C
CcarderR
Cześć.
Jestem Piotr, lat 19.
Interesuję się Informatyką, Anime i Mangą.
Moje ulubione tytuły to min. Sword Art Online, AmagamiSS, Zero no Tsukaima, i sporo więcej.
Pierwsze Anime jakie obejrzałem (przypadkiem na nie trafiłem), które wciągnęło mnie do świata Anime zwie się: Campione!
Coś o sobie:
Bardzo inteligentny osobnik, który co chwila wpada na bardzo głupie pomysły. Leń jakich mało. Myśli że dużo potrafi, a tak na prawdę jest noobem. Bawi się w robienie modów do przeglądarkowej gry MMORPG Margonem, Powoli przerzuca się z modów na robienie własnych aplikacji napisanych w JavaScripcie i Ajaxie. Codiennie ogląda Anime, mimo że obejrzał już wszystko z kategorii jakie lubi… musi zadowolić się powtórkami oraz pojedyńczymi wychodzącymi odcinkami.
Pozdrawiam wszystkich.
Odpowiedzi na pytania:
Jestem Piotr, lat 19.
Interesuję się Informatyką, Anime i Mangą.
Moje ulubione tytuły to min. Sword Art Online, AmagamiSS, Zero no Tsukaima, i sporo więcej.
Pierwsze Anime jakie obejrzałem (przypadkiem na nie trafiłem), które wciągnęło mnie do świata Anime zwie się: Campione!
Coś o sobie:
Bardzo inteligentny osobnik, który co chwila wpada na bardzo głupie pomysły. Leń jakich mało. Myśli że dużo potrafi, a tak na prawdę jest noobem. Bawi się w robienie modów do przeglądarkowej gry MMORPG Margonem, Powoli przerzuca się z modów na robienie własnych aplikacji napisanych w JavaScripcie i Ajaxie. Codiennie ogląda Anime, mimo że obejrzał już wszystko z kategorii jakie lubi… musi zadowolić się powtórkami oraz pojedyńczymi wychodzącymi odcinkami.
Pozdrawiam wszystkich.
Odpowiedzi na pytania:
Który sezon ZnT był wg cb najlepszy?
- Szczerze, nie zastanawiałem się nad tym więc nie wiem…
Skąd jesteś?
- Lubelszczyzna, dokładniej nie powiem.
Jakiej muzyki słuchasz?
- Słucham wszystkiego co mi wpadnie w ucho, nie lubię rapu i HipHopu.
Oglądałeś może DxD albo HOTD?
- DxD oglądałem, HOTD nie. Ogólnie obejrzałem już jakieś 100-200 sezonów (nie liczyłem) więc dużo już widziałem
Kojarzysz uniwersum Shin Megami Tensei ?
- A co to jest?
Dość oryginalny nick, skąd pomysł?
- Kiedy byłem jeszcze małym bachorem to pomyślałem sobie że wymyślę sobie jakiś nick który fajnie brzmi i nie ma żadnego znaczenia, by mieć pewność że tylko ja taki będę miał. Z początku był carder ale wyewoluawał on do CcarderR.
Zajmujesz się może grafiką?
- Tak, ale amatorsko. Głównie umiem wszystkiego po troszku, bo uczę się jak coś mi potrzeba.
Ostatnia edycja: