Hejo!

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
A

Akasha

Witam serdecznie

Nazywam się Klaudia. Rocznik '92. Studiuję i mieszkam w Krakowie, a pochodzę z pewnego, małego, dolnośląskiego miasta.

O forum słyszałam już wcześniej od paru osób (pozdrawiam), ale koniec końców to Laska zmusił mnie do zarejestrowania (nie pozdrawiam :p).
Anime oglądam od niepamiętnych czasów. Bardziej świadomie można powiedzieć, że od 10/11 roku życia.
Pozycje, które lubię najbardziej, bądź mają dla mnie jakieś szczególne znaczenie to: Sailor Moon, Code Geass, Great Teacher Onizuka, Full Moon Wo Sagashite, Nana, Beck, InuYAsha, Tsubasa Chronicle.
Dla zainteresownaych mój mal: http://myanimelist.net/profile/Akasha-chan

Co do muzyki, to co wpadnie w ucho to słucham, raczej staram się nie ograniczać. Ale raczej preferuję mocniejsze brzmienia.
A w wolnym czasie, którego za wiele w ostatnim czasie nie ma, oprócz oglądania, spania i jedzenia, zdarza mi się porobić jakieś zdjęcia czy poczytać książki. Lubię jeże i alpaki.

No i to by bylo chyba na tyle :)

Ostatnia edycja:
hanler

hanler

New member
Witaj serdecznie, a pierwszy Cię przywitam. I też nie pozdrawiam Laski. Znamy się trochę, więc jako tako pytań nie mam.

Ostatnia edycja:
Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
Cześć, serdecznie Cię witam na naszym forum, bardzo dobrze zrobiłaś rejestrując się tu, ponieważ jest to bardzo przyjemna społeczność. Zapraszam gorąco do udziału w konferencjach na Skype oraz do dyskusji na czacie. Cieszę się niezmiernie, że na naszym forum jest tak wiele dojrzałych osób.

Ze swojej strony zapytam, jakie książki lubisz czytać najbardziej ?

PS: Zaproszenie na MALA wyślę kiedy tylko się zaloguję na swoją listę celem uzupełnienia odcinków 2 serii Bakumana.

Miłej zabawy.

Ostatnia edycja:
A

Airzel

New member
Witaj ponownie, również nie pozdrawiam Laski ;)

Ostatnia edycja:
Eyirie

Eyirie

New member
Hejoooo ^.^ Niuuu
To ja pozdrowię laskę żeby (jej, mu, temu??) nie było smutno XD
Grasz w jakieś gry blizzarda?

Ostatnia edycja:
Laska2584

Laska2584

New member
Witaj Klaudynkuu :D Ja cię chciałem przywitać pierwszy :c ale drań Han nie śpi.
Sztandardowo bez pytań , bo nie mam cię o czo pytać xD … Anty-pozdrowienia moguaś sobie darować -.-

Ostatnia edycja:
A

Akasha

alt
byters:
Ze swojej strony zapytam, jakie książki lubisz czytać najbardziej ?
Książki to głównie fantastyka. Tytułów, autorów wymieniać nie będę bo w sumie to dużo tego. W tym momencie jestem w trakcie czytania ‘Srebrzystych Wizji’ A. Bishop.
alt
Eyirie:
Grasz w jakieś gry blizzarda?
Jedynie grałam w HS’a, ale jakoś tak się znudził.

Ostatnia edycja:
Eyirie

Eyirie

New member
A nie chciałabyś spróbować swoich sił w hotsa? Dla każdego się znajdzie coś fajnego XD No i jeśli się zdecydujesz, mogę Ci wysłać linka i dostaniesz bonus do expa i 2 postacie ^^

Ostatnia edycja:
J

Jonovei

Witam na forum Akasho, mamy troche wspolnego. Mam nadzieje, ze zostaniesz na stale na naszym forum i współpraca z Toba bedzie mila. :) Powiedz mi jakie zdjecia lubisz robic? Co jest ich tematem? Z “mocniejszych brzmien” jakie zespoly preferujesz?

Ostatnia edycja:
A

Akasha

alt
Jonovei:
Powiedz mi jakie zdjecia lubisz robic? Co jest ich tematem? Z “mocniejszych brzmien” jakie zespoly preferujesz?
Pierwsze, ulubieńsze które przychodza mi na myśl to Good Seed, The Devils Wears Prada, August Burns Red, Caliban, Caliban Corpse no i mogę dodać jeszcze Dir En Grey.
Co jeszcze, może już nie tak bardzo mocne, ale lubię Helloween, Scorpions, Joan Jett.

A co do zdjęć, głównie to jakieś widoczki, krajobrazy, zachody/wschody słońca czy żywe stworzonka :)
alt
Eyirie:
A nie chciałabyś spróbować swoich sił w hotsa? Dla każdego się znajdzie coś fajnego XD No i jeśli się zdecydujesz, mogę Ci wysłać linka i dostaniesz bonus do expa i 2 postacie ^^
Brzmi kusząco, może nad tym pomyślę, ale nie wcześniej niż koniec stycznia. Najpierw obrona, potem przyjemności. ^^

Ostatnia edycja:
Ayame

Ayame

New member
Woho! Witam, jestem Ayu, mam nadzieje, że jak wrócę z moich wakacji to się poznamy :p
*Pytanie kontrolne, lubisz boczek? :>

Ostatnia edycja:
J

Jonovei

wow podoba mi sie, nie jest mainstreamowo xD nie znam zadnego z tych zespolow procz Skorpionsow.

Ostatnia edycja:
R

Raizer

New member
Witaj, witaj na forum. Mam nadzieje, że szybko sie zaaklimatyzujesz w naszym dziwnym gronie. I jak tak przesłuchiwałem te twoje “mocniejsze brzmienia” to raczej większość z miną “zdziwionej sowy” :p

Ostatnia edycja:
Laska2584

Laska2584

New member
Eeeee tam , mi się nawet podoba :p Choć to może dlatego że wiedziałem czego się spodziewać po Akaszowych “ciężkich brzmieniach” xD

Ostatnia edycja:
Mistrz_Rozpierduchy

Mistrz_Rozpierduchy

Donator
Siemanko

Jestem Mistrzem Rozpierduchy i niemoralnym sumieniem forum

Ciężkie brzmienie slayera lubisz? Albo slipknota?

Rocznik 92, a zdjęcie z murzunami w tunelu xD ( to nie ten nemat :x )

Ostatnia edycja:
Maru

Maru

New member
Witaj w naszej forumowej rodzince! :3

Ostatnia edycja:
Top Bottom