Eee… co do koloru to ciezko mi odpowiedziec, zalezy jaki do czego pasuje… #000000 #A00000 #FF63E9 itp… to raczej takie najczestsze…
Jedzenie, ogolnie moge zjesc wszystko i mi to roznicy nie robi, ale im wiecej miesa, tym lepiej xD
Piciu… kranowa… jest dobra… ale nie o taka odpowiedz chyba chodzilo… wiec powiem ze ta Cola z zielona etykietka xD
Film… Zycie jest piekne… serial Viva Hate (3 odcinki po 60 minut)
Zespol… oczywiscie Nauka o Gownie… slucham tego… odkad sie urodzilem… mozna powiedziec… xD
Ciezko mi opisac dlaczego akurat ten zespol… po prostu taki sentyment mam do niego… tak poza tym, to slucham czegos bardziej obcego… no i takim ulubionym, nie liczac tego “sentymentu” to bylby the Offspring
Co robie gdy nie siedze na forum ani nie jestem w szkole?
Rysuje, pisze, chodze na spacery, robie zdjecia, ogladam swoja kolekcje, przegladam inne fora zwiazane z tym hobby, gram na xboxie, wii, komputerze, pierwszym, drugim, trzecim, czwartym, ktorymkolwiek… jak nikogo w domu nie ma to dobieram sie do perkusji czy gitary… no i oczywiscie ogladam anime lub czytam mangi… jak mi sie chce, to tez pracuje
Kolekcjonowanie autek, skad sie wzielo? Ja sam nie mam pojecia, tak juz bylo odkad… odkad sie urodzilem… tyle ze zwykle kolekcja trafiala do piachu… z winy kolegow oczywiscie xD