rool
New member
Młody student odradza się w nieznanym Świecie, w Królestwie wasalnym, w ciele młodego Króla “umysłowo chorego”, gdzie panuje Prawo Dżungli. Wydawało by się że automatycznie jest na przegranej pozycji, gdyby nie pewien “cheat”. Aby zyskać siłę, otrzymał dostęp do kolejnego Świata na podstawie pewnej gry i tam właśnie zdobywając doświadczenie, zyskuje siłę w Nowym Świecie. Powieść jest o człowieku, który dzięki swojej ciężkiej pracy dokona bohaterskich czynów. Dzięki tej sile będzie mógł zjednoczyć kontynent a także uratować jego Nowy Świat. A także uzyska najwyższy stopień siły na tym Świecie. Jak to tego dokona, jaki to jest inny Świat Gry, polecam przeczytać tę novelkę.
Tytuł: Hail The King
Autor: Mad Blade During Troubled Times
Liczba rozdziałów: w zależności gdzie jest tłumaczone. Oryginalnie jest 1200, na niektórych stronach 1274
Kraj: Chiny
P.S. Na stronie novelki.pl jest tylko 96 rozdziałów przetłumaczonych, na wuxiaworld.co 665 a na rosyjskiej stronie jest całość. Niestety, powieść tak mnie wciągnęła że zacząłem czytać najpierw na Wuxia przy pomocy Translate google, a potem przeszedłem na rosyjską stronę i tak samo, google i do przodu. Powieść jest ciekawie napisana, jest odrodzenie, jest Świat Gry RPG, ale ten świat nie jest głównym miejscem, jest tylko miejscem, gdzie główny bohater zdobywa siłę, a tę siłę przenosi do jego nowego Realnego Świata. I na pewno nie jest to coś w rodzaju “papka w stylu japońskim”. Ponadto jest dość szczegółowo opisane niektóre kwestie jak efekt po uderzeniu mieczem, itp.
Tytuł: Hail The King
Autor: Mad Blade During Troubled Times
Liczba rozdziałów: w zależności gdzie jest tłumaczone. Oryginalnie jest 1200, na niektórych stronach 1274
Kraj: Chiny
P.S. Na stronie novelki.pl jest tylko 96 rozdziałów przetłumaczonych, na wuxiaworld.co 665 a na rosyjskiej stronie jest całość. Niestety, powieść tak mnie wciągnęła że zacząłem czytać najpierw na Wuxia przy pomocy Translate google, a potem przeszedłem na rosyjską stronę i tak samo, google i do przodu. Powieść jest ciekawie napisana, jest odrodzenie, jest Świat Gry RPG, ale ten świat nie jest głównym miejscem, jest tylko miejscem, gdzie główny bohater zdobywa siłę, a tę siłę przenosi do jego nowego Realnego Świata. I na pewno nie jest to coś w rodzaju “papka w stylu japońskim”. Ponadto jest dość szczegółowo opisane niektóre kwestie jak efekt po uderzeniu mieczem, itp.