K
Keton
Hej, jestem Piotrek i niedawno skończyłem 21 lat (chociaż w ogóle tego nie widać i wszędzie muszę latać z dowodem
)
Na co dzień uczę się i pracuję, a w wolnych chwilach lubię biegać, piec ciasta, oraz hodować arbuzy
(kocham arbuzy) no i oczywiście oglądać anime 
Ulubione anime to: Hunter x Hunter, FMA, Dragon Ball, Death Note, Another, Code Geass oraz No Game No Life.
Jeśli chodzi o muzykę, to słucham tego co mi wpadnie w ucho, ale najczęściej są to piosenki z gatunku: rock, punk rock, metal itp. (Czasami bywa tak, że coś mi za bardzo wpadnie w ucho
i wtedy potrafię tego słuchać dzień w dzień, nawet do tygodnia aż mi się nie znudzi).
Ogólnie jestem dość nieśmiały, ale staram się z tym walczyć
No to chyba na tyle o mnie, jak macie jakieś pytania do mnie to walcie, o ile nie będą za trudne, to odpowiem 
Na co dzień uczę się i pracuję, a w wolnych chwilach lubię biegać, piec ciasta, oraz hodować arbuzy
Ulubione anime to: Hunter x Hunter, FMA, Dragon Ball, Death Note, Another, Code Geass oraz No Game No Life.
Jeśli chodzi o muzykę, to słucham tego co mi wpadnie w ucho, ale najczęściej są to piosenki z gatunku: rock, punk rock, metal itp. (Czasami bywa tak, że coś mi za bardzo wpadnie w ucho
Ogólnie jestem dość nieśmiały, ale staram się z tym walczyć
Ostatnia edycja: