Hejka

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
D

Dominik

Imię:Dominik
Lat:14
Ulubione anime: Sakurasou no Pet na Kanojo, One Piece, No game No life, Log Horizon i HunterxHunter
Ostatnio obejrzane anime: No game no life
Co mogę powiedzieć jeszcze o sobie?: Jestem bardzo nudną osobą bez żadnego hobby, taki no-life.

Ostatnia edycja:
Destroyer

Destroyer

Member
Witamy w Koloni (pozdo dla kumatych)

Ostatnia edycja:
Mako

Mako

Donator
Witam :3 Kilka pytań: Lubisz czekoladę? Ulubiony kolor? Czego słuchasz?

Ostatnia edycja:
D

Dominik

alt
Mako:
Witam :3 Kilka pytań: Lubisz czekoladę? Ulubiony kolor? Czego słuchasz?
Nie przepadam za smakiem czekolady. Ulubione kolory to biały, czarny i czerwony. Co do muzyki nie słucham :c.
melonzombie:
;3 Dzień dobry.
alt
Dominik:
Co mogę powiedzieć jeszcze o sobie?: Jestem bardzo nudną osobą bez żadnego hobby, taki no-life.
Nie interesujesz się anime ani mangą? ;f
Oczywiście że interesuje się mangą i anime ale mi chodziło o coś odmiennego np. gra na gitarze czy hodowla rybek.

Ostatnia edycja:
Destroyer

Destroyer

Member
Chodzisz na siłkę ? Co myślisz o Dragon Ball Z ?

Ostatnia edycja:
C

COCOart

New member
Joooł : o COCO cię wita, również nie mam życia - po nocach siedzę na fotce i macham rękoma by poprawić sobie humor. Phaś coś o tym wie ._.

Ostatnia edycja:
Destroyer

Destroyer

Member
W sumie za mlody jestes i na silke i na Dragon Balla. Ale DBZ polecam a jak nie chcesz byc cale zycie maly i slaby to w swoje 16 moze 17 urodziny jak jeszcze troche podrosniesz idz na silke

Obejrzyj jeszcze Steins;Gate i Sword Art Online czyli w sumie ulubione anime chyba wiekszosci tego forum

Ostatnia edycja:
P

PhariosShaphire

New member
COCO nie nawiązuj do mnie tak często bo się ze wstydu spalę >///<
Anyways. Witam cię bardzo serdecznie na naszym skromnym (?) forum. Mam nadzieję że odnajdziesz u nas sens swojego życia ;)

Ostatnia edycja:
D

Dominik

Dziękuje za tak ciepłe przywitanie :D.

Ostatnia edycja:
kamkom

kamkom

Członek ekipy
Siemanko wita kamkom
Grasz w jakieś gry mmo?

Ostatnia edycja:
G

Golter

New member
Siemcia Dominik, witam Cię na naszym forum :D @“Destroyer” co ty gadasz, już mając 14 lat Dominik może chodzić na siłkę, im wcześniej tym lepiej (choć bez przesady, ale te 14 lat to już imho git) :D

Ostatnia edycja:
D

Dominik

alt
kamkom:
Siemanko wita kamkom
Grasz w jakieś gry mmo?
Hmm miałem zamiar grać w Rift ale coś mi się wali podczas łączenia z serverem, ostatnio poszukuje jakieś dobrego MMORPG jeśli ktoś ma jakieś godne polecenia to chętnie pogram.

Ostatnia edycja:
Destroyer

Destroyer

Member
Jedyne MMORpg jakie znam i podobno jest bardzo dobre to Star Wars The Old Republic

Ostatnia edycja:
R

Roirraw

Cześć! no-life, nigdy nie miałeś ochoty tego zmienić?

Ostatnia edycja:
C

COCOart

New member
Phaś! Ale tak bardzo do siebie się zbliżyliśmy ostatnio <3

Ostatnia edycja:
P

PhariosShaphire

New member
No tak tak…
Dopytam delikatnie.
Kojarzysz uniwersum Shin Megami Tensei?