Hejka o3o

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
Kama

Kama

New member
No to tak
W internecie jestem Kamusia, jednak moje prawdziwe imię brzmi Kinga. Mam 12 lat :3
Moje ulubione anime to Sword Art Online, Nanatsu no Taizai, Satsuriku no Tenshi, Kimi no na wa, Tonari no Kaibutsu-kun i Diabolik Lovers, czyli same romansidła o3o
Ulubionych mang za dużo nie mam, ale na pewno uwielbiam Exitus Letalis 😊
Głównie słucham popu, jednak ostatnio pojawił się k-pop i rap.
Interesuję się jeździectwem, gamingiem, anime i mangą, no i oczywiście Japonią! ^^ Ostatnio też się pojawiło rysowanie, jednak mi słabo to wychodzi, hah
O forum dowiedziałam się w internecie ;P
To tyle uwu

Rota

Rota

Active member
W takim razie powitam Cię jako pierwsza : )
Ja jestem Rota(w realu też,bo wszyscy tak na mnie mówią,choć na imię mam Dorota. Dasz wiarę,że niektórzy ludzie cały czas głowili się jak mam na imię?! “Rota…hmm…jak Ona może mieć na imię…może Wiktora?”)
Zapraszam na czat oraz ciekawe tematy czy też zabawy na forum, ze względu na Twój młody wiek postaram się też ograniczyć samą siebie i zachowywać się bardziej stosownie. Przynajmniej do 22 ; )
Fajnie byłoby również zobaczyć Twoją twarz(jest taki temat na forum), ale jesli wolisz pozostać anonimowa to też w porządku.

Mam jeszcze pytania:
Wolisz ser czy szynkę?
Skąd jesteś?

Całuję!

EDIT:
Gdybyś czegoś potrzebowała albo chciała pogadać,zapytać o coś…w sumie cokolwiek - śmiało pisz do mnie na priv 🙂

Ostatnia edycja:
Kama

Kama

New member
Jestem z Mazowsza, mam ok. 1h do Warszawy :>
Raczej wolę szynkę. Jedyny ser jaki lubię to camembert o3o

FUSQU

FUSQU

Active member
Witaj baw się dobrze na naszym forum!
A gdzie dokładnie się dowiedziałaś ?

Ostatnia edycja:
Taika

Taika

Active member
Witam imienniczke 😃
Zwiedzaj forum, poznawaj i baw się tutaj dobrze. Udzielaj się na forum i wpadaj jak najczęściej na czat! :D

Rota

Rota

Active member
Byle nie po 22.oo , @Taika .
Wiesz co się tam wtedy wyrabia i jakie budzą się we mnie dzikie instynkty ._.
Już i tak się ograniczam, bo wiem, że niektórym to przeszkadza

Top Bottom