I
Idril
Hej
Jestem Idril, rocznik 98. Anime anime oglądam od około 2 lat, ale nie mam na swoim koncie zbyt wielu tytułów. Na forum trafiłam, ponieważ szukam kogoś z kim mogłabym pogadać o M&A, bo niestety nikt z moich znajomych nie ogarnia tego tematu :'c. Mam też nadzieję, że może znajdę tu jakichś ludzi, z którymi mogłabym wybrać się na konwent
Do tej pory byłam jedynie na Tsuru w Rybniku i bardzo mi się podobało 
Poza anime interesuję się szeroko pojętą kulturą i sztuką, rysuję, maluję (chciałabym dostać się na ASP), lubię oglądać filmy i seriale (uwielbiam Star Wars oraz twórczość Quentina Tarantino i Tima Burtona
). Czytam dużo książek, dawniej było to głównie fantasy, aczkolwiek obecnie sięgam też po wiele innych gatunków. Bardzo chciałabym rozpocząć przygodę z cosplayem 
Jestem strasznym introwertykiem i ciągle siedzę w swojej głowie, chociaż ostatnio próbuję trochę rozgryźć tę tajemnicę, jaką są dla mnie relacje międzyludzkie
Marzę o tym, żeby kiedyś mieć jakąś paczkę chętną na spontaniczne podróże autostopem. No i kocham koty :3
Poza anime interesuję się szeroko pojętą kulturą i sztuką, rysuję, maluję (chciałabym dostać się na ASP), lubię oglądać filmy i seriale (uwielbiam Star Wars oraz twórczość Quentina Tarantino i Tima Burtona
Jestem strasznym introwertykiem i ciągle siedzę w swojej głowie, chociaż ostatnio próbuję trochę rozgryźć tę tajemnicę, jaką są dla mnie relacje międzyludzkie
Ostatnia edycja: