

Laaks

New member
Sprawa wygląda tak że mam w planach zacząć tworzenie AMV więc piszę ten wątek aby dowiedzieć się czy jest na forum ktoś z wolnym czasem i mniejszymi lub większymi umiejętnościami korzystania z programów do montażu. Jeżeli jest ktoś chętny wziąć udział w tym przedsięwzięciu niech napisze w komentarzu i określi swoje umiejętności :v.

Ostatnia edycja:
N

Naczos

New member
ja mam czas i chęci ^^, umiejętności również posiadam podstawowe w montażu może trochę ponad przeciętne

Ostatnia edycja:
Lumek

Lumek

Donator
Robi się poważnie :) Zobaczymy na co nas stać :)
A umiejętności ? Kiedyś coś tam kleiłem :D

Ostatnia edycja:
L

Laaks

New member
Pierwsza próba stworzenia czegoś sensownego. No cóż przed nami jeszcze długa droga.

Ostatnia edycja:
1

1112

Ja mg pomóc jak coś umiejętności monterskie mam 2/10 ^^

Ostatnia edycja:
Aoi

Aoi

Member
Mnie osobiście się nie podoba. Ogólnie muzyka jest szczerze jakoś nie pasująca do tego. W dodatku są sceny gdzie pozostają klatki z kolejnej sytuacji, co sprawia trochę nie zbyt ładny efekt wizualny. Przejścia do kolejnych wycinków w kilku chwilach są źle zgrane z czasem ze sobą i ogólnie z muzyką. Wg mnie w AMV chodzi w podstawie o odpowiednie zgranie muzyki z wycinkiem który wybraliście.

Ostatnia edycja:
L

Laaks

New member
“Wg mnie w AMV chodzi w podstawie o odpowiednie zgranie muzyki z wycinkiem który wybraliście.” no i dobrze myślisz aoi. Jak pisałem wyżej jest to dopiero pierwsza próba stworzenia AMV. Dla mnie jak i naczos jest to zupełnie nowe doświadczenie wyjątkiem jest lumek (choć tu nie pokazał swoich pełnych umiejętności). To pierwsze podejście było raczej po to aby zapoznać się z tym jak w ogóle przebiega proces tworzenia AMV. Powstało też w wyjątkowo krótkim czasie ale no cóż przecież jakoś trzeba zacząć :D?

Ostatnia edycja:
W

Wrexxar

Donator
Samo AMV 2/10, ale liczę na dalszy progress ^^

Ostatnia edycja:
Lumek

Lumek

Donator
Pogadam z kilkoma osobami co kiedyś coś montowali. Może pomogą nam przy kolejnym projekcie :)

Ostatnia edycja:
Top Bottom