Hannibal (2013-2015)

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
Elmor

Elmor

Donator

Konsultant FBI zmaga się z umiejętnością analizy umysłów seryjnych morderców. Trafia pod opiekę dr. Hannibala Lectera, który pomaga mu poradzić sobie z przekleństwem, a także doradza w niektórych śledztwach. url=http://www.filmweb.pl/serial/Hannibal-2013-650378[/URL]

Zacząłem oglądać ten miniserial, jestem dosłownie po pierwszym odcinku, na pierwsze wrażenie wydaje się ciekawe, a co wy o nim myślicie, opłaca się dalej oglądać? :D

Ostatnia edycja:
A

Alison

New member
Pewnie, że się opłaca, a przynajmniej do połowy pierwszego sezonu, bo na razie zatrzymałam się właśnie w tym miejscu. ;) Jak dla mnie serial świetny, przede wszystkim dzięki przedstawianiu oryginalnych metod zbrodni, których w innych serialach tego typu na pewno nie zobaczysz.

Ostatnia edycja:
Elmor

Elmor

Donator
@“Alison” dzięki za info, teraz to na pewno będę oglądać ;)

Ostatnia edycja:
Maru

Maru

New member
Hannibal jest genialnym serialem,przez I i II sezon,to po prostu akcja tak się toczyła,że człowiek z niecierpiętliwość czekał na kolejny odcinek! :D Ale za to III sezon to porażka,tak wolno akcja szła,to już nie było w stylu “Hannibala” Co nie zmienia faktu,że cały serial 8/10, bo gra aktorska,efekty (nigdy bym nie wpadła na taki sposób uśmiercania ludzi) no i muzyka i wieeeelki plus za motyw jelenia! :3

Ostatnia edycja:
Zetsu

Zetsu

New member
Dwa sezony Hannibala mogę polecić z czystym sumieniem, mam wątpliwości co do trzeciego (3 sezon oblukałem z rozpędu chyba)

Ostatnia edycja:
K

Kageno

Donator
Niedawno zacząłem oglądać ten serial i bardzo mi się spodobał, Mads Mikkelsen świetnie pasuje do roli Hannibala.

Ostatnia edycja:
Maru

Maru

New member
Mads Mikkelsen wygrywa wszystko. <3 nie wyobrażam sobie innego aktora do tej roli,odegrał to 15/10. :D

Ostatnia edycja:
A

Adahn

Nie wiem czy mogę powiedzieć, że to bardzo dobry serial, ale na pewno ciekawy. Myślę, że ze względu na samą postać Mikkelsena warto to obejrzeć, bo gość robi niesamowitą robotę. Zawsze śmieszą mnie ci wszyscy obrońcy “Buuu Hannibal to tylko Hopkins”, bo prawda taka, że Mads tworzy swoją własną, niepowtarzalną kreację i samo porównywanie tych dwóch aktorów nie ma żadnego sensu. Obaj są genialni na swój sposób.

Niestety, na 3 sezonie przestałem oglądać, bo serial po prostu wyraźnie się stoczył, ale pierwsze 2 to takie solidne 7/10 :)

Ostatnia edycja:
Top Bottom