Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Hello my friends ;)
Autor wątkuMonster
Data rozpoczęcia
Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję
Zapomniałem hasło.
Ze niby ja? O.O ale ja… Ja tylko chce żeby ktos ze mna pogadal… I kreatywizm? Łot iz it? XD
O i mam jeszcze jedno pytanie do Youuu… Jaką czekoladę lubisz najbardziej?
Te kozy w sumie sie wziely od kaczek… po prostu na czacie wyslalem zdjecie “zakochanych” kaczek, (oczywiscie zdjecie mojego autorstwa)… a ze akurat bylo mi smutno ze jestem sam… wniosek byl taki ze “lubie” zwierzeta… a jakie zwierze nie jest lepsze do “lubienia” jak koza xD
A kto Ci misiaczka zakosił? Moja poducha zmieniła właściciela XD ale teraz mam jego - zielonego potwora, misia - pana owcę i kocyk - chmurkę. Tak, jestem dziwna, nadaję swoim ulubionym rzeczom imiona XD Też tak robisz czasem? <pełna nadziei>
nie przedstawiłem się jeszcze, jestem Piter (Parker), miło mi cię poznać “Kocie”, mam nadzieje że poczujesz się dobrze na tym forum i w pełni skorzystasz z naszego skromnego forum, a tak na marginesie to jeśli jesteś niezrównoważony psychicznie to dobrze (jest nas dwóch).