Hayo!

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
S

Saisoro

Mam na imię Jarek. Mam lat 27. Moje ulubione anime to Shingeki no Kyojin, wszystkie Dragon Ball’e, One Piece oraz Elfen Lied.
Interesuję się anime, mangą, elektroniką oraz Japońską kulturą.
Mój ulubiony gatunek muzyki to Rock

Ostatnia edycja:
A

Alison

New member
Siema Włóczykiju! :D
Jak widzę OP w ulubionych animcach to od razu mordka się cieszy! Może wymień swoich ulubionych bohaterów? ^^

Ostatnia edycja:
X

xYahiko

New member
Siemka, interesuje cię Japoński rock? Jeżeli tak to jakie zespoły lubisz? :)

Ostatnia edycja:
C

COCOart

New member
JOŁ! Mów mi COCO :D

Może rysujesz? albo coś? :D
Co robisz w wolnym czasie?! xD

Ostatnia edycja:
Yankesss

Yankesss

Donator
Hejo Jarku! Co cie sprowadza do nas? ;p
Zbierasz może broń białą?XD

Ostatnia edycja:
S

Saisoro

@Alison Luffioszu, OP oglądam od niedawna (od jakichś trzech dni, jestem na 6 odcinku (to anime jest takie świetne, że po 6 odcinkach znalazło się na mojej TOP liście xd). Jak na razie moimi ulubionymi postaciami są Luffy i Zoro.
@xYahiko Cinema Staff. Japońskiego rocka mało słucham, ale są i utwory które potrafię słuchać bez przerwy.
@COCOart Tak, rysuję. A przynajmniej się staram. Może kiedyś wrzucę kilka moich bohomazów XD Zaś w wolnym czasie piję łzy moich przeciwników po przegranym pojedynku [***yea!]
@Yankess Czy bambusowe katany do Kendo się liczą? XD A sprowadza mnie do was ciekawa społeczność ludzi którzy mają czas żeby pogadać o mangach i anime.

Ostatnia edycja:
Mako

Mako

Donator
Witam <3 Dragon Ball <3 wielki plus ^^ Lubisz czekoladę? Twój ulubiony kolorek?
Mam nadzieję że miło spędzisz tu czas :3 Zapraszam na czat ;)

Ostatnia edycja:
S

Saisoro

Ko-chan:
Witam <3 Dragon Ball <3 wielki plus ^^ Lubisz czekoladę? Twój ulubiony kolorek?
Mam nadzieję że miło spędzisz tu czas :3 Zapraszam na czat ;)
Tak, Dragon Ball, mogę śmiało powiedzieć, że spędziłem na tym anime całe me dzieciństwo :’). Tak, lubię czekoladę. A moje ulubione kolory to zielony i fioletowy. Dziękuję za zaproszenie. :D
Pozdrawiam

Ostatnia edycja:
C

COCOart

New member
haha, czekam z niecierpliwością <3 :D

Ostatnia edycja:
Top Bottom