Hej

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
P

Panzer

Hej

Założyłem profil już jakiś czas temu ale nie miałem pomysłu na avatara, więc piszę dopiero teraz ;)

Ogólnie interesuję się kulturą dalekiego wschodu z racji tego że bliżej coraz bliżej mi do trzydziestki, pamiętam jeszcze stare anime. Jednym z pieszych anime które oglądałem była Tygrysia Maska i tak mi pozostało bo lubię dobre anime czy mange gdzie jest mordobicie, łamanie kości i wycieranie przeciwnikiem podłogi. Lubię fantastykę (ale elfy są pedalskie ) książki fantasy(Gemmell, Grzędowicz, Pilipiuk, Howard ) czytam na przemian z książkami historycznymi i sensacyjnymi. Lubię dobrą muzykę może być poważna, czy hip hop ale też folk-metal czy power metal. Po skończonych studiach pracuję w branży ochroniarskiej w wolnych chwilach trochę ćwiczę. Taki ze mnie spokojny człowiek.

Ostatnia edycja:
Zetsu

Zetsu

New member
Yo!
Do jakiej trzydziestki tobie bliżej, skoro jesteś tylko rok starszy ode mnie.
Btw. dlaczego dopiero dzisiaj się dowiedziałem, że Ty to TY? Nieładnie, nieładnie… Co do tej twojej fantastyki, to potwierdzam. Z tego co od Ciebie pożyczyłem nie było nic o elfach, chyba…
I nie pochwaliłeś się, że teraz męczysz Bleach’a.
Witaj
P.s.: O której na to piwo idziemy jutro?

Ostatnia edycja:
Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
Witaj na forum, dobrze słyszeć, że jest ktoś jeszcze “stary” na forum, oprócz mnie. Powiedz ile masz lat? Również po studiach pracowałem w branży ochroniarskiej, obecnie już się tym nie zajmuję, dzięki Bogu. Życzę Ci dobrej zabawy na naszym forum i zapraszam do udziału w rozmowach na konferencjach oraz czacie.

Ostatnia edycja:
P

Panzer

Zetsubou Billy:
Yo!
Do jakiej trzydziestki tobie bliżej, skoro jesteś tylko rok starszy ode mnie.
Btw. dlaczego dopiero dzisiaj się dowiedziałem, że Ty to TY? Nieładnie, nieładnie… Co do tej twojej fantastyki, to potwierdzam. Z tego co od Ciebie pożyczyłem nie było nic o elfach, chyba…
I nie pochwaliłeś się, że teraz męczysz Bleach’a.
Witaj
P.s.: O której na to piwo idziemy jutro?
Yo

Oj tam Zetsu ale bliżej jest, ale jakoś nie traktuję tego jako tragedii, ile człowiek się nauczył po drodze :D

A co miałem pisać jak ostatnio trochę byłem zajęty i mój profil nawet nie był uporządkowany teraz mogę trochę pokilkać na forum. Tak “moja fantastyka” nie zawiera elfów wiem, że dla niektórych może to być dziwne jak piwo bezalkoholowe ale tak już jest. Bleacha męczę ale coś ostatnio fabuła mi zaczęła nie pasować i z ciekawości zajrzałem do neta no i miałem rację filler, ale jakoś dam radę.

Piwo na 18, będzie pasować ?

Ostatnia edycja:
Zetsu

Zetsu

New member
19, mam jeszcze coś do zrobienia.
Tiaaa… Trochę zajęty, ale zawsze masz czas, żeby przesiadywać ze mną w barze XDDD

Ostatnia edycja:
P

Panzer

alt
byters:
Witaj na forum, dobrze słyszeć, że jest ktoś jeszcze “stary” na forum, oprócz mnie. Powiedz ile masz lat? Również po studiach pracowałem w branży ochroniarskiej, obecnie już się tym nie zajmuję, dzięki Bogu. Życzę Ci dobrej zabawy na naszym forum i zapraszam do udziału w rozmowach na konferencjach oraz czacie.
W marcu skończę 27.Ogólnie branża ochroniarska to ciężki kawałek chleba, przeszedłem przez kilka firm ale jak dobrze poszukasz można na coś ciekawego trafić. Mi ta robota pasuje jak na razie nie myślę o czymś innym.
Tiaaa… Trochę zajęty, ale zawsze masz czas, żeby przesiadywać ze mną w barze XDDD
Jakoś tak wyszło XD

Ostatnia edycja:
Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
No to Jesteś starszy ode mnie, jeśli zaczniesz się udzielać więcej, to Ciebie wtedy będą forumowym dziadkiem nazywać, a nie mnie xD. Ja 27 w listopadzie kończę. Co do branży, pracowałem ponad rok, ale kasa mała, obowiązków miałem sporo więc olałem.

Ostatnia edycja:
Ayame

Ayame

New member
Witam jestem Ayu i miło mi poznać nowego forumowego dziadka :)
Zyczę miłego pobytu i zostań z nami długo!!

Czy lubisz boczek?

Ostatnia edycja:
Eyirie

Eyirie

New member
Hejcia jestem Eiu ^.^
Gierasz w coś?
Mile spędzonego czasu na forum życzę

Ostatnia edycja:
Top Bottom