Hejka :)

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
Kosmal

Kosmal

New member
Nazywam sie Konrad mam 15 lat anime/manga interesuje sie od 2,5 roku.
Moimi ulubionymi anime sa Durarara, Nanatsu no Taizai, Dragon Ball oraz Beck, z mang ktore przeczytałem najbardziej przypadł mi Prophecy. A oto moj MAL http://myanimelist.net/animelist/MrKosmalPl . Interesuje sie troche motoryzacja, kultura i historia Japonii oraz serialami i filmami.
To by bylo na tyle, mam nadzieje ze znajdzie sie dla mnie troszku miejsca :D

Ostatnia edycja:
Witam jestem Ayu, miło mi poznać :)
Miejsce się znajdzie na pewno! Wpadaj na czat się przywitać
Lubisz boczek? - pytanie kontrolne

Ostatnia edycja:
alt
Ayame:
Witam jestem Ayu, miło mi poznać :)
Miejsce się znajdzie na pewno! Wpadaj na czat się przywitać
Lubisz boczek? - pytanie kontrolne
Boczus, najbardziej smazony ale wedzony tez jest spoko ;)

Ostatnia edycja:
Hejka!
Jakiej muzyki słuchasz, masz last.fm albo Filmweb? :) Skąd jesteś? ^^ Zapraszam na konfy na Skype :D

Ostatnia edycja:
Cześć, witam Cię na forum, zapraszam do udzielania się na czacie oraz na konferencjach. :)

Ostatnia edycja:
alt
Elmor:
Hejka!
Jakiej muzyki słuchasz, masz last.fm albo Filmweb? :) Skąd jesteś? ^^ Zapraszam na konfy na Skype :
Z muzyką mam tak że słucham każdego gatunku, zależy czy coś mi się spodobało. Last.fm oraz filmweba nie mam, jestem z Dolnego Śląska-Zgorzelec :p

Ostatnia edycja:
Co myślisz o Poligamii?

Akame 5 żarty se synek robisz?

Ostatnia edycja:
Laxty:
Co myślisz o Poligamii?

Akame 5 żarty se synek robisz?
Akame po prostu nie przypadło mi do gustu i to jest tylko i wyłącznie moja ocena :)
O poligami nie mam zdania.

Ostatnia edycja:
Dlaczego jesteś nie tolerancyjny?

Ostatnia edycja:
Hejciaaaaa! ^.^ Jestem Eiu :D
Jeździsz lub masz w planach konwenty? Całkiem fajnie jest na nich z animesową rodzinką naszą :D
I gierasz w jakieś gry blizzarda?

Ostatnia edycja:
alt
Eyirie:
Hejciaaaaa! ^.^ Jestem Eiu :D
Jeździsz lub masz w planach konwenty? Całkiem fajnie jest na nich z animesową rodzinką naszą :D
I gierasz w jakieś gry blizzarda?
Hejo, mam w planach konwenty ale dopiero na w wakacje albo później :D , zdarzało mi sie pograć w DiabloIII ale to już dawno…

Ostatnia edycja:
Powrót
Top Bottom