D
DeathRaven117
Imię: Gabriela
Ulubione anime: Spirited Away: W krainie bogów, Ponyo, Mój sąsiad Totoro, Księżniczka Mononoke, Grobowiec Świetlików, Pokemony
, pewno coś jeszcze się znajdzie…
Ulubieni wykonawcy
Verba, Skillet, Sabaton, Owl City, LemON, Avicii, Coldplay.
Skąd dowiedziałeś się o forum: Mam swoje sposoby.
Troszkę bardziej rozbudowana część:
Jak mam na imię, to już pisałam. Chodzę do III kl. gimnazjum. Moim hobby jest rysowanie. Rysuje od pięciu lat.
Dla odpoczynku od codzienności i szkoły siadam na łóżku zakładam słuchawki biorę kartkę papieru ołówek i rysuje.
Chodzę z tatą na ryby, jezdze na nartach i rowerze.
Kocham wszystkie i te małe i te duże zwierzaki.
W wolne chwilę gram na komputerze w gry takie jak;
The sims 3, Pasjans, Assassins II, Assassin III, Crysis 3, TombRaider, CoD, NFS, Watch_Dogs itp/itd…
Prócz ww. animacji lubię Króla Lwa, The Plague Dogs, Felidae, Asterix i Obelix, Tytus, Romek i A’tomek. <- (Oraz komiksy)
I to chyba tyle. Jak co to można pytać. Przecież nie gryzę. :kroliczek10:
Ulubione anime: Spirited Away: W krainie bogów, Ponyo, Mój sąsiad Totoro, Księżniczka Mononoke, Grobowiec Świetlików, Pokemony
Ulubieni wykonawcy
Skąd dowiedziałeś się o forum: Mam swoje sposoby.
Troszkę bardziej rozbudowana część:
Jak mam na imię, to już pisałam. Chodzę do III kl. gimnazjum. Moim hobby jest rysowanie. Rysuje od pięciu lat.
Dla odpoczynku od codzienności i szkoły siadam na łóżku zakładam słuchawki biorę kartkę papieru ołówek i rysuje.
Chodzę z tatą na ryby, jezdze na nartach i rowerze.
Kocham wszystkie i te małe i te duże zwierzaki.
W wolne chwilę gram na komputerze w gry takie jak;
The sims 3, Pasjans, Assassins II, Assassin III, Crysis 3, TombRaider, CoD, NFS, Watch_Dogs itp/itd…
Prócz ww. animacji lubię Króla Lwa, The Plague Dogs, Felidae, Asterix i Obelix, Tytus, Romek i A’tomek. <- (Oraz komiksy)
I to chyba tyle. Jak co to można pytać. Przecież nie gryzę. :kroliczek10:
Ostatnia edycja: