Hello my friends ;)

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
Monster

Monster

New member
Siemanko… co by tu powiedziec. Mam na imie Norbert, lat 18. Czlowiekiem jestem tylko w 99% a 1% to kot. Mysle ze jestem delikatnie chory psychicznie i jestem niemal pewny tego ze mam kanibalistyczne sklonnosci. Na szczescie nikogo nie zjadlem, choc czasem zaatakuje sam siebie by nikogo nie zranic (rekord to wygryziona dziura na (mojej) rece o srednicy 1,5 cm i glebokosc 4mm)… Jesli cos, to prawie mi przeszlo, w duzej czesci wlasnie przez anime, ktore ogladam od paru tygodni. Anime zmienilo moj poglad na swiat i otoczenie, zrozumialem bardzo duzo. Anime pomaga mi tez w stawaniu sie lepszym czlowiekiem. Kiedys niezle mi odbijalo i potrafilem robic niezle rozroby, teraz po prostu zamykam sie w sobie i nuce w myslach Dango Daikazoku. Tak czy inaczej, nie jestem juz tym swirem ktorego nienawidzilem. I oczywiscie otwarlem sie na zawieranie nowych znajomosci, wiec licze ze i u was bede sie czul dobrze. Zainteresowania: muzyka, polskie samochody, lokomotywy, koszule, gry komputerowe, ciasteczka i czekolada, gotowanie, rysowanie, rzezbienie, pisanie, granie na perkusji, odpoczywanie i spacerowanie wokol jeziora no i oczywiscie anime.

Szczerze, jako swierzak, oczekuje od was pomocy… chcialbym wiedziec troche wiecej o japonskiej kulturze i wreszcie zapamietac kiedy i do kogo jakich zwrotow sie uzywa…

PS: Mozliwe ze troche przesadzilem… wiec potraktujcie z przymruzeniem oka to co uwazacie za sluszne.

Pozdrowienia ze skandynawii ;)

Ostatnia edycja:
Mako

Mako

Donator
Witam! <3 pytanko ode mnie czy lubisz czekoladę? Miło mi poznać ^^ Uwielbiam Clannad <3 i dango daikazoku<3 Mam nadzieję, że przyzwyczaisz się do naszych dziwactw i zostaniesz z nami na dłużej:3

Ostatnia edycja:
Monster

Monster

New member
Czekolade oczywiscie ze lubie, i to bardzo… choc slubu z zadna bym nie wzial. (NIE chodzi mi o ludzi… za wszelkie skojarzenia, przepraszam)

No i jeszcze co do Clannad… posrod tego co ogladalem, zajmuje pierwsze miejsce. Duzo wplynelo na moje zycie, choc moze teraz jest jeszcze zbyt wczesnie by o tym mowic, ale efekty widac. I to na plus.

Ostatnia edycja:
Mako

Mako

Donator
Też bym nie wzięła ślubu z czekoladą wolałabym ją zjeść ^^ Jaką najbardziej lubisz? Clannad był jednym z pierwszym anime jakie oglądałam świadomie <3 Mam do niego wielki sentyment ^_~ Samą piosenkę znam całą na pamięć i uwielbiam ją śpiewać >.<

Ostatnia edycja:
Monster

Monster

New member
Marabou Mjölk choklad jak dla mnie nic nie przebije… ale w PL o to bardzo ciezko…
Jesli jakims cudem udaloby ci sie teleportowac do miejsca zwanego Szwecja (sorki, jesli juz sie to wydarzylo) , bardzo polecam :)

Piosenki jeszcze na pamiec nie znam, ale specjalnie sie nie ucze… mimo to juz pare linijek zaspiewac potrafie :)

Ostatnia edycja:
Mako

Mako

Donator
Znam firmę! Jadłam (tatko przywoził mi kiedyś) i prawda że są dobre :p Też lubię spacerować wokół jeziora xd Jakiej muzyki słuchasz?

Ostatnia edycja:
Monster

Monster

New member
Ogolnie to slucham tego co mi wpadnie w ucho, choc czesciej slucham starego dobrego punk rocka… ale to bardziej z rodzinnych wzgledow :)
Ogolnie wole troche starsza muzyke, choc nowe piosenki dosc czesto sa nawet spoko.

Ostatnia edycja:
K

Kiicia

New member
Ojeju czarodzieju! Jak to dobrze mieć ludzi takich jak Ty właśnie tutaj! :D
Sama jestem walnieta mocno w głowę i każdy kto mnie zna prawdę Ci powie.
Mam nadzieję, że zostaniesz u nas na dłużej :D Wkońcu wszyscy użytkownicy tworzą naszą piękną rodzinkę!
Zachęcam do udzielania się w tematach i pisania na czacie!
Czy lubisz kotełki?

Ostatnia edycja:
A

Alison

New member
Siemka, miłego pobytu na forum życzę! ^^

Ostatnia edycja:
Monster

Monster

New member
Co za pytanie, heh. Bez namyslu moge odpowiedziec ze je wrecz uwielbiam, i wiem ze z wzajemnoscia… czasem tylko sie boje ze wyjdzie z tego “cos wiecej”… (raz mialem juz taka sytuacje z jedna taka, heh… ale udalo mi sie z niej wybrnac).

No i dzieki za mile powitanie :)

Juz was lubie ;)

Ostatnia edycja:
Yankesss

Yankesss

Donator
Witam! Jam jest Nekrin de Nekrinius!

Poza tym połowa jak nie większość forum jest nienormalna więc to co napisałeś raczej nikogo zbytnio nie dziwi .-.
Skąd jesteś?

Ostatnia edycja:
Monster

Monster

New member
Skad jestem to juz chyba wiadomo, choc dla tych ktorzy jeszcze nie wiedza musze odpowiedziec. Mieszkam w miescie, do ktorego ze Sztokholmu, autostrada mozna dojechac w 20 minut. Czasem dluzej, czasem krocej… ale srednio to 20 wlasnie… Jak sami widzicie, mieszkam od was calkiem nie daleko. Jesli macie w domu teleporter to pare chwil i juz jestescie u mnie…

Ostatnia edycja:
Maru

Maru

New member
Czeeeść,witamy w naszej forumowej rodzince! :3

Ostatnia edycja:
Yankesss

Yankesss

Donator
A poza tym nie jesteśmy przyjaciółmi, ledwo co cię poznałem >>
Nawet nie wiem jak masz na nazwisko >
>

Ostatnia edycja:
J

jasiu

Miło, że jest tu ktoś kto podziela ze mną pasje do gotowania :D

Ostatnia edycja:
Monster

Monster

New member
Czyli rozumiem ze jak podam nazwisko to bedzie wieksza szansa na zostanie przyjaciolmi, tak?

Teraz tylko pytanie czy o prawdziwe nazwisko moje chodzi?

Ostatnia edycja:
S

Satros

Donator
Witam w ekipie! :D Mam nadzieję że będziesz aktywnym użytkownikiem :D Piona, też uwielbiam w koszulach chodzić! XD

Ostatnia edycja:
Levi

Levi

New member
Hejka! Ostatnio tylko się witam, no ale to nie powinno przeszkodzić mi w powitaniu Ciebie na forum ;)
No i chyba to na tyle xD Oby ci się z nami miło pisało ;3

Ostatnia edycja:
Yankesss

Yankesss

Donator
Nie o to chodziło ale jak mało o tobie wiem i że nie ma tak łatwo zostać przyjacielem.

Ostatnia edycja:
Monster

Monster

New member
Nie no spoko, tez sie z tym zgadzam. No ale od razu traktowac kogos jak przyjaciela zaszkodzic nie powinno. Z czasem na pewno poznamy sie jeszcze lepiej.

No i witam witajacych z ktorymi sie wczesniej nie witalem… no i dzieki za powitanie ;)

Ostatnia edycja:
Top Bottom