Hello my friends ;)

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
1

111

Cóż za kreatywizm, jaką ekspresja w działaniu, spokojnie bo serwer wywali. Xd

Ostatnia edycja:
Eyirie

Eyirie

New member
Ze niby ja? O.O ale ja… Ja tylko chce żeby ktos ze mna pogadal… I kreatywizm? Łot iz it? XD
O i mam jeszcze jedno pytanie do Youuu… Jaką czekoladę lubisz najbardziej?

Ostatnia edycja:
Monster

Monster

New member
Eee… pytanie Bytersa, tak, powrot do szkoly polepszyl mi humor… tak wesolo w szkole to jeszcze nigdy nie mialem xD

Eiu… jakie zwierzatka najbardziej lubie? Koooo… ty… No koty… tak…
Kozy jednak mniej lubie… ale maja takie fajne oczy xD no i fajne dzwieki wydaja…

Aha… a zdjec jeszcze nie zrobilem… -_-

Ostatnia edycja:
1

111

Czekolada to jeden z najlepszych wynalazków ludzkości. Tyle lat ewolucji ale było warto dla tej chwili rozkoszy.

Ostatnia edycja:
Eyirie

Eyirie

New member
A skąd tak wgle sie te Twoje kozy wzięły? Bo teraz są one wszechobecne nawet ja w swojej mafii dalam coś XD a kozy oka maja straszne brrr

Ostatnia edycja:
Monster

Monster

New member
Okeeej… czekolada?

Marabou Japp… ale kurde, wiecej niz kosteczke (ewentualnie dwie) na dzien to ja nie zjem, takie slodkie xD
… dobra na uzaleznienie xD

Ostatnia edycja:
Monster

Monster

New member
Te kozy w sumie sie wziely od kaczek… po prostu na czacie wyslalem zdjecie “zakochanych” kaczek, (oczywiscie zdjecie mojego autorstwa)… a ze akurat bylo mi smutno ze jestem sam… wniosek byl taki ze “lubie” zwierzeta… a jakie zwierze nie jest lepsze do “lubienia” jak koza xD

Ostatnia edycja:
Monster

Monster

New member
A przynajmniej ja tak to widze… jak bylo na prawde, mozna sie jeszcze dluuugo zastanawiac…

Ostatnia edycja:
Monster

Monster

New member
Ledwo nadazam za tymi pytaniami xD

Ostatnia edycja:
Eyirie

Eyirie

New member
To ja ledwo nadążam XD zalety pisania na fonie, na Windows fonie :-( nienawidzę Nokii!!!

Ostatnia edycja:
Monster

Monster

New member
No… to jeszcze jakies pytania? xD

Ostatnia edycja:
Eyirie

Eyirie

New member
Czekolada ulubiona? I masz swoją podusie/kocyk/misia? XD Bo ja… >///< tak…

Ostatnia edycja:
Monster

Monster

New member
O czekoladzie juz pisalem…

Hmm… mozna powiedziec ze ulubiony misio zmienil wlasciciela… zyje sobie pokoj obok xD

Ostatnia edycja:
Eyirie

Eyirie

New member
A kto Ci misiaczka zakosił? Moja poducha zmieniła właściciela XD ale teraz mam jego - zielonego potwora, misia - pana owcę i kocyk - chmurkę. Tak, jestem dziwna, nadaję swoim ulubionym rzeczom imiona XD Też tak robisz czasem? <pełna nadziei>

Ostatnia edycja:
Monster

Monster

New member
Eeee… niestety tak nie robie… nie zapamietalbym wszystkich imion xD

A tutaj zdjecia moich sprzetow, ktorymi robie zdjecia:

BTW: Wkrotce kolejne zdjecia beda tez w moim temacie ze zdjeciami…

Kurde… jeden post i 4 razy slowo “zdjecie” xD… o, wlasnie piate :p

Ostatnia edycja:
Eyirie

Eyirie

New member
Wlascicielka stłuczonej Nokii pozdrawia :3

Ostatnia edycja:
Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
Ja potłukłem 2 fony , a z jedym wpadłem do rzeczki i już nie dało się go uratować ^^

Ostatnia edycja:
P

Piter

nie przedstawiłem się jeszcze, jestem Piter (Parker), miło mi cię poznać “Kocie”, mam nadzieje że poczujesz się dobrze na tym forum i w pełni skorzystasz z naszego skromnego forum, a tak na marginesie to jeśli jesteś niezrównoważony psychicznie to dobrze (jest nas dwóch).

Ostatnia edycja:
Top Bottom