Hejo :3

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
J

Jack93

Witam serdecznie ;]
Nazywam się Jacek
Mam lat kilkanaście ;]
Ulubione anime:
DOpiero zaczynam i mam na koncie narazie BTOOOM! i Shingeki no Kiojin
Ulubiony gatunek muzyczny: HaIPe-HaOPe, dubstep, i pojedyńcze które wpadną w ucho ;]
Zainteresowania: Wszystko co się znajdzie ;]

Jestem tutaj przez mojego kolegę, takiego wariata. Działa tu pod nikiem kocu ;]

Ostatnia edycja:
K

Kocu

Siemanko :D
W końcu się zarejestrowałeś :)

Ostatnia edycja:
D

Doomen201

Jakieś dziedziny dubstepu faworyzujesz? :D
Jakieś sporty uprawiasz? :D

Ostatnia edycja:
J

Jack93

Co do tego dupstepu to nie ważne jakie ważne żeby w ucho wpadła ;] a ze sportów to łyżwy/rolki. boksu trochę , siatka , ręczna (już nic nie ćwiczę a grać umiem we wszystko lepiej lub gorzej)

Ostatnia edycja:
G

Golter

New member
Siemcia Jacek :D Witam cię serdecznie na naszym super ekstra forum xD Czy to ty byłeś z Kocem na Ezkonie?

Ostatnia edycja:
J

Jack93

Nie mordko. Sorry to był krzysiu ( też z naszej klasy) ja może się wybiorę na najbliższe coś ( jak kocu pozwoli) :3

Ostatnia edycja:
K

Kurokokoro

“Hello Jack” :D Jam jest Azazel-sensei
Też zaczynałem od SnK, jaka jest Twoja ulubione postacie z tego anime?
Co w najbliższym czasie zmierzasz oglądać?
Ile masz latek?
Skąd jesteś, też z Wołomina jak Kocu?

Ostatnia edycja:
J

Jack93

Ulubione to 3 ;] można się domyślić jakie : Eren, Mikasa, Armin. Teraz mam w planach loghorizon (dopiero dostałem od koca). Jestem młodszy o 3 miesiące od Koca. Tak WWL (mieszkam od niego jakieś 10 minut drogi)

Ostatnia edycja:
K

Kurokokoro

Niekoniecznie te, ja na przykład najbardziej lubię Sashę, potem Mikasę i Erena, a Armin mnie irytuje często.
Log podobno niezły ale mógł być lepszy, jak że to forum powstało dzięki SAO to bym Ci je polecał, poza tym im więcej anime znasz tym mniej Ci sie podoba SAO.

Ostatnia edycja:
G

Golter

New member
A to czemu Krzysiu się nie zarejestruje?

Ostatnia edycja:
K

Kocu

Przed chwilą skończył SAO polecone przezemnie i naprawde mu sie spodobalo

Golter- Krzysiu nie nie zarejestruje bo nie lubi sie udzielac ogolnie. Duzo razy mu proponowalem zeby zalozyl tu konto i zeby sie udzielal bo fajnie jest to i tak upieral sie przy swoim.

Ostatnia edycja:
I

Issei

Dawno nie widziałem kogoś kto słucha rapu na tym forum
Kogo byś polecił?

Ostatnia edycja:
J

Jack93

Ja obstaje za Ostrym akurat, Zbuku też jest dobry. LEcz i tak najchętniej zostaję przy PFK i K44, do tego dochodzą jeszcze piosenki z tamtych okresów

Ostatnia edycja:
D

Doomen201

Kontynuując o rapie, wolisz niuskul czy truskul? :D

Ostatnia edycja:
J

Jack93

Dla mnie podział nie powinien być taki… Podział powinien być na ludzi grających dla innych i tych którzy robią to tylko dla hajsu…

Ostatnia edycja:
Top Bottom