Haikyuu!!

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
T

Tsu

Pewne zdarzenie sprawiło, że w Shouyou Hinacie obudziła się miłość do siatkówki. Wytrwałość chłopaka uczyniła cuda, a na końcu gimnazjum spełniło się jego marzenie o zagraniu prawdziwego meczu. Przeciwnikiem okazał się zespół Tobio Kageyamy (“Króla Boiska”), który doszczętnie rozniósł drużynę Hinaty. Rozpoczynając naukę w liceum Karasuno, znanymi z dobrej siatkarskiej drużyny, Shouyou znów staje oko w oko ze znienawidzonym rywalem… Tym razem jednak przyjdzie im zagrać po tej samej stronie siatki.

http://anime.tanuki.pl
W sumie nie wiem co tu dużo mówić bo anime ciągle wychodzi. Mimo to cholernie mi się podoba. Uwielbiam sportówki z efektywnymi umiejętnościami, które wyglądają jak jakieś super techniki. Coś w stylu KnB. Tutaj może jakiś mega efektownych rzeczy nie ma, jednak sam pokaz umiejętności głównego bohatera zapiera dech w piersiach, zwłaszcza ten jego lot (no, trochę może zbyt przesadzony, ale o to chodzi, musi być efektowne!)

Ostatnia edycja:
Lilka

Lilka

Donator
Ja anime sportowych prawie w ogóle nie oglądam, ale to jakoś mi się spodobało. Chociaż nie mam pojęcia, dlaczego nawet zaczęłam je oglądać (może to przez Hinatę xD). Chociaż po 18 odcinku zrobiłam sobie ultra długą przerwę od niego, to w końcu je skończyłam i czekam na kolejny sezon. I jak po szkolnym WFie siatkówka całkowicie mi zbrzydła, to teraz chyba jednak trochę ją lubię i w końcu bardziej ogarniam jej zasady. Część komediowa anime też była fajna i zabawna, a najlepiej mi się oglądało relacje pomiędzy Hinatą a Kageyamą. W dodatku openingi były w tym anime świetne.

Ostatnia edycja:
Armila15

Armila15

Donator
Haikyuu!! mi się bardzo podobało, obejrzałam cały sezon jednym ciągiem…zaraz potem drugi sezon ^.^ Mecze, ładnie pokazane i miło się je oglądało. Nie mam postaci której nie lubię, każda jest dla mnie w pewien sposób sympatyczna i łatwa do polubienia. Siatkówkę bardzo lubię ale dzięki Haikyuu!! polubiłam jeszcze bardziej ^.^ Komediowe sceny, też bardzo fajnie się oglądało jak i te poważniejsze. Openingi jak i Endingi też były cudowne ^.^ Bardzo polecam.

Ostatnia edycja:
Feitan

Feitan

New member
Kooocham <3
Ogólnie jestem fanką sportówek, ale też lubię jak są feelsy. No ważne jest, żeby chłopcy byli legalni ( ͡° ͜ʖ ͡°)
To anime dało mi wszystko, czego potrzebuję :3
Szczególnie kocham duet Hinaty i Kageyamy. No i to jak Kageyama powoli się przełamuje i staje ważnym filarem drużyny <3
Ps. nienawidzę siatkówki od czasów gimnazjum xD

Ostatnia edycja:
Top Bottom