H
Hikari77
Hej
Nazywam się Ola i mam 16 lat. Lubię czytać książki ( głównie fantastyka ), słuchać muzyki ( preferuję cięższe brzmienia ) , uczyć się języków obcych ( niedawno właśnie wzięłam się za japoński ), oglądać przeróżne produkcje telewizyjne ( serio, od filmów fantasy, akcji, poprzez dramaty i komedie, na głupich telenowelach i serialikach dla dzieci kończąc ) i oczywiście anime, które odkryłam trzy lata temu i które wciągnęły mnie w ten cały japoński świat. Ulubioną serią na chwilę obecną jest One Piece, z którym właśnie zaraz będę na bieżąco.
Ostatnio przeanalizowałam wnikliwie swoje życie i stwierdziłam, że wieje w nim nudą i zapragnęłam coś zrobić, poznać nowych ludzi o podobnych zainteresowaniach. Więc wpisałam " Forum dla fanów anime " i oto jestem. Trzeba w końcu od czegoś zacząć
Mam nadzieję, że się dogadamy .Jak macie jakieś pytania, to walcie śmiało.
Ostatnio przeanalizowałam wnikliwie swoje życie i stwierdziłam, że wieje w nim nudą i zapragnęłam coś zrobić, poznać nowych ludzi o podobnych zainteresowaniach. Więc wpisałam " Forum dla fanów anime " i oto jestem. Trzeba w końcu od czegoś zacząć
Ostatnia edycja: