Heloł :v

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
P

PoProstuNikt

Cześć, jestem Nikim, ale w realnym świecie przedstawiam się jako Ola. Mam ponad 17 wiosen, chociaż czuję się o dziesięć lat mniej :v
Uwielbiam czytać książki, szczególnie fantasy. Poza tym interesuję się żeglarstwem, anime (któż by się spodziewał?) oraz językiem francuskim (nienawidzę).
Moimi ulubionymi japońskimi animacjami są D. Gray-man, Gintama, Bungou Strays Dogs, Code Geass oraz Koe no Katashi. Pewnie coś by się jeszcze znalazło, ale albo zapomniałam, albo nie chcę się przyznawać.
Na forum trafiłam przez przypadek. Szukałam jakiejś strony związanej m&a, gdzie mogłabym popisać z ludźmi o podobnych zaiteresowaniach :v

Ostatnia edycja:
T

Tanovan

No siema!
Na czacie rozgorzała krótka dyskusja na temat tego, któreż to miasto było by wiochą gdyby nie port. Jest parę typów.
Baw się tutaj dobrze, przyczyń się do rozruszania stagnacji ;)
I jeszcze jedna kwestia : czy koń może założyć firmę?
Też nie cierpię francuskiego.

Ostatnia edycja:
fooze

fooze

Donator
No to heloł, po raz drugi, ale poza czatem. :)

Plusy za Gintame oraz Bungou.

Ulubieni autorzy fantasy? Preferujesz zachodnią twórczość czy bardziej swojską słowiańską? ;-)
Jakiej słuchasz muzyki?
Lubisz boczek?

No i nie rozwiałaś domyśleń co to za mieścina która, gdyby nie port była by wsią!

Ostatnia edycja:
hanler

hanler

New member
Witam serdecznie. Plusiki za Code Geass, Bungou Stray Dogs, a przede wszystkim za Koe no Katachi.

Miłego pobytu życzę oczywiście.

Ostatnia edycja:
P

PoProstuNikt

alt
Tanovan:
No siema!
Na czacie rozgorzała krótka dyskusja na temat tego, któreż to miasto było by wiochą gdyby nie port. Jest parę typów.
Baw się tutaj dobrze, przyczyń się do rozruszania stagnacji ;)
I jeszcze jedna kwestia : czy koń może założyć firmę?
Kod:
Też nie cierpię francuskiego.
Dziękuję bardzo :) Zagadkę pozostawiam wam, niech was męczy :D
A co do pytania. Sądzę, że dałby radę. W końcu firmy zakładały już hieny, osły oraz sępy :)
Francuski to zło, ale nadal wolę go, niż niemiecki…
alt
hanler:
Witam serdecznie. Plusiki za Code Geass, Bungou Stray Dogs, a przede wszystkim za Koe no Katachi.

Miłego pobytu życzę oczywiście.
Dziękuję!

Ostatnia edycja:
T

Tanovan

Stawiam na japoński? :D ale to takie moje zwyrodnienie…
A boczek? Lubisz boczek?

Ostatnia edycja:
P

PoProstuNikt

alt
fooze:
No to heloł, po raz drugi, ale poza czatem. :)

Plusy za Gintame oraz Bungou.

Ulubieni autorzy fantasy? Preferujesz zachodnią twórczość czy bardziej swojską słowiańską? ;-)
Jakiej słuchasz muzyki?
Lubisz boczek?

No i nie rozwiałaś domyśleń co to za mieścina która, gdyby nie port była by wsią!
Sarah J. Maas, Tolkien oraz Sapkowski. Co do preferencji to już zależy. Chociaż częściej zabieram się za zachodnią twórczość. Jakoś lepiej mi się ją czyta. :/
Słucham głównie pop punk i pop rock. Zdaża mi się też zajrzeć do dubstep’ów czy metalu. Nie lubię natomiast disco poli, brr…
Boczek lubię, ale tylko chrupiący, gdy tłuszcz się już z niego wytopił :D

Ostatnia edycja:
Zetsu

Zetsu

New member
OhaYO
Zadać chciałem jakieś pytanie, ale zapomniałem jakie. No cóż dopiero wstałem. XD
Baw się grzecznie z innymi dziećmi i udzielaj się dużo na forum, zapraszam też na czat, serducho tego miejsca.

Ostatnia edycja:
P

PoProstuNikt

Zetsubou Billy:
OhaYO
Zadać chciałem jakieś pytanie, ale zapomniałem jakie. No cóż dopiero wstałem. XD
Baw się grzecznie z innymi dziećmi i udzielaj się dużo na forum, zapraszam też na czat, serducho tego miejsca.
Dobrze, obiecuję dużo nie narozrabiać :D

Ostatnia edycja:
Zetsu

Zetsu

New member
No i bardzo dobrze :p
Dlaczego piszesz o sobie, że jesteś Nikim?

Ostatnia edycja:
Top Bottom