Heeeejkaa :)

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
A

Amper

Imię: Mateusz
Lat: 21
Ulubione anime: Masę tego jest ;P ale z takich najlepszych to: Code Geass <3, GTO, Golden Boy, Shigatsu wa Kimi no Uso, Boku dake ga Inai Machi, Ergo Proxy, Zankyou no Terror, Usagi Drop, Trigun, Sakamichi no Apollon, Toradora, Kingdom, Steins Gate, DMC, Claymore, Terra e…, jeszcze parę by się znalazło, ale to takie najlepsze moim zdaniem ;)
Ulubiony gatunek muzyczny: muzyka klasyczna, techno ( wiem że roztrzał xD), rock, ogólnie wyszstko co mi wpadnie w ucho ;P (tylko nie metal :D )
Zainteresowania: Wszystko co związane z muzyką ;)
Skąd dowiedziałeś/aś się o forum: po prostu wyszukałem w google :3

Ostatnia edycja:
Ayame

Ayame

New member
Hej! Jestem Aju, miło mi Cię poznać.

Skąd takie zamiłowanie do muzyki? Co z klasycznych nut słuchasz?
Masz jakąś ulubione epoki, nurty czy kompozytorów?
No i… lubisz boczek?

Baw się dobrze, wpadaj na czat :)

Ostatnia edycja:
A

Amper

Wiesz co z kompozytorów to najbardziej Mozart, Chopin no i współczesny Hans Zimmer ;P Kiedyś byłem w szkole muzycznej i po prostu pochłonęło mnie w całości. To ja może zadam takie pytanie: A kto nie lubi boczek? :DD

Ostatnia edycja:
Ayame

Ayame

New member
alt
Amper:
Wiesz co z kompozytorów to najbardziej Mozart, Chopin no i współczesny Hans Zimmer ;P Kiedyś byłem w szkole muzycznej i po prostu pochłonęło mnie w całości. To ja może zadam takie pytanie: A kto nie lubi boczek? :DD
Hhohoho czekałam na kogoś takiego! Tak długo!
Skoro w szkole muzycznej, to na czym grasz? Długo?

Ostatnia edycja:
Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
Witaj, propsy za Steins;Gate i GTO, mam nadzieję, że będziesz się tu bawił dobrze i zostaniesz z nami długo ^^

Ostatnia edycja:
H

Hesoy

Witaj, plusik za listę ulubionych anime, w końcu ktoś kto docenił zankyou no terror, reszta b. dobra, ale już bardziej znana.

Ostatnia edycja:
L

LuluRuru

Oj tam techno nie jest AŻ takie złe ;d dobrze się przy nim w LoLa gra
Teraz sobie przypomniałam, że już jakiś czas jestem na forum i się nie przywitałam x_X

Ostatnia edycja:
Y

Yona

Witaj na forum Mateuszu. O! Ja też lubię Boku dake ga Inai Mach :3 Jakie masz wrażenia po obejrzeniu tej serii?

Ostatnia edycja:
agellow

agellow

New member
Cześć, Twoja lista ulubionych anime niemal pokrywa się z moją :d no z wyjątkiem Toradora, a i propsy za Terra e… mało kto to oglądał. Tez Zimmera często słucham :3 jaki jest Twój ulubiony kawałek od niego? Dla mnie obecnie “Aurora” bardzo smutny utwór, ale ten feeling http://animes.pl//emotki/kroliczek5.gif odzwierciedla geniusz Zimmera. Czytasz moze mangi i light novelki?

Ostatnia edycja:
A

Amper

alt
Yona:
Witaj na forum Mateuszu. O! Ja też lubię Boku dake ga Inai Mach :3 Jakie masz wrażenia po obejrzeniu tej serii?
Yona powiem Ci tak, że od samego początku urzekła mnie historia ;). Bardzo żałowałem że Kayo nie była z Satoru ( bo przecież tyle dla niej zrobił), ale z drugiej strony po przeskoku ciekawi mnie historia z “teraźniejszą” Airi, co daje taką tajemniczość, więc ogólnie anime podsumuje tak: “JEDNO Z NAJLEPSZYCH NOWYCH ANIME” :)
alt
agellow:
Cześć, Twoja lista ulubionych anime niemal pokrywa się z moją :d no z wyjątkiem Toradora, a i propsy za Terra e… mało kto to oglądał. Tez Zimmera często słucham :3 jaki jest Twój ulubiony kawałek od niego? Dla mnie obecnie “Aurora” bardzo smutny utwór, ale ten feeling http://animes.pl//emotki/kroliczek5.gif odzwierciedla geniusz Zimmera. Czytasz moze mangi i light novelki?
Widzę tutaj bratnią duszę :D a myślałem że już nie znajdę. Jeżeli chodzi o Zimmera to bardzo mi się spodobał jego soundtrack z filmu Interstellar (może dla tego że lubię filmy o kosmosie ;P), ale nie mam takiego jednego wybranego utworu, bo on ma masę wspaniałych kompozycji :) Mangi aj owszem czytam, bardzo lubie też manhwe, ale nie tyle co anime ;P. A jeżeli chodzi o light novelki jakoś jeszcze nie miałem okazji przeczytać. Może powymieniamy się tytułami? :D

Przepraszam że tak długo odpisywałem :3

Ostatnia edycja:
Avenida

Avenida

Donator
Siemnakooooo!
Witam cie serdecznie na forum, w naszej małej rodzince :p

Kilka pytań kontrolnych (jesli juz wyzej na cos odpowiedzialas, to sorki - pytania u mnie sa standardowe wstawiane metodą “kopiuj - wklej” tylko z lekkimi modyfikacjami)
Jak trafiles na animes.pl?
Widziales może serie “No game no Life?”, “Sword Art Online” oraz “Fairy Tail”?
Jesli tak, to co sadzisz o tych seriach?
Czytujesz moze mangi?
Masz jakies ulubione tytuły?
Ulubiony nightcore?
Kawa czy herbata i ile cukru?
Ulubiona pora roku?
Ulubiona potrawa?
I najwazniejsze pytanie!!
Umiesz narysować stożek?

Haha :)

Zapraszam Cię na czat <3 oraz mam nadzieje ze zostaniesz u nas dlugo…

Ostatnia edycja:
Top Bottom