Hej wszystkim :)

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
I

Idril

Hej :) Jestem Idril, rocznik 98. Anime anime oglądam od około 2 lat, ale nie mam na swoim koncie zbyt wielu tytułów. Na forum trafiłam, ponieważ szukam kogoś z kim mogłabym pogadać o M&A, bo niestety nikt z moich znajomych nie ogarnia tego tematu :'c. Mam też nadzieję, że może znajdę tu jakichś ludzi, z którymi mogłabym wybrać się na konwent :) Do tej pory byłam jedynie na Tsuru w Rybniku i bardzo mi się podobało :D

Poza anime interesuję się szeroko pojętą kulturą i sztuką, rysuję, maluję (chciałabym dostać się na ASP), lubię oglądać filmy i seriale (uwielbiam Star Wars oraz twórczość Quentina Tarantino i Tima Burtona :D). Czytam dużo książek, dawniej było to głównie fantasy, aczkolwiek obecnie sięgam też po wiele innych gatunków. Bardzo chciałabym rozpocząć przygodę z cosplayem :)

Jestem strasznym introwertykiem i ciągle siedzę w swojej głowie, chociaż ostatnio próbuję trochę rozgryźć tę tajemnicę, jaką są dla mnie relacje międzyludzkie :) Marzę o tym, żeby kiedyś mieć jakąś paczkę chętną na spontaniczne podróże autostopem. No i kocham koty :3

Ostatnia edycja:
B

Barume

Siemka.

Znasz naszego nadwornego rysownika o podobnych aspiracjach do twoich i nawet będącego w tym samym wieku LukiMastera?

Ostatnia edycja:
I

Idril

alt
Barume:
Siemka.

Znasz naszego nadwornego rysownika o podobnych aspiracjach do twoich i nawet będącego w tym samym wieku LukiMastera?
Nie, nie znam nikogo na forum, ale oczywiście chętnie poznam :D

Ostatnia edycja:
N

Nimarus

New member
Witaj, tutaj tak samo rocznik 98 ^^.
Pokażesz jakiś rysunek ?
Jakie ulubione anime ?

Ostatnia edycja:
I

Idril

alt
nimarus:
Witaj, tutaj tak samo rocznik 98 ^^.
Pokażesz jakiś rysunek ?
Jakie ulubione anime ?
Aktualnie nie mam mam możliwości wrzucenia jakichś zdjęć rysunków, a w programach graficznych nie tworzę (chociaż będę musiała się niedługo nauczyć, a totalnie nie umiem w grafikę komputerową ;-;). Później pewnie jeszcze będzie okazja, żeby się pochwalić :D

Bardzo lubię Durarara, Psycho-Pass, SNK, ale jakiegoś wybitnie ukochanego anime to nie mam :)

Ostatnia edycja:
agellow

agellow

New member
Hej,

Lubisz uprawiać jakis sport? Jaki jest Twój ulubiony tytuł książki z gatunku fantasy? Czytasz moze light novelki?

Tak po za tym to zapraszam na chat :3

Ostatnia edycja:
hanler

hanler

New member
Witam serdecznie na forum.

Jak chcesz podpatrzyć czyjeś prace albo dodać swoje to bez problemu znajdziesz na forum dział pod bodajże bardzo nie kojarzącą się z tym nazwą “Twórczość”.

Pozdrawiam i mam nadzieję, że się tutaj zadomowisz.

Ostatnia edycja:
D

Dest3r

Donator
Hej, ja również 98, miło Cie poznać ;)
Czytałaś książki s serii “Szklany Tron”?
Jak jesz frytki to maczasz je w keczupie czy oblewasz je nim?
Wpadaj na czateł ;3 Peace!

Ostatnia edycja:
I

Idril

alt
agellow:
Hej,

Lubisz uprawiać jakis sport? Jaki jest Twój ulubiony tytuł książki z gatunku fantasy? Czytasz moze light novelki?

Tak po za tym to zapraszam na chat :3
Sport raczej nie jest moją mocną stroną… xD Jestem typowym nolifem i prawie się nie ruszam, chociaż bardzo lubię pływać.

Najbardziej cenię sobie twórczość Tolkiena. Bardzo podoba mi się też Cykl demoniczny Petera V. Breeta i seria o wiedźminie :D

Do tej pory nie czytałam żadnej light novel.

Dzięki, na pewno zajrzę :3
alt
Dest3r:
Hej, ja również 98, miło Cie poznać ;)
Czytałaś książki s serii “Szklany Tron”?
Jak jesz frytki to maczasz je w keczupie czy oblewasz je nim?
Wpadaj na czateł ;3 Peace!
Nie, nie czytałam, ale kilka osób polecało mi tę serię, więc może po nią sięgnę :)

Maczam, polanie zburzyłoby mi całą estetykę fryteczek xD

Ostatnia edycja:
LukiMaster

LukiMaster

New member
Widzę, że barume zdążył mnie przedstawić.
Witam na forum i serdecznie zapraszam na czat. Czas na pytania istotne: jaki nurt w sztuce jest Twoim ulubionym? Jakim stylem się posługujesz? Jaki artysta przemawia do Ciebie najbardziej?

Ostatnia edycja:
I

Idril

alt
LukiMaster:
Widzę, że barume zdążył mnie przedstawić.
Witam na forum i serdecznie zapraszam na czat. Czas na pytania istotne: jaki nurt w sztuce jest Twoim ulubionym? Jakim stylem się posługujesz? Jaki artysta przemawia do Ciebie najbardziej?
Moje ulubione nurty to ekspresjonizm i surrealizm, a artyści, którzy najbardziej do mnie przemawiają i szczególnie inspirują to Egon Schiele, Alberto Giacometti, Jackson Pollock i Zdzisław Beksiński.
Sama nie mam jeszcze wypracowanego własnego stylu. To co na razie tworzę, chyba najlepiej dałoby się określić jako styl akademicki. Po prostu ćwiczę swój warsztat i próbuję wszystkiego po trochu. Najlepiej czuję się w ołówku i w dosyć mrocznych, turpistycznych klimatach :)

Ostatnia edycja:
Mistrz_Rozpierduchy

Mistrz_Rozpierduchy

Donator
Siemanko

To pewno też uwielbiasz Pulp Fiction to jest najlepszy film ever :D

Grasz w jakieś gry mmo?

Wolisz jasną czy ciemną stronę mocy?

Tak w ogóle to jest Mistrz i jestem niemoralnym sumieniem forum

Ostatnia edycja:
Mroczna

Mroczna

Weteran
Członek ekipy
Ponieważ nie dane mi było jeszcze tego zrobić…

Witam Cię serdecznie na forum. Fajnie będzie, jak zagrzejesz na dłużej.
Takie pytanka… Zdradzisz nam swoje imię? A lubisz może serniczek? Widziałaś Mahou Shoujo Madoka Magika?

No i zapraszam na nasz forumowy czat!

Ostatnia edycja:
I

Idril

Mistrz-Rozpierduchy:
Siemanko http://animes.pl//emotki/cebulak7.gif

To pewno też uwielbiasz Pulp Fiction http://animes.pl//emotki/kroliczek2.gif to jest najlepszy film ever :D

Grasz w jakieś gry mmo?

Wolisz jasną czy ciemną stronę mocy?

Tak w ogóle to jest Mistrz i jestem niemoralnym sumieniem forum http://animes.pl//emotki/cebulak7.gif
Hi Master ^^

Pulp Fiction to jest po prostu arcydzieło! Oglądałam z tryliard razy i nigdy mi się nie nudzi -

Nope, aktualnie nie gram w żadne gry :c

Zdecydowanie jestem po jasnej stronie mocy. Ostatnio trochę sobie myślałam nad takim stwierdzeniem, że skoro jasna i ciemna strona mocy są zaczerpnięte z koncepcji yin yang, to niekoniecznie oznaczają one dobro i zło i w takim razie powinna być pomiędzy nimi zachowana równowaga, a ciemna strona mocy nie musi być pokonana przez jasną. Takie rozkminy xD
alt
Mroczna:
Ponieważ nie dane mi było jeszcze tego zrobić…

Witam Cię serdecznie na forum. Fajnie będzie, jak zagrzejesz na dłużej.
Takie pytanka… Zdradzisz nam swoje imię? A lubisz może serniczek? Widziałaś Mahou Shoujo Madoka Magika?

No i zapraszam na nasz forumowy czat!
Dzięki! :3

Kasia jestem c: Tego anime nie widziałam, a serniczek jak najbardziej lubię, wszędzie i o każdej porze ^^

Ostatnia edycja:
Avenida

Avenida

Donator
Siemnakooooo!
Witam cie serdecznie na forum, w naszej małej rodzince :p

Jesli lubisz gry zagraj z nami w Shakes&Fidgers na miedzynarodowym swiecie “w8” - zapraszam!

Kilka pytań kontrolnych (jesli juz wyzej na cos odpowiedzialas, to sorki - pytania u mnie sa standardowe wstawiane metodą “kopiuj - wklej” tylko z lekkimi modyfikacjami)
Jak trafiles na animes.pl?
Widziales może serie “No game no Life?”, “Sword Art Online” oraz “Fairy Tail”?
Jesli tak, to co sadzisz o tych seriach?
Czytujesz moze mangi?
Masz jakies ulubione tytuły?
Ulubiony nightcore?
Kawa czy herbata i ile cukru?
Ulubiona pora roku?
Ulubiona potrawa?
I najwazniejsze pytanie!!
Umiesz narysować stożek?

Haha :)

Zapraszam Cię na czat i na konferecje skype <3 oraz mam nadzieje ze zostaniesz u nas dlugo…

Ostatnia edycja:
L

Laaks

New member
Cześć!

Ja tu tylko w jednej sprawie weź mi ogarnij sernik od mrocznej.

No i zapraszam na czat :)

Wysłane z mojego E2105 przy użyciu Tapatalka

Ostatnia edycja:
I

Idril

alt
Avenida:
Siemnakooooo!
Witam cie serdecznie na forum, w naszej małej rodzince :p
http://animes.pl//emotki/malpka19.gif

Jesli lubisz gry zagraj z nami w Shakes&Fidgers na miedzynarodowym swiecie “w8” - zapraszam!
http://animes.pl//emotki/malpka39.gif
Kilka pytań kontrolnych (jesli juz wyzej na cos odpowiedzialas, to sorki - pytania u mnie sa standardowe wstawiane metodą “kopiuj - wklej” tylko z lekkimi modyfikacjami)
Jak trafiles na animes.pl?
Widziales może serie “No game no Life?”, “Sword Art Online” oraz “Fairy Tail”?
Jesli tak, to co sadzisz o tych seriach?
Czytujesz moze mangi?
Masz jakies ulubione tytuły?
Ulubiony nightcore?
Kawa czy herbata i ile cukru?
Ulubiona pora roku?
Ulubiona potrawa?
I najwazniejsze pytanie!!
Umiesz narysować stożek?

Haha :)
http://animes.pl//emotki/malpka20.gif

Zapraszam Cię na czat i na konferecje skype <3 oraz mam nadzieje ze zostaniesz u nas dlugo…
Trafiłam tu przez wujka google

Sword Art Online nie widziałam, a z No game no life i Fairy Tail jedynie część odcinków. Obecnie jestem w trakcie oglądania FT. Myślę, że nie widziałam dostatecznie dużo odcinków, żeby mieć jakąś konkretną opinię. FT jak na razie mi się podoba :)

Czytam mangi, ale znacznie rzadziej w porównaniu do oglądania anime. Hm… Raczej nie mam żadnych ulubionych tytułów, ale ostatnio np. przeczytałam Gekkan Shoujo Nozaki-kun i bardzo mi się spodobało :D

Nightcore’owe kawałki które bardzo lubię, to Pretty Little Psycho, Sarcasm i Thrift Shop :)

Herbata bez cukru, wiosna, jakieś włoskie żarcie

Myślę, że dałabym radę ze stożkiem xD

Dzięki ^^
Laxty:
Cześć!

Ja tu tylko w jednej sprawie weź mi ogarnij sernik od mrocznej.

No i zapraszam na czat :)

Nie ogarniam w jaki sposób mogłabym ogarnąć sernik ;-;

Ostatnia edycja:
L

Laaks

New member
Ano to już twój problem :v

Ostatnia edycja:
Top Bottom