Hai~

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
N

Nomiki

Imie: Nomi [Naprawdę nie lubię swojego imienia, więc wolę się nim nie dzielić x3]
Ulubione anime: Noragami, Kamisama Hajimemashita, Fullmetal alchemist, Shingeki no Kyojin, Zankyou no terror i wiele innych ale jakoś wyleciały mi z głowy D:
Ulubiony gatunek muzyczny: Etto… Lubię wszystko co nie jest metalem. W szczególności Vocaloidy, Jpop i takie podobne~
Zainteresowania: Rysowanie, pieczenie ciastek, krytykowanie wszystkiego wokół, czasami nauka japońskiego, ale po chwili i tak wszystkiego zapominam x33
Skąd się dowiedziałeś o forum?: Z jakiegoś fanpage’a na fb, który lajkuje~

Jestem niezwykle nieśmiałym stworzeniem i często zachowuję się dziwnie, więc z góry przepraszam! :'3
Miło mi was poznać! c;

Ostatnia edycja:
Yankesss

Yankesss

Donator
Witam na forum! Jam jest Yankesss de Nekrin Nekrinius!
Zapraszamy na naszego TSa i pisania na czacie!
A może grasz w coś? : 3

Ostatnia edycja:
Domen

Domen

EkipaAnimes
Członek ekipy
Bardzo mi miło Cię przywitać na forum. No dobra to jakieś pytanko, grywasz w jakieś gry?

Posyłam ci nutkę od której ostatnio jestem uzależniony XD

Ostatnia edycja:
Lukos

Lukos

EkipaAnimes
Członek ekipy
Siemka, witam bardzo serdecznie na forum nową osóbkę!
Bardzo serdecznie zapraszam na czat i na naszego TeamSpeaka :)
I takie pytanko ode mnie, skąd jesteś?

Ostatnia edycja:
G

Golter

New member
Witka witeczka Nomi! Witam na naszym super forum :D O jakim Fullmetal Alchemiście dokładnie mówisz? Mam nadzieję, że będziesz się tu dobrze bawić i zostaniesz na dłużej :3

Ostatnia edycja:
N

Nomiki

Yankesss: Raczej nie gram w gry, jedyne co to osu czasami mi się zdarza, albo granie u kogoś czy patrzenie na innych jak grają. Zwykle przegrywam, to lekko dołujące xD

Domen: Bardzo mi się podoba, wielkie dzięki :D

lukos124: Mieszkam w Łodzi c:

Golter: Mówię o Brotherhoodzie, mam zamiar obejrzeć w najbliższym czasie również tego pierwszego, ale brak czasu, mnóstwo rzeczy do skończenia i tak dalej xD

Ostatnia edycja:
Lukos

Lukos

EkipaAnimes
Członek ekipy
Oho czy ja usłyszałem Osu ?
Jeśli grasz w Osu to u mnie jesteś już w gronie znajomych :D

Ostatnia edycja:
N

Nomiki

Zdarza mi się grac w Osu, ostatnio nawet dość często c: ale nawet to mi nie wychodzi za dobrze, chociaż się staram. xD

Ostatnia edycja:
G

Golter

New member
Uff to dobrze, że o Brotherhoodzie :D Pierwsza seria nie była najgorsza ale (przynajmniej dla mnie) pozostawiła niesmak, czegoś brakowało. Potem zabrałem się za Brotherhooda i otrzymałem moje Top1 Anime :3

Ostatnia edycja:
A

Alison

New member
Siemson! W końcu pojawił się tu ktoś z mojego województwa, piona! :D
Może pochwalisz się tu kiedyś swoimi rysunkami? :>

Ostatnia edycja:
N

Nomiki

Kocham Brotherhooda, naprawdę dobre anime <3 ;w;

Heh, tak mało z łódzkiego ludzi? :c
Mam taki zamiar, ale może jak skończę rysować te wszystkie zaczęte rzeczy, bo oglądanie moich niedokończonych rysunków to nic przyjemnego xD

Ostatnia edycja:
TroLoL

TroLoL

Donator
Siemaneczko,
Standardowe pytanie odemnie:
Lubisz masło??
xD

Ostatnia edycja:
mangofan97

mangofan97

New member
Siemka ^^ czas na powitanie od mango :p
A więc oficjalnie witam w naszej społeczności ^^
ale mam też kilka pytanek :p
  1. JESTEŚ ON, CZY ONA?! Bo za cholere nwm jak się do cb zwracać, a chciałbym uniknąć później jakiejś głupiej wpadki kolego/koleżanko :p
  2. Muzyka relaksacyjna (tzn. epic music tak zwany) jest ci może znana?
  3. Sporty jakieś uprawiasz?
to chwilowo tyle :D więc jeszcze raz witam na forum i jak co to wal do mnie z pytankami ^^ zawsze chętnie pomogę

Ostatnia edycja:
Destroyer

Destroyer

Member
Typowy opis siebie typowego fana anime xD Tak czy owak witam Cię serdecznie :)

Ostatnia edycja:
N

Nomiki

Niestety, bardzo bardzo nie lubię masła :c

Hehe, to było oczywiste, że dostanę to pytanie XD Jestem ziemniakiem -> ten ziemniak -> mówcie w męskiej, oki?
Hm, chyba zdarzało mi się słuchać kiedyś, i jest nawet oki, ale wolę rzeczy bardziej… żywe?
Mam problemy z ćwiczeniem, astma i tak dalej, więc nie ale bardzo lubię grać w koszykówkę i pływać [FREE MOCNO]

Przepraszam XD Nie jestem dobrym odmieńcem :c Taki stereotypowy ze mnie ziemniak XD

Ostatnia edycja:
K

Kaziek

Ziemniakiem :d?
Cześć/Witam jestem Kaziek. Widzę, że mam rówieśnika!! Jakbyś czegoś potrzebował, to śmiało pisz :)
Pytanie ode mnie:
oglądałeś anime Code Geass?

Ostatnia edycja:
Levi

Levi

New member
hej, hej ziemniaczku :p

Levi wita z tej strony :3

Ostatnia edycja:
N

Nomiki

Ano ziemniakiem. Kawaii potato <3

Jeszcze nie, ale zamierzam w najbliższym czasie. Trochę przeraża mnie ilość odcinków bo raczej wolę krótsze serie, ale postaram się przemóc x3

Miło mi Cię poznać Levi~
[Mam to czytać Levi czy Livaj bo Snk i tak trochę nie wiem XD]

Ostatnia edycja:
K

Kiicia

New member
Sześć, cześć i czołem!
Z ogromną ilością cukru pragnę Cię powitać na naszym forum!
Mam nadzieję, że zostaniesz z nami na dłużej i dołączysz do Naszej Rodziny Forumowej <3
Taki młodzian, a tak zacnie rysuje <3
Powiedz mi Moja Ty Pychotko czy jeździsz na konwenty? A może planujesz? :D
Kiedy dodasz nowe art w swoim wątku? ^^

Ostatnia edycja:
N

Nomiki

Uwielbiam cukier, więc bardzo dziękuję ;3
Postaram się! Chociaż nadal mi trochę trudno przez nieśmiałość xD

Hm, chodzę na konwenty w Łodzi, ale w tym roku planuję pojechać gdzieś poza, nie wiem gdzie jeszcze ale gdzieś na pewno!

Jak tylko jakieś zrobię! C:

Ostatnia edycja:
Top Bottom