GuildWars2 [zagrajmy]

• Autor wątku KawaiiShinigami
  • Data rozpoczęcia
  • Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
KawaiiShinigami

KawaiiShinigami

Donator
Członek ekipy
Cóż, spodziewam się że odzew będzie znikomy, a nawet wcale go nie będzie, ale kiedy człowiek się nudzi to zajęcie czymś choć na chwilę głowy to jak błogosławieństwo. I tu pojawia się propozycja wspólnego grania w GW2

GW2 chyba nie trzeba przedstawiać, gra typu mmorpg, nazywana też fashion wars ze względu na mocno rozbudowaną stronę kosmetyczną, przejdźmy do najważniejszych rzeczy:
-Podstawka gry jest całkowicie za darmo, fajny sposób żeby pobrać i sprawdzić czy się spodoba
-Gra posiada dwa dodatki, które nie są jakieś specjalnie drogie
-Gra nie jest grinderem, nie wymaga siedzenia w niej po kilka godzin żeby być dobry, przyjemna gra dla casuali którzy mają wolą chwilę
-Endgame, kwestia bardzo istotna. Co można robić kiedy się skończy linie fabularną? Ano można, pobawić sie wyglądem postaci i zdobywania skinów czy malowań jakie nam sie podobają, jump puzzle, Raidy, dungeony, maksowanie map i zbieranie achivmentów. Podsumowując jest co robić
-Sporo ras jak i postaci każdy coś znajdzie dla siebie

Gram już jakiś rok, i jakąś tam wiedzę posiadam i służę pomocą

Shini, out
gw001

Ostatnia edycja:
Mrozman

Mrozman

New member
Ja chętnie, choć nie obiecuję cykliczności :D Mam jedną postać na 6 poziomie mastera, ale mimo to nie do końca ogarniam wszystkiego np. Dungeonów, bo… nie miałem z kim ich robić :p

KawaiiShinigami

KawaiiShinigami

Donator
Członek ekipy
o, no i fajno, nie potrzeba cykliczności chodzi o zabawę 😃 trza się zgadać mrozu-san

Memo

Memo

New member
W sumie mogę z Tobą pograć,ale jakoś od 1 jak będę u siebie i będę miał normalnego neta :p

Lares

Lares

New member
Siema. Gram Mesmerem. Moja postać zwie się Dremora Snu. Można coś razem porobić jak chcesz ;)
Dungeon Master, JP FTW, Fractale też spoko, ale szkoda że powtarzalne etapy na różnych tierach.

Ostatnia edycja:
Top Bottom