Hej~

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
Maru

Maru

New member
Imię: Marta
Lat: ~~
Ulubione anime:
Naruto, Fairy Tail, Psycho-Pass, Hakuouki ,Higashi no Eden, Itazura na Kiss, Sakamichi no Apollon

Ulubiony gatunek muzyczny: rock, indie,alternative
Zainteresowania: Zwierzęta,gry,dobra książka,gorąca herbata,kwiatki (stokrotki i niezapominajki)

Skąd dowiedziałeś/aś się o forum: pewien znajomy mi polecił

Ostatnia edycja:
kamkom

kamkom

Członek ekipy
Siemanko wita kamkom
Jaka jest twoja ulubiona postac z.anime

Ostatnia edycja:
P

PhariosShaphire

New member
Witam serdecznie z tej strony Pół-bies Pharios Shaphire aka Phasiu (“Ph” czytaj jako “F”)
Pytanko. Jakie gry preferujesz? Strategie? RPG?

Ostatnia edycja:
D

Doomen201

Siemanko
Jakiś sport uprawiasz? :D

Ostatnia edycja:
K

Kocu

Siemka :)
Od kiedy interesujesz sie anime?

Ostatnia edycja:
G

Golter

New member
Fajnie, że się zarejestrowałaś :3

Witam cię bardzo serdecznie na naszym super hiper wspaniałym forum :) Mam nadzieję, że będziesz się tu dobrze bawiła i zostaniesz na dłużej :D Zapraszam na chat, bo tam się najwięcej dzieje :p

Ostatnia edycja:
Maru

Maru

New member
Ulubiona postać to Break z Pandory Hearts. Gry rytmiczne i akcji. :) Lubię koszykówkę i kocham jeździć na rolkach i rowerze.~~ Już z 5 lat się interesuję co do muzyki too Balthazar , Princess Chelsea , Dillon, Angus & Julia Stone, Lana Del Rey,Florence + the Machine, Alt-J, Brodka,Portishead,Voka i wieeele innych. Ale bardzo mocno kocham jazz i mam wielki sentyment do Lee Morgan’a :)~~!

Ostatnia edycja:
okatawo

okatawo

Member
Gry rytmiczne to pewnie osu ;p Witaj w naszych skromnych szaragach. Wirtualny ja zaprasza na czat, a ile masz latek ? Skąd pochodzisz ?

Ostatnia edycja:
K

Kurokokoro

Hejo, tu Azazel-sensei
Znasz może Rosario + Vampire?
Jakieś jeszcze ulubione postacie?

Ostatnia edycja:
D

Doomen201

Um, zapomniałem spytać wcześniej … skąd jesteś?

Ostatnia edycja:
Maru

Maru

New member
Rosario + Vampire nie znam. Hmm,Juvvie z FT,ogólnie to najbardziej tylko te dwie postacie. Jestem z kujawsko-pomorskiego niedaleko Bydgoszczy mieszkam ; ).

Ostatnia edycja:
Maru

Maru

New member
Taaak,też nie lubię tego miasta! >:

Ostatnia edycja:
Maru

Maru

New member
Fakt. Ogólnie wole Toruń niż Bydgoszcz,niestety do Bydg mam bliżej

Ostatnia edycja:
Mistrz_Rozpierduchy

Mistrz_Rozpierduchy

Donator
Siemanko

Zwierzęta w zainteresowaniu to o zoofilie chodzi?

A tak serio to też uwielbiam herbatę :3 mam taki wielki kubek i w nim robię sobie zawsze zwykła lub sypaną i najlepiej z cytryną. I mam taki jeszcze z pepe panem dziobakiem do owocowych :D

Ostatnia edycja:
Top Bottom