Hejo :)

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
Torrez

Torrez

Donator
Witajcie. W sieci posługuje się nickiem Torrez. Na forum natrafiłem szukając po prostu polskich for o tematyce anime. Poza anime interesuje się wszelkiego rodzaju fantastyką, a także historią ogólną. Mam nadzieje, że to forum nie będzie kolejnym cmentarzem, na którym nikogo nie ma.

Ostatnia edycja:
KawaiiShinigami

KawaiiShinigami

Donator
Członek ekipy
Ooo miłośnik fantasy ! <3
Hej, wpadaj często na czat :3
Czytałeś jakąś LN ?
Grasz w jakieś gry ?

Ostatnia edycja:
LittlePsycho

LittlePsycho

New member
Heja :D
Jakie jest twoje ulubione anime? :))

Ostatnia edycja:
fooze

fooze

Donator
Elo, forum ma swoje wzloty i upadki, ale coś się dzieje. Zaglądaj na chat zwłaszcza.

Skąd nadajesz? Jakiej muzy słuchasz? Lubisz Bekon?

Ostatnia edycja:
Torrez

Torrez

Donator
Mieszkam w Suwałkach, moje ulubione anime jak już pisałem innym temacie to Steins;Gate. Gry to głównie strategie turowe i rpgi. LN żadnych nie czytałem, tylko mangi. Z muzyką stwierdziłem, że każdy gatunek ma w sobie coś, więc słucham co wpadnie w ucho. Jeśli chodzi o to czy lubię bekon: tak.

Ostatnia edycja:
Armila15

Armila15

Donator
Hejka :>
Od kiedy oglądasz anime?
Jaki jest twój ulubiony kolor?
Masz ulubiony opening? Jak tak to jaki ? :>
Pozdrawiam >

Ostatnia edycja:
T

Tanovan

Lubi bekon
Na profilowym Haruna
Ogarnia
Chyba Cię lubię :p

Ostatnia edycja:
Torrez

Torrez

Donator
alt
Armila15:
Hejka :>
Od kiedy oglądasz anime?
Jaki jest twój ulubiony kolor?
Masz ulubiony opening? Jak tak to jaki ? :>
Pozdrawiam >
Anime oglądam od bardzo dawna, lecz wtedy nie widziałem różnicy między anime a resztą bajek, w dodatku było to w telewizji, więc nigdy od pierwszego do ostatniego odcinka. Na poważnie zacząłem je oglądać pod koniec 2014 roku, wcześniej byłem zajęty innym fandomem.
Ulubiony kolor to niebieski, ewentualnie czarny.
Ulubionych openingów mam tyle, że nie jestem w stanie powiedzieć, który jest moim ulubionym.

@Tanovan sam w sumie nie wiedziałem kogo mam na avatarze. Szukałem po prostu ładnego avatara do Osu.

Ostatnia edycja:
Zetsu

Zetsu

New member
Yo!
Teraz ja ciebie przepytam :)
Skąd pomysł na nick?
Co robisz w życiu?
Ulubiony ketchup?
Wbijaj na czat, nie gryziemy :)

Ostatnia edycja:
Torrez

Torrez

Donator
Zetsubou-Billy:
Yo!
Teraz ja ciebie przepytam :)
Skąd pomysł na nick?
Co robisz w życiu?
Ulubiony ketchup?
Wbijaj na czat, nie gryziemy :)
Od postaci z Gothica, maga ognia Torreza. Pierwotnie miało to być “Torres”, ale zapominałem o tej ostatniej literze i napisałem przez " z".
Co robię w życiu? Przechodze przez najgorszy okres liceum, w wolnych chwilach relaksuje się grami, książkami bądź przeglądaniem internetu na telefonie.
Ulubiony keChup?Łagodny.

Ostatnia edycja:
Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
Witaj na forum! Zawsze miło gościć kogoś nowego, mam nadzieję, że będzie się tu bawił dobrze z nami :)

PS: Propsy za Steins;Gate!

Ostatnia edycja:
Vudzio

Vudzio

Donator
Witam i pozdrawiam :D
Wbijaj na czat a udowodnimy że forum nie jest cmentarzem ^^

Co myślisz o apokalipsie zombie?

Ostatnia edycja:
Benek

Benek

Donator
Halo! Dzień dobry! Kaptyn Benek zgłasza się po przerwie! Pierwszy post special for you!
Mam nadzieję że będziesz się z nami świetnie bawił here .

Ostatnia edycja:
Top Bottom