Heja

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
Witaj, skąd dowiedziałeś się o forum? Twoje ulubione anime?

Ostatnia edycja:
O forum dowiedziałem się jak ogladałem anime Sakura trick na końcu odcinka był adres na tą stronę, a co do ulubionego anime to mam dwa 1 Code Geass a drugie To Aru Majutsu No Index

Ostatnia edycja:
Witam Cię na forum:D
Skad jestes? Jak sie nazywasz? Jaki jest twoj wiek?

Ostatnia edycja:
Ja jestem z Warszawa, lat 19, imie Patryk

co do gatunków, to nie mam jakiś zbytnio ulubionych, ale nie cierpie Ecchi

Ostatnia edycja:
ta zgadzam się co prawda jak w jakimś anime raz na odcinek jakaś scenka ecchi się pojawi to spoko można się pośmiać ale jak sama fabuła to tylko patrzenie na majteczki i bohater który upadając potrafi rozebrać kobietę do naga to ja dziękuję

chociaż Highschool DxD to jedyne Echci które lubię

Ostatnia edycja:
Siemanko wita kamkom
widzę dzialania ccardera przynoszą efekt :D ( w sensie wstawka o animes)
Jakiego typu muzyki słuchasz?

Ostatnia edycja:
głównie to same muzyki z openingów lub endingów, ale czasem tez z AMV, nie mam żadnego ulubionego gatunku

Ostatnia edycja:
Witam, Azazel-sensei z tej strony
Lubisz DxD, to dobrze :D, a jak jest Twoja ulubiona postać/postaci?
Znasz może Rosario + Vampire?
Co do tego motywu przewodzniego ecchi to jedyne które mi pasuje to Sora no Otoshiomono (ale polecam film, nie am w nim jakoś dużo ecchi, a ma fabułe i potrafi nawet wzruszyć) i trochę KissXsis.

Ostatnia edycja:
Akurat film Sora no otonashimono oglądałem tak zeby zobaczyć co z tego za anime będzie, Rosario To Vampire to jedna z moich ulubionych Mang(bo Anime to chała) co do mojej ulubione postaci z Highschool DxD to Isseji, Ophis i Great Red

Ostatnia edycja:
Hmm, lubię wszystie wymienione przez Ciebie postacie (postaci?), chociaż o Czerwonym wiem troche za mało żeby go oceniać. Natomiast co do dziewczyn to najciekawsza jest Akeno, a najfajniejsza fizyczne Rossweisse, ale Irina drepta jej po piętach.
Ja tam mangi Rosario tylko trochę widziałem, oglądałem anime i fakt, w porównaniu do mangi jest okropne, ale ma momenty, a do tego Mizore <3

Ostatnia edycja:
Ta Mizore to jedna z moich ulubionych postaci z Rosario

Ostatnia edycja:
A jaka jest reszta? Ja tam jeszcze lubię Kurumu, trochę Mokę i w sumie Kokoę.

Ostatnia edycja:
Fang-Fang Huang, Fuhai Touhou i Kurumu to wszystkie moje ulubione postacie

Ostatnia edycja:
Powrót
Top Bottom