Heeej c:

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
A

Airi

Imię: Edyta
Lat: prawie 16
Ulubione anime: Durarara, Mahou Shoujo Madoka Magica, Mononoke, Cowboy Bebop, Nana, InuYasha, K-project, Noragami, Danshi Koukouseu no Nichijou
Ulubiony gatunek muzyczny: Słucham głównie rocka i metalu, ale też trochę muzyki klasycznej i oczywiście soundtracków z anime :>
Zainteresowania: M&A, muzyka, filmy, fotografia
Skąd dowiedziałeś/aś się o forum: Wpisałam w guglu “forum o anime” i oto jestem :D

Ostatnia edycja:
Mako

Mako

Donator
Witam <3
Skąd jesteś? :p
Lubisz czekoladę? :3
No i oczywiście zapraszam na czat ^^

Ostatnia edycja:
G

Golter

New member
Witam cię serdecznie na forum Edyto :D Skąd jesteś? Jakich zespołów słuchasz? Mam nadzieję, że miło spędzisz czas w naszym gronie :) Zapraszam na chat, tam się najwięcej dzieje :p

Ostatnia edycja:
kamkom

kamkom

Członek ekipy
Siemanko wita kamkom
Skoro słuchasz cięższego brzmienia to może znasz disturbed?
Zapraszam na czat i tsa

Ostatnia edycja:
A

Airi

Jestem z Lublina :) Czekoladę wręcz wielbię, szczególnie gorzką i z wiśniowym nadzieniem. Słucham Rise Against, Avenged Sevenfold, Billy Talent, 10 Years, My Chemical Romance, Sent By Ravens, Breaking Benjamin i wieeeelu innych. Reszta na moim profilu na last.fm
Disturbed znam, ale jakoś specjalnie ich nie słucham :)

Ostatnia edycja:
P

PhariosShaphire

New member
Witam bardzo serdecznie koleżankę z rocznika :D
Z którego miesiąca jesteś?
A także czy kojarzysz uniwersum Shin Megami Tensei (Persona itp.) ?

Ostatnia edycja:
A

Airi

Również witam rówieśnika :D Urodzinki obchodzę w maju.
Co do Shin Megami Tensei - obiło mi się o uszy, ale nic więcej niestety :c

Ostatnia edycja:
G

Golter

New member
Przywitaj się na czacie a nie tylko tutaj odpisujesz :c

Ostatnia edycja:
kamkom

kamkom

Członek ekipy
Nie ma.się czego.wstydzić.my tutaj.tolerancyjni i z nami gadac można na.wszytkie.tematy

Ostatnia edycja:
P

PhariosShaphire

New member
Dosłownie wszystkie. Nawet te najgłupsze, najbardziej zboczone, czy też najmniej istotne xD

Ostatnia edycja:
G

Golter

New member
Ostatnio gadaliśmy o zupach, rodzinnych historiach, ogólnie o naszych rodzinach, czasem ktoś zaproponuje temat cycków, który otrzymuje aprobatę od wszystkich. Jak to Phaś napisał, mówimy o dosłownie wszystkim.

Ostatnia edycja:
K

Kocu

Witam Cię na forum :)
Wspaniałe imię Edytko :D
Widzę że zaraz obchodzisz urodzinki :3
Ja też na początku wstydziłem sie udzielac na czacie ale wystarczy napisac czesc wszystkim i kazdy Cie wita. Napisac własne zdanie na temat i odrazu sie wkreca w rozmowe :p
Moje pytanko: Od kiedy sie interesujesz anime ??

Ostatnia edycja:
A

Airi

A ja swojego imienia jakoś nie lubię :c
Anime zainteresowałam się jakoś w 5 klasie podstawówki, więc ponad 4 lata w tym siedzę :3

Ostatnia edycja:
O

Okashin

Witaj na forum jestem Okashin możesz mi mówić Shin lub Okash albo jak ci się podoba ;)

Ostatnia edycja:
K

Kurokokoro

Hejo, Azazel-sensei wita :p
Jakieś ulubione postacie z anime?
Znasz może Rosario + Vampire?

Ostatnia edycja:
A

Airi

Ulubionych postaci to mam sporo :"D Są to między innymi Kakashi z Naruto, Sesshoumaru z InuYashy, Anna i Mikoto z K-project, Spike z Cowboy Bebop, Kusuriuri z Mononoke, Shinonome z Amatsuki, Alucard z Hellsinga, Kofuku i Yato z Noragami, Izaya z Durarara oraz Hijikata i Gintoki z Gintamy.
Rosario to raczej nie moje gusta, więc nie oglądałam :<

Ostatnia edycja:
K

Kurokokoro

Masz plusa z Spike’a, chociaż oglądałem tylko film ;)

Ostatnia edycja:
K

Kubson

New member
Siema zapraszam na chat i tsa i jeszcze małe pytanko tobie też się nie podobało zakończenie K-project i czy ty też czekasz na film który ma podobno być w tym roku ? :D

Ostatnia edycja:
A

Airi

Zakończenie może niezbyt satysfakcjonujące, ale za to wzruszające i totalnie się na nim rozkleiłam. Filmu już jakiś czas wyczekuję, tym bardziej, że w trailerze pojawia się Mikoto :>

Ostatnia edycja:
Top Bottom