Hejka~

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
M

Mvthxrs

Imię: Kamil
Lat: 16
Ulubione anime: Sword Art Online

Ulubiony gatunek muzyczny: Generalnie wszystko co wpadnie mi w ucho, nie ogarniczam się w żadnym stopniu. Czasem rock, czasem j-pop, a czasem rap. c:
Zainteresowania: Informatyka, muzyka, gry, literatura, psychologia (od niedawna:))

Co do anime to wróciłem po dość długiej przerwie, praktycznie od zakończenia SAO1, do teraz nie oglądałem anime. ^^"

Skąd dowiedziałeś/aś się o forum: Przypomniałem sobie o nim jeszcze z czasów swordartonline.pl. :D

Baj De Łej, dawniej byłem tu pod nickiem ~Zukor, hejka!

Ostatnia edycja:
TroLoL

TroLoL

Donator
Yo Yo Kamilu!
Lubisz masło? Podasz może jeszcze jakieś anime poza SAO? Jakie gry lubisz?

Ostatnia edycja:
M

Mvthxrs

Gram głównie w RPGi.
Inne anime… Kuroshitsuji, kiedyś się One Piece oglądało ^^", a z nowszych Log Horizon. C:

Ostatnia edycja:
Destroyer

Destroyer

New member
Łysy wita cie serdecznie :D
Psychologia ? Będzie o czym pogadać a może i nawet pomogę :) Ulubione RPG ? Bo trochę w to gram xD Naruto i Dragon Ball może ci znane ? Jak nie polecam soł macz

Ostatnia edycja:
M

Mvthxrs

Staram się trzymać z daleka od tasiemców, nie mniej Naruto ~smak dzieciństwa… ^^

Ostatnia edycja:
Destroyer

Destroyer

New member
Smak dzieciństwa to Dragon Ball :D Ale kto co lubi. Ja to nawet wole tasiemce xD Ale jak nie lubisz tasiemcow to polecam Steins; Gate i Kaichou wa Maid Sama. Świetne serię a ra pierwsza niszczy xD
Zapraszam na chat na dyskusję o psychologii

Ostatnia edycja:
A

Alison

New member
Siemson, jakiej muzyki słuchasz? :>

Ostatnia edycja:
P

PhariosShaphire

New member
Witaj. Czemuś taki do mnie podobny? Chodzi mi o zainteresowania i wiek :D Niemniej jednak witam na forum :)

Ostatnia edycja:
L

Louise

Hej,hej! ^^
Witamy (z tego co widzę xd) z powrotem na forum c:

Ostatnia edycja:
Levi

Levi

New member
Siemanko, Levi wita z tej strony :3

Ostatnia edycja:
K

Kaziek

Cześć! Jestem Kaziek, jakbyś czegoś potrzebował to pisz.
/// Jakie gatunki anime lubisz? / Grałeś kiedyś w osu? / Czytasz mangi lub Light novelki? / Jak odpowiedziałeś twierdząco na poprzednie pytanie, to jakie aktualnie czytasz?

Ostatnia edycja:
Top Bottom