Hej.

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
D

DeathRaven117

Imię: Gabriela
Ulubione anime: Spirited Away: W krainie bogów, Ponyo, Mój sąsiad Totoro, Księżniczka Mononoke, Grobowiec Świetlików, Pokemony:p, pewno coś jeszcze się znajdzie…
Ulubieni wykonawcy :D Verba, Skillet, Sabaton, Owl City, LemON, Avicii, Coldplay.
Skąd dowiedziałeś się o forum: Mam swoje sposoby. :)

Troszkę bardziej rozbudowana część:

Jak mam na imię, to już pisałam. Chodzę do III kl. gimnazjum. Moim hobby jest rysowanie. Rysuje od pięciu lat.
Dla odpoczynku od codzienności i szkoły siadam na łóżku zakładam słuchawki biorę kartkę papieru ołówek i rysuje.

Chodzę z tatą na ryby, jezdze na nartach i rowerze.
Kocham wszystkie i te małe i te duże zwierzaki.

W wolne chwilę gram na komputerze w gry takie jak;
The sims 3, Pasjans, Assassins II, Assassin III, Crysis 3, TombRaider, CoD, NFS, Watch_Dogs itp/itd…

Prócz ww. animacji lubię Króla Lwa, The Plague Dogs, Felidae, Asterix i Obelix, Tytus, Romek i A’tomek. <- (Oraz komiksy)
I to chyba tyle. Jak co to można pytać. Przecież nie gryzę. :kroliczek10:

Ostatnia edycja:
Domen

Domen

EkipaAnimes
Członek ekipy
Witaj na forum!
Kolejna artystka wśród nas, zapraszam do dodania swoich prac w dziale z twórczością ?

Ostatnia edycja:
G

Golter

New member
Witaj Gabrysiu (o ile te zdrobnienie Ci nie przeszkadza) :D Witam Cię serdecznie na naszym forum i mam nadzieję, że zostaniesz na dłużej :3 Skąd jesteś?

Ostatnia edycja:
Maru

Maru

New member
Cześć! Skąd jesteś? Jeździsz na konwenty? Myślałaś już do jakiej szkoły iść w przyszłości?

Witamy w skromnych progach naszego rodzinnego forum :3

Ostatnia edycja:
D

DeathRaven117

alt
Golter:
Witaj Gabrysiu (o ile te zdrobnienie Ci nie przeszkadza) :D Witam Cię serdecznie na naszym forum i mam nadzieję, że zostaniesz na dłużej :3 Skąd jesteś?
Nie, nie przeszkadza. Pewno, że zostanę na długo. :) Skąd jestem? Spod Krakowa.

Ostatnia edycja:
A

Alison

New member
Siemson! :)
Miałam zaproponować, żebyś się pochwaliła rysunkami, ale widzę że temat już założony! W każdym razie miłego pobytu na forum życzę. <3

Ostatnia edycja:
Lukos

Lukos

EkipaAnimes
Członek ekipy
Hejka! Witam Cię bardzo serdecznie na naszym forum.
Widzę, że mamy tutaj fanke Studia Ghibli :D Sam bardzo lubię to studio, uważam, że robi świetne anime. Co do zespołów to zgodzę się przy Skillet i Sabaton choć sam jednak preferuje Rock’a, J-Rock’a.
Kurcze… kolejna osoba która potrafi rysować podczas gdy ja bazgram patyczaki ;___;
Widzę także, że grasz w dużo dobrych gier więc będzie o czym pogadac :D

Takie pytanko ode mnie:
Słuchasz może Radia Anime24 czy jednak nie preferujesz Japońskich piosenek?

Ostatnia edycja:
Levi

Levi

New member
Hejka, Levi wita z tej strony :3

Ostatnia edycja:
D

DeathRaven117

lukos124:
Takie pytanko ode mnie:
Słuchasz może Radia Anime24 czy jednak nie preferujesz Japońskich piosenek?
Radia, nie słucham. Ale jak znajdę jakąś fajną/ciekawą piosenkę to czemu by nie. Ostatnio natknęłam się na Touhou - Bad Apple.

Ostatnia edycja:
mangofan97

mangofan97

New member
Witam nową użytkowniczkę ;) z wielkimi problemami z francuskim wi-fi, demo, dla mnie nie ma rzeczy niemożliwych ;) a więc Mango wita gorąco standardowymi pytankami ;)
  1. Ciekawość mi nie odpuści jeśli nie zapytam czy może mialaś styczność z muzyką relaksacyjną?
  2. Jak stoisz ze znajomością różnych religii, historii, mitologii itd. Oraz jeśli to których jabardziej?
  3. Jaki typ anime najbardziej lubisz?
    No to tyle co ode mnie ;) jeszcze raz gorące witam i mam nadzieje że zostaniesz u nas na dłużej (chłopaki, a szczególnie Golter martwi sie niewielką ilością dziewczyn na forum wię na niego i phasia uwaga) :) a jak będziesz potrzebowała pomocy to wal śmiało do mnie ;)

Ostatnia edycja:
G

Golter

New member
Ej, czemu uwaga na mnie? ;_ ; Ja jestem tylko miły i uprzejmy dla nowych ludzi na forum. A to, że narzekam na małą ilość dziewczyn na forum to chyba normalne. Gorzej by było jakbym narzekał na brak facetów D:

Ostatnia edycja:
D

DeathRaven117

Po prawie tygoniowej przerwie powracam. No cóż trzeba się uczyć.
alt
mangofan97:
  1. Ciekawość mi nie odpuści jeśli nie zapytam czy może mialaś styczność z muzyką relaksacyjną?
  2. Jak stoisz ze znajomością różnych religii, historii, mitologii itd. Oraz jeśli to których jabardziej?
  3. Jaki typ anime najbardziej lubisz?
    No to tyle co ode mnie ;) jeszcze raz gorące witam i mam nadzieje że zostaniesz u nas na dłużej (chłopaki, a szczególnie Golter martwi sie niewielką ilością dziewczyn na forum wię na niego i phasia uwaga) :) a jak będziesz potrzebowała pomocy to wal śmiało do mnie ;)
  1. Tak miałam styczność z taką muzyką. Mam gdzieś nawet płytę. ^^
  2. Od historii czy religii, wolę mitologię. Niektóre mity znam nawet na pamięć. Właśnie Przygotowuję się z znajomą do konkursu mitologicznego. Chociaż interesowałam się kiedyś Buddyzmem, gdzieś na parapecie mam jedną figurkę Buddy.
  3. Nie mam konkretnego.

Ostatnia edycja:
Top Bottom