Helloł

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
S

Szadol

Imię: Adaś
Ulubione anime: Sword Art Online, Tengen Toppa Gurren Lagann, High School Of The Dead, Yahari Ore no Seishun Love Come wa Machigatteiru, Akame ga Kill, High School DXD
Ulubiony gatunek muzyczny: Rock, Dubstep, Rap, Nightcore/Nightstep, czasami Metal
Zainteresowania: Anime, Gry, Filmy
Skąd dowiedziałam się o forum: Fanpage na Facebook’u, plus ktoś na grupce mówił że jest forum.

Ostatnia edycja:
W

Wiedzimin

Szadol mój drogi mam pytanie ponieważ lubisz poza Anime także gry więc jakie to gry?(Tytuły i także Nicki)

Ostatnia edycja:
K

Kahl

hejka Szadol/Adaś :D

Swoją drogą bardzo lubię Twoje imię ;) także propsy!!! Skąd jesteś?
Życzę udanej zabawy/pobytu na forum ^^

Ostatnia edycja:
P

PhariosShaphire

New member
Witaj. Pragnę powitać cię w naszym pięknym forum gdzie gadamy o anime, mandze, hentaiach, grach i nie tylko :) Nie zrażaj się jednak. Jesteśmy przyzwoitą grupką ludzi :D

Ostatnia edycja:
A

Alison

New member
Siemka. :) hmm, jakie gatunki filmów najchętniej oglądasz? Masz może jakiegoś ulubionego reżysera?
Miłego pobytu na forum życzę!

Ostatnia edycja:
G

Golter

New member
Siemanko Adaśko :D Witam na forum i mam nadzieję, że spędzisz tu długo i jakże miło czas ;)

Ostatnia edycja:
S

Szadol

Wiedzimin, w gry które aktualnie gram to: League of Legends (AtomowyNaleśnik), DC Universe Online (Szadel/Szadof), Guild Wars 2 (Szadol) no i na steamie w l4d2 (http://steamcommunity.com/profiles/76561198119822907/)
Kahl, a z Łodzi jestem. :)
Alison, gatunki jakie najchętniej oglądam… Hm… Sci-fiction, Akcja, Komedia, Thriller.
I niestety nie mam ulubionego reżysera… ;-;

Ostatnia edycja:
Top Bottom