Hej!

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
Mroczna

Mroczna

Weteran
Członek ekipy
Ten moment, gdy nie wiesz, co napisać o sobie w takim przywitaniu…

No to zacznę może od tego, że kiedyś tam (dawno i nieprawda) ukończyłam dwudziesty rok życia. Co nie przeszkadza mi się czuć wieczną czternastolatką. Urodziłam się, wychowałam i mieszkam w Warszawie (w sumie kocham to miasto, mimo, że wiem, że jest jakie jest). Mój “cel życiowy” (o ile coś takiego w ogóle istnieje) wciąż jest gdzieś tam w oddali, dlatego zamiast pójść na studia zdecydowałam się pracować.

Anime - zwane dalej bajkami - oglądam bardziej, lub mniej świadomie od dawna. Czasy hypera, rtl7, Polsatu 2, później Jetixa są mi znane. Moje ulubione tytuły to Great Teacher Onizuka, Code Geass, Steins;Gate. Więcej ulubionych na profilu MAL. Jak Wam się nie chce na to patrzeć, to odsyłam od razu na swoją listę anime.

O tym forum usłyszałam już jakiś czas temu, niedawno przypomniał mi o nim znajomy. Z tutejszych stałych/starszych użytkowników może kojarzyć mnie Byters. Do zarejestrowania i przywitania się tu zmotywowal mnie natomiast Hanler. Tak więc założyłam konto, zamierzam się tu udzielać (inaczej, po co by mi było konto?).

Czy mam jakieś zainteresowania? Coś tam się znajdzie. Ze standardowych: muzyka, książki, filmy. Nie cierpię seriali. Niestandardowych zainteresowań nie stwierdzono, chyba, że bzik na punkcie czasomierzy jet zainteresowaniem. Interesują mnie tatuaże, chociaż nie mam jeszcze żadnego (to się zmieni na pewno), loli i yuri.

To by było chyba na tyle, jak macie jakieś pytania, to zadawajcie śmiało.

PS Tak, lubię masło, ale tylko na kanapce, samego za bardzo nie jadam.

Ostatnia edycja:
G

GodKiklors

Donator
Cześć :p
Ja tam wolę swoje masło na bułce :)

Ostatnia edycja:
Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
Cześć Mroczna, fajnie, że tu wpadłaś, fajnie się rozmawiało na Animeon. Mam nadzieję, że zostaniesz z nami na dłużej i będziesz wchodziła na czat oraz na konferencje na skype.

Miłej zabawy ^^

Ostatnia edycja:
hanler

hanler

New member
Przecież to kłamstwo, ja Ciebie nie motywowałem. Wspomniałem tylko o tym, że się tu zarejestrowałem.

Jak się nazywasz?

Ostatnia edycja:
Mroczna

Mroczna

Weteran
Członek ekipy
Widać jeszcze nie pojąłeś co mnie motywuje, a co nie Han. I tak coś czułam, że o to zapytasz… Tak więc imię me jest zbyt “mroczne”, by podawać je od razu, ale powiem, że zaczyna się na “K”, kończy na “a” ma pięć liter, poza wymienionymi zawiera 12, 18 i 10 literę polskiego alfabetu w tej kolejności, w jakiej podałam.

Byters, jak już bywam na forach, to na dłuższy okres czasu. Może nie napiszę tutaj ponad 1000 postów w mniej niż dwa lata, jak to było na animeonie, ale na pewno nie będę siedzieć cichutko. Co do skype, się zobaczy, jak będzie czas, chęć, to może się będę pojawiać.

Kiklors, bułka też spoko.

Ostatnia edycja:
Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
Spoko :), jeśli będziesz chciała porozmawiać, zazwyczaj tak koło 21 na Skypie zbierają się ludzie z forum, którzy chcą podjąć konwersację ^^

Ostatnia edycja:
Ayame

Ayame

New member
hejoszka :>
Miłego pobytu!!! :>

Ostatnia edycja:
hanler

hanler

New member
Wiadomo, żartowałem. Samo powiedzenie, że fajnie się rozmawia może zmotywować kogoś do podjęcia działania. Ale chodziło mi o taką motywację:
.

Ostatnia edycja:
K

Kageno

Donator
Witam na forum! Pytanko skąd jesteś?

Ostatnia edycja:
Mistrz_Rozpierduchy

Mistrz_Rozpierduchy

Donator
Siemanko. Ja jestem mistrz. Ostatnio skończyłem 25 lat.
Siedzę w anglii. I teraz na przerwie w pracy piszę.

Witam cię i pozdrawiam :)

Ostatnia edycja:
Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
@Kage, przecież Mroczna napisała skąd jest w swoim powitaniu. ;-)

Ostatnia edycja:
Eyirie

Eyirie

New member
Hejcia Kinga <3 ^.^ Miło poznać kogoś kto tez lubi yuri ^.^
Masz jakiś ulubiony film? Albo utwór muzyczny?
Masz ochotę pograć w mafię? Teraz są jeszcze zapisy otwarte ^.^
A no i jak lubisz loli to się też tak ubierasz? Czy po prostu lubisz popaczać na ładne dziewczynki? XD
I grasz w jakieś gry? Np blizzarda? Albo zagrasz? :D pełna nadziei XD
Żeby juz więcej nie męczyć - życzę Ci miłego pobytu na tym forum

Ostatnia edycja:
Mroczna

Mroczna

Weteran
Członek ekipy
No właśnie mnie też zdziwiło te pytanie (o to, skąd jestem), jak odpowiedź jest w poście powitalnym. No ale ostatecznie… Kto pyta nie błądzi, więc Kageno, spójrz tam do mojego pierwszego postu.

@Eyirie więc chciało Ci się rozwiązać moją zagadkę? Uau, już myślałam, że nikomu nie będzie się chciało liczć liter w alfabecie.
Odpowiadając na Twoje pytania: moim ulubionym filmem jest “Amadeusz”; ulubionym utworem muzycznym zaś “Gods of War” Manowaru.
Mafia? Ojej, nie wiem, powiem szczerze. Jeśli nie wymaga zbytniego zaanagażowania czasowego to może?
Na loli zdecydowanie wolę paczać, mimo wszystko wyglądem niezbyt pasuję do tego typu postaci, a jestem zdania, że niby cosplay jest dla wszystkich, ale należy mieć do odpowiednich postaci odpowiednie predyspozycje (i nie mam tu na myśli cycplayu).
Niestety, nie gram w nic. Także w tym zakresie na mnie raczej liczyć nie można. Nie przepadam za grami.

Ostatnia edycja:
Eyirie

Eyirie

New member
Doskonale rozumiem :’( chcę zrobić cosplay fajnej postaci ale no grrrr te karły maja po 150cm a ja nieco nieco więcej XDD
zależy jak grasz w mafię… Jeśli tylko bedzie Ci sie chciało przeczytać co przez dzien wymyślą ludzie w wątku i napisać jakieś przemyślenie swoje to mozesz spokojnie grać XD
Chciało mi się… Taa z nudów, bo jeszcze leżę w łóżeczku i śpię, mówiłam litery licząc na palcach XD

Ostatnia edycja:
Yankesss

Yankesss

Donator
Witam jam jest Nekrin de Nekrinius!

Co tam u ciebie?

Ostatnia edycja:
kamkom

kamkom

Członek ekipy
Siemanko wita kamkom
Grywasz może w jakieś mmo?

Ostatnia edycja:
N

nexus

New member
Pozdrawiam, mam pytanie co do czytania książek - jakie lubisz czytać? Czytałaś jakiechś które mogłabyś polecić? Od rana tylko nowelkę czytam przy pracy domowej, więc co aktualnie czytasz?

Ostatnia edycja:
Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
@Kam, Mroczna mówiła, że nie lubi gier :)

@Mroczna, mi się chciało liczyć litery, ale chciałem sprawdzić czy ktoś jeszcze będzie próbował. Mafię u nas są dosyć interesujące, nie musisz poświęcać na nie jakoś szczególnie dużo czasu, po prostu czytasz co inni piszą, rozwiązujesz zagadki, manipulujesz , całkiem ciekawa zabawa.

Ostatnia edycja:
Mroczna

Mroczna

Weteran
Członek ekipy
No także już wiadomo, że nie gram w nic.

Co do książek, to kiedyś czytałam więcej, teraz bajki w dużej mierze pochłaniają mój czas. A tak ogólnie, nie mam ulubionego gatunku, i niestety, jestem mocno wybredna w tej kwestii. Ale na chwilę obecną mogę polecić powieści Dumasa.

I może zagram w tę mafię? Nie wiem, zastanowię się.

Ostatnia edycja:
Eyirie

Eyirie

New member
No zapisy do jutrzejszego popołudnia wiec się zastanawiaj szybciej XD

Ostatnia edycja:
Top Bottom