Monster
New member
Siemanko… co by tu powiedziec. Mam na imie Norbert, lat 18. Czlowiekiem jestem tylko w 99% a 1% to kot. Mysle ze jestem delikatnie chory psychicznie i jestem niemal pewny tego ze mam kanibalistyczne sklonnosci. Na szczescie nikogo nie zjadlem, choc czasem zaatakuje sam siebie by nikogo nie zranic (rekord to wygryziona dziura na (mojej) rece o srednicy 1,5 cm i glebokosc 4mm)… Jesli cos, to prawie mi przeszlo, w duzej czesci wlasnie przez anime, ktore ogladam od paru tygodni. Anime zmienilo moj poglad na swiat i otoczenie, zrozumialem bardzo duzo. Anime pomaga mi tez w stawaniu sie lepszym czlowiekiem. Kiedys niezle mi odbijalo i potrafilem robic niezle rozroby, teraz po prostu zamykam sie w sobie i nuce w myslach Dango Daikazoku. Tak czy inaczej, nie jestem juz tym swirem ktorego nienawidzilem. I oczywiscie otwarlem sie na zawieranie nowych znajomosci, wiec licze ze i u was bede sie czul dobrze. Zainteresowania: muzyka, polskie samochody, lokomotywy, koszule, gry komputerowe, ciasteczka i czekolada, gotowanie, rysowanie, rzezbienie, pisanie, granie na perkusji, odpoczywanie i spacerowanie wokol jeziora no i oczywiscie anime.
Szczerze, jako swierzak, oczekuje od was pomocy… chcialbym wiedziec troche wiecej o japonskiej kulturze i wreszcie zapamietac kiedy i do kogo jakich zwrotow sie uzywa…
PS: Mozliwe ze troche przesadzilem… wiec potraktujcie z przymruzeniem oka to co uwazacie za sluszne.
Pozdrowienia ze skandynawii
Szczerze, jako swierzak, oczekuje od was pomocy… chcialbym wiedziec troche wiecej o japonskiej kulturze i wreszcie zapamietac kiedy i do kogo jakich zwrotow sie uzywa…
PS: Mozliwe ze troche przesadzilem… wiec potraktujcie z przymruzeniem oka to co uwazacie za sluszne.
Pozdrowienia ze skandynawii
Ostatnia edycja: