Hejo ^u^

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
K

Kitsune

Imię: Sylwia ( Ale wolę Kitsune )

Ulubione anime: AQUARION EVOL, kamisama hajimemashita, Kamigami no Asobi, Special a, kakumeiki valvrave, No.6, Mahouka Koukou no Rettousei, Mikakunin de Shinkoukei, shugo chara, SHOW BY ROCK!!, symphogear G, tonari no kaibutsu-kun, uragiri wa boku namae wo shitteiru, yumeiro patissiere, uta no prince-sama maji love 1000, vividred operation, vampire knight, seto no hanayome, nabari no ou, love live school idol project,highschool dxd :D
Ulubiony gatunek muzyczny: Metal ^u^ ( I piosenki z anime :krab7: )

Zainteresowania: Śpiewanie ( Fandubbing ^u^ ), pisanie opowiadań, zwierzaki

Ostatnia edycja:
L

Louise

Cześć Kitsune! ^^ <3
Cieszę się, że dołączyłaś do forum! :D <3

Ostatnia edycja:
K

Kitsune

alt
Louise:
Cześć Kitsune! ^^ <3
Cieszę się, że dołączyłaś do forum! :D <3
Ohayo~ Lusi ^u^

Ostatnia edycja:
N

Nyan

Witam ^^

Podoba mi się twój nick :p Jak lubisz robić fandubbing piosenek z anime to z Louise się dogadasz :p A to znaczy że z każdym ^^

Ostatnia edycja:
K

Kitsune

alt
Nyan:
Witam ^^

Podoba mi się twój nick :p Jak lubisz robić fandubbing piosenek z anime to z Louise się dogadasz :p A to znaczy że z każdym ^^
Bardzo dziękuję ^u^
Miło mi poznać q

Ostatnia edycja:
G

GodKiklors

Donator
Cześć miło poznać :)

A tak w ogóle to strasznie dużo osób na tym forum lubi masło :(
Muszę jakoś zabezpieczać swoje, żeby komuś jakiś durny pomysł nie wpadł do głowy :I

Ostatnia edycja:
K

Kitsune

kiklors:
Cześć miło poznać :)

A tak w ogóle to strasznie dużo osób na tym forum lubi masło :(
Muszę jakoś zabezpieczać swoje, żeby komuś jakiś durny pomysł nie wpadł do głowy :I
Mi również miło ^u^

Ostatnia edycja:
Monster

Monster

New member
Czesc… tak czytam twoj nick, i mysle… gdzies juz slyszalem. I dopiero sie zorientowalem ze to bylo w telewizji i raczej z toba nie ma nic wspolego. -_-

No, bardziej jednak zainteresowaly mnie zainteresowania, dosc podobne do moich, ale u mnie nalezaloby dodac jeszcze wiele, wiec raczej az tak mocno mnie to nie interesuje jak interesowac mnie powinno, niestety -_- Co oczywiscie nie znaczy ze nie lubie spiewac, czy pisac… a zwierzeta? xD Coniektorzy tutaj wiedza o co chodzi.

Milego pobytu na forum zycze :D

Ostatnia edycja:
K

Kitsune

Youhei:
Czesc… tak czytam twoj nick, i mysle… gdzies juz slyszalem. I dopiero sie zorientowalem ze to bylo w telewizji i raczej z toba nie ma nic wspolego. -_-

No, bardziej jednak zainteresowaly mnie zainteresowania, dosc podobne do moich, ale u mnie nalezaloby dodac jeszcze wiele, wiec raczej az tak mocno mnie to nie interesuje jak interesowac mnie powinno, niestety -_- Co oczywiscie nie znaczy ze nie lubie spiewac, czy pisac… a zwierzeta? xD Coniektorzy tutaj wiedza o co chodzi.

Milego pobytu na forum zycze :D
Bardzo się cieszę ^^ i mam nadzieję, że niedługo dowiem się o co chodzi.
Dziękuję ^.^

Ostatnia edycja:
R

Raizer

New member
Yooo :3

Czy chciałabyś pomóc mi zostać Królem Haremu ^.^?

Ostatnia edycja:
G

GodKiklors

Donator
on miał na myśli Harlem shake

On chce zostać królem Harlem shake’a
Coś jak Elvis został królem rocka xd

Ostatnia edycja:
R

Raizer

New member
Yć mi sztont :p Ja lepiej wiem o co mi chodzi. Oppai :3

Ostatnia edycja:
kamkom

kamkom

Członek ekipy
Siemanko wita kamkom
Jakies ulubione zespoly metalowe masz?

Ostatnia edycja:
L

ladydemolatron

New member
Hejka starsza użytkowniczka też wita nową :), jak coś to mam na imię Dominika :)

Ostatnia edycja:
Yankesss

Yankesss

Donator
Witam, jam jest Nekrin de Nekrinius!

Co cię do nas sprowadza?

Kitsune? Czyżby rasa Kitsune czy taki zbieg okoliczności?

Ostatnia edycja:
S

Satros

Donator
Uszanowanko za Seto no Hanayome! :D Witaj na forum, mam nadzieję, że będziesz się tu z nami dobrze bawić ^^

Ostatnia edycja:
Lukos

Lukos

EkipaAnimes
Członek ekipy
Hejka, miło poznać. Serdecznie witamy na forum ^^

Ostatnia edycja:
C

COCOart

New member
Czeeść : > Masz może kanał na yt? : > z FANDUBAMI _

Ostatnia edycja: