Hello my friends ;)

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
Monster

Monster

New member
Witam, witam…

Fajnie ze odkopales, to mile ze ktos jeszcze mnie wita po pol roku pobytu tutaj :)

Ostatnia edycja:
Eyirie

Eyirie

New member
Hej You XD Ja też Cię przywitaaam! Mimo, że byłeś tu wcześniej ^^
P.S. Pan Uśmieszek to Nice?

Ostatnia edycja:
Elmor

Elmor

Donator
Hejka! ;-)
Napisałeś, że lubisz rzezbic. A czym i co takiego, podeślesz jakieś dowody? :-D

Ostatnia edycja:
Monster

Monster

New member
Tak… usmieszek to Nice…

Rzezbic dawno nie rzezbilem a wszystkie dowody sa ukryte gdzies w szkole…

Ostatnio byl to pies wyrzezbiony w glinie

Ostatnia edycja:
Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
To widać Nice zmienił Nick, a tak się zastanawiałem cóż to za osoba odkopała przywitanie Youheia xDDD

Ostatnia edycja:
Eyirie

Eyirie

New member
Ja też XD ale po dogłębnej analizie doszłam do sprawcy ^^

Ostatnia edycja:
Monster

Monster

New member
Mi to zajelo wczoraj pare minut… a moglo nawet mniej gdyby net lepiej dzialal…

A tak przy okazji… skoro juz ten temat odwiedzacie to moglibyscie sie jeszcze o cos pytac… cos czego np. o mnie nie wiecie xD Co?

Ostatnia edycja:
Eyirie

Eyirie

New member
Jaki jest Twój ulubiony kolor, jedzenie, piciu, film, serial, zespół, co robisz gdy nie jesteś w szkole ani nie siedzisz na forum, czym robisz zdjęcia, skąd Ci się wzięło kolekcjonowanie autek?

Ostatnia edycja:
Monster

Monster

New member
Eee… co do koloru to ciezko mi odpowiedziec, zalezy jaki do czego pasuje… #000000 #A00000 #FF63E9 itp… to raczej takie najczestsze…

Jedzenie, ogolnie moge zjesc wszystko i mi to roznicy nie robi, ale im wiecej miesa, tym lepiej xD

Piciu… kranowa… jest dobra… ale nie o taka odpowiedz chyba chodzilo… wiec powiem ze ta Cola z zielona etykietka xD

Film… Zycie jest piekne… serial Viva Hate (3 odcinki po 60 minut)

Zespol… oczywiscie Nauka o Gownie… slucham tego… odkad sie urodzilem… mozna powiedziec… xD
Ciezko mi opisac dlaczego akurat ten zespol… po prostu taki sentyment mam do niego… tak poza tym, to slucham czegos bardziej obcego… no i takim ulubionym, nie liczac tego “sentymentu” to bylby the Offspring

Co robie gdy nie siedze na forum ani nie jestem w szkole?

Rysuje, pisze, chodze na spacery, robie zdjecia, ogladam swoja kolekcje, przegladam inne fora zwiazane z tym hobby, gram na xboxie, wii, komputerze, pierwszym, drugim, trzecim, czwartym, ktorymkolwiek… jak nikogo w domu nie ma to dobieram sie do perkusji czy gitary… no i oczywiscie ogladam anime lub czytam mangi… jak mi sie chce, to tez pracuje

Kolekcjonowanie autek, skad sie wzielo? Ja sam nie mam pojecia, tak juz bylo odkad… odkad sie urodzilem… tyle ze zwykle kolekcja trafiala do piachu… z winy kolegow oczywiscie xD

Ostatnia edycja:
Monster

Monster

New member
Jeszcze bylo pytanie czym robie zdjecia… ale na to pytanie odpowiem jak zrobie zdjecia tego czym robie zdjecia… xD

Oki?

Ostatnia edycja:
Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
Widzę, że się rozpisałeś w odpowiedzi na pytania Eiu. A moje pytanie, czy powrót do szkoły polepszył Twoje samopoczucie ? :)

Ostatnia edycja:
Eyirie

Eyirie

New member
Mi na pewno polepszy XD zawsze zle trwać w totalnej wakacyjnej bezsensowności haha XD

Ostatnia edycja:
1

111

Widzę że odkop tematu wyszedł mi epicko. Dyskusja aż się pali. Nie zadam ci pytań, tylko życzę powodzenia. Hahaha

Ostatnia edycja:
Eyirie

Eyirie

New member
Hehe moze poodkopujemy jeszcze inne? XDD wiem o co jeszcze mialam pytać! Jakie zwierzątka najbardziej lubisz i dlaczego? Kozy? XD

Ostatnia edycja:
1

111

Jedno pytanie na post XD Jeden z dziesięciu.

Ostatnia edycja:
Eyirie

Eyirie

New member
Jedno na post? Jakbym tak robila przebilabym w postach Fasia XD

Ostatnia edycja:
Eyirie

Eyirie

New member
No jasne XD jak zwykle :D kogo by tu jeszcze odkopać przywitanie…

Ostatnia edycja:
Top Bottom