Hearthstone

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
Domen

Domen

EkipaAnimes
Członek ekipy
Od dzisiaj Hearthstone: Heroes Of Warcraft (beta) jest już otwarta dla europy. Ja grałem już podczas bety i jest to dosyć ciekawa karcianka osadzona w świecie Warcraft.

Link: http://eu.battle.net/hearthstone/pl/

Screenshot:

Filmik:
Mój battle tag: Fajfi#2595

Ostatnia edycja:
S

system

Też grałem :D Bardzo ciekawa gra ale jak dla mnie tylko na kilka dni, bo szybko mi się znudziła.

TroLoL

TroLoL

Donator
Też grałem ale w moim przypadku to gra: "najpierw zrób później pomyśl jak mogłeś to zrobić’ no i oczywiście “każdy kapłan jest OP”

Ostatnia edycja:
okatawo

okatawo

Member
Chciałem zagrać nawet klucz gdzieś miałem… Domen a tak więcej o co chodzi w tej karciace >? może jakoś podobna do jakiegoś popularnego systemu?

Ostatnia edycja:
TroLoL

TroLoL

Donator
Już klucza nie trzeba bo jest open beta xD

Ostatnia edycja:
K

Klein

też grałem jak była open beta.Ale padł mi dysk twardy w PC i musze siedzieć na lapku który ledwo fb utrzymuje xD

Ostatnia edycja:
TroLoL

TroLoL

Donator
Open beta jeszcze jest xD dopiero niedawno się zaczęła sama gra dość fajna ale do czasu aż z drugiej strony nie zjawia się kapłan xD

Ostatnia edycja:
D

Doomen201

Ktoś chce zagrac jakis pojedynek? ile winow zwyklych i na arenie? :D

Ostatnia edycja:
M

Maju

Zaczynam zabawę z tą grą. Jeżeli ktoś by chciał zagrać, nick: Majestar

Ostatnia edycja:
Domen

Domen

EkipaAnimes
Członek ekipy
Do nicku musisz jeszcze podać numerki po # :D Ja sobie dzisiaj już zagrałem ale jeszcze będę grał… questy trzeba zrobić.

Ostatnia edycja:
R

Ralph

Preferuję karcianki oparte na innym systemie rozgrywki

Wysłane z mojego PentagramTAB7.6 przy użyciu Tapatalka

Ostatnia edycja:
D

Doomen201

Zapomniałbym :D
Mój battletag: Doomen#2331

Ostatnia edycja:
G

Golter

New member
Zainstalowałem na kompie na infie tężę grę i zacząłem grać rankedy, mój battletag to Golter #2391

Ostatnia edycja:
H

Holy_Master

Ta gra jest taaaaka słaba w porównaniu z innymi kanciarkami. Polecam Might&Magic Duel Champions. Ma jakieś 250mb a jest o nieeeebo lepsza. Nick: Royalowy

Ostatnia edycja:
G

Golter

New member
Znając życie to pewnie coś jak Dota 2 vs. LoL. Jedni wolą jedne, drudzy drugie, a fani każdej ze stron uważają, że to ich jest lepsze :p

Ostatnia edycja:
D

Doomen201

A ja might and magic chcialem sprobowac … było coś, że serwery w tej chwili nie działają … miał ktoś coś takiego? :D

Ostatnia edycja:
H

Holy_Master

alt
Golter:
Znając życie to pewnie coś jak Dota 2 vs. LoL. Jedni wolą jedne, drudzy drugie, a fani każdej ze stron uważają, że to ich jest lepsze :p
W tym sęk że nie… te gry różni tak wiele że szok. w MM Duel Champions masz tyle możliwości prowadzenia gry… możesz faktycznie planować i masz ku temu możliwości… gdy w Hearthstone wszystko sprowadza się do szczęścia. To tak jakby porównywać Pacmana z bo ja wiem… z Raymanem.

Ostatnia edycja:
Domen

Domen

EkipaAnimes
Członek ekipy
Klątwa Naxxramas już jest! Tu macie mój filmik z darmowym deckiem na najtrudniejszym poziomie :D

Ostatnia edycja:
Domen

Domen

EkipaAnimes
Członek ekipy
Hah, udało mi się wbić 500 zwycięstw!
I to nie byle jak a Jaraxxusem!

Ostatnia edycja:
Top Bottom