Heloł! :>

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
A

Alison

New member
Witam wszystkich! [hej]

Imię: Alicja
Ulubione anime: One Piece ^^ Stosunkowo niedawno rozpoczęłam swoją przygodę z anime (miałam styczność chyba tylko z pięcioma), więc trudno w tym punkcie dopisać ich więcej…
Ulubiony gatunek muzyczny: garage rock, blues rock, indie rock, stoner rock
Zainteresowania: literatura (przede wszystkim fantastyczna; moja Trójca Święta to Pratchett, Martin i Tolkien :D), seriale (czyli najbardziej czasochłonne uzależnienie), gra na gitarze, gry komputerowe, siatkówka

To by już było w sumie na tyle. Trzymajcie się! ^^

Ostatnia edycja:
TroLoL

TroLoL

Donator
Siemango,
Rocznik 95 czy może 96?
Skąd jesteś no i oczywiste pytanie: Lubisz masło?

Ostatnia edycja:
A

Alison

New member
  1. Rocznik 96’
  2. Poddębice (maleńka miejscowość w okolicach Łodzi)
  3. Yup :>

Ostatnia edycja:
R

Roirraw

Witaj Alu, w co sobie czasami pogrywasz?

Ostatnia edycja:
kamkom

kamkom

Członek ekipy
Siemanko wita kamkom
Problemy z kontem widze rozwiazane:D
jaka jest twoja ulubiona postac z anime?

Ostatnia edycja:
A

Alison

New member
alt
Roirraw:
Witaj Alu, w co sobie czasami pogrywasz?
Uwielbiam gry strategiczne, m.in. serię Heroes of Might and Magic (szczególnie części III i VI), Civilization, The Settlers i Hearthstone (gra karciana przez internet). Oprócz tego lubię sobie pograć w Fable (chyba najlepsza gra RPG ^^), Sacred, The Sims, War Thunder i jeśli znajdę sobie kogoś do wspólnej gry to czasem zdarza mi się pomłócić w Worms World Party. :)
alt
kamkom:
Siemanko wita kamkom
Problemy z kontem widze rozwiazane:D
jaka jest twoja ulubiona postac z anime?
Taaak, w końcu się udało! :D
A co do ulubionych postaci to z samego One Piece jest ich sporo: Zoro, Sanji, Luffy, Ace, Nami, Shanks. Oprócz nich Mikasa, Armin i Sasha z Shingeki no Kyojin oraz Kirito i Klein z SAO. ^^ Na razie trochę ubogo na liście obejrzanych przeze mnie anime, ale to się wkrótce zmieni. :>

Ostatnia edycja:
kamkom

kamkom

Członek ekipy
Też mam sentyment do gry Fable(jedyna gra w której twoje wybory mają aż tak wielki wpływ na twoje otoczenie), grasz w 1, 2 czy 3?

Ostatnia edycja:
TroLoL

TroLoL

Donator
Jedyna słuszna część Fable to 1 xD

Ostatnia edycja:
A

Alison

New member
alt
kamkom:
Też mam sentyment do gry Fable(jedyna gra w której twoje wybory mają aż tak wielki wpływ na twoje otoczenie), grasz w 1, 2 czy 3?
Grałam tylko w 1 i 3. :) Do pierwszej części powracałam kilkukrotnie, bo trudno się znudzić grą, w której jest tyyyyle możliwości na rozwój bohatera. ^^ Jeśli chodzi o trzecią to jakoś mnie fabuła nie zaciekawiła + strasznie szybko się ją przechodzi, jest słabo rozwinięta… Nie ma co jej porównywać do pierwszej części. :<
alt
TroLoL:
Jedyna słuszna część Fable to 1 xD
Zgadzam się! [yea!]

Ostatnia edycja:
Destroyer

Destroyer

Member
Elo elo co tam co tam ? Ktos w moim roczniku. Moj standardowy zestaw pytan ( Roirraw pewnie bedzie sie smial xD ) Ogladalas DB Z ? Jakies sporty uprawiasz ? Technikum czy liceum ? Juz bylo o ulubionych bohaterach tak wiec jaki masz rozmiar buta i czy potrafisz dobrze kotleta schabowego zrobic :D

Ostatnia edycja:
A

Alison

New member
alt
Destroyer:
Elo elo co tam co tam ? Ktos w moim roczniku. Moj standardowy zestaw pytan ( Roirraw pewnie bedzie sie smial xD ) Ogladalas DB Z ? Jakies sporty uprawiasz ? Technikum czy liceum ? Juz bylo o ulubionych bohaterach tak wiec jaki masz rozmiar buta i czy potrafisz dobrze kotleta schabowego zrobic :D
  1. Niet
  2. Przez całe gimnazjum trenowałam koszykówkę, jednak moje liceum nie posiada żeńskiej drużyny koszykówki, więc musiałam zrezygnować i teraz styczność z tym sportem mam tylko od czasu do czasu na w-fie… Obecnie moim jedynym sportem uprawianym częściej niż przeciętnie jest jazda na rowerze (staram się jeździć codziennie, a nie tylko raz na milion lat) i siatkówka (jak już uda się poza szkołą ogarnąć jakiś skład i miejsce do gry ^^).
  3. Liceum
  4. 38 XD
  5. Jeszcze nie, dopiero się przymierzam do małego szkolenia kulinarnego… ;-;

Ostatnia edycja:
Destroyer

Destroyer

Member
  1. Polecam serdecznie. Z OP dla większości są to prekursorzy gatunku.
  2. Polecam siłownie (siłownia nie jest tylko dla napakowanych karków, kobiety też śmiało chodzą na siłownie)
  3. Szkoda
  4. Strasznie mała ta nóżka xD chyba ogólnie drobna jesteś
  5. Ucz się ucz. Gotowanie to ważna umiejętność
    No i oczywiście polecam Naruto i Bleach jeżeli lubisz tego typu anime i moje ukochane anime czyli Steins;Gate ( chociaż to nie bijatyki to jeżeli na wejście ci się spodoba to obejrzysz całe na raz)

Ostatnia edycja:
A

Alison

New member
  1. Dzięki za polecenie, chętnie się za to wezmę, ale na pewno nie w najbliższym czasie. :< Na razie wystarczy mi jeden tasiemiec, którym jest One Piece, a dopiero jestem prawie na 300. odcinku… (widzę że jeszcze więcej ich niżej poleciłeś, dzięki jeszcze raz! chyba zacznę oglądać “Steins; Gate”, bo aż tak wielu odcinków nie ma i wydaje się być mega ineteresujące ^^)
  2. W roku szkolnym bywałam na siłowni całkiem często, bo mieliśmy co dwa tygodnie zmienne w-fy (w jednym tygodniu gry zespołowe itd. na sali gimnastycznej, a w kolejnym siłka ^^), ale jakoś nie zdarzało mi się samej pójść trochę “popakować” poza szkołą. :D
  3. Dlaczego szkoda?
  4. Nóżka nieproporcjonalna do wzrostu ;-; mam 173cm, więc do drobnych nie należę XD
  5. Wiem wiem, staram się jak mogę!

Ostatnia edycja:
Destroyer

Destroyer

Member
  1. Steins;Gate polecam z miejsca jak i reszte tasiemcow 2. No kto co lubi xD
  2. Jak dla mnie licea sa bezsensowne ale nie neguje niczyjego wyboru, to moje zdanie
  3. Jestem troszke wiekszy xD
  4. Staraj sie, staraj xD
    Bylbym zapomnial aprolo tasiemcow, jest jeszcze Fairy Tail i jest najkrotsze z wymienionych po 1 seria ma niecale 200 odcinkow a druga 12 narazie

Ostatnia edycja:
P

PhariosShaphire

New member
Witam bardzo serdecznie. Pharios Shaphire mnie zwą i kłaniam się nisko ukłon
Pytanka… Jasna cholera większość zadanych xD
Kojarzysz uniwersum Shin Megami Tensei?

Ostatnia edycja:
P

PhariosShaphire

New member
OJ! Warto!
Jak lubisz gry RPG. Z MOCNĄ fabułą (czyt. Bardzo dobrze zrobioną)

Ostatnia edycja:
A

Alison

New member
Aż wstyd się nie skusić! :D Dzięki za polecenie!

Ostatnia edycja:
C

COCOart

New member
Heeej!~

Jestem COCO i czuję się staro że takie młode osoby częściej witają nasze progi ;_;

Ostatnia edycja:
R

Roirraw

Śmiałbym się jakbyś zapytał czy chodzi na siłkę, a tym razem dyskretnie “jakieś sporty uprawiasz?” xD

Uuuuu! Sacred 1? W multi grasz? Ostatnio odpaliłem przez tunngle mutli z dwoma znajomymi ale oni nie trawia takich starych gier i doszliśmy zaledwie do pustyni. Chętnie bym pograł ^^ Fable 1 przeszedłem dosłownie kilka dni temu, bardzo fajna gra :) Hearthstone też grałem, ale szybko mi się znudziła, jakoś przedtem grałem w Magic the Gathering i chyba wolałbym poszukać kogoś do gry w realu w MTG niż siedzieć nad HS, ale gra całkiem całkiem. CIV 5 też fajne, ale póki nie mam nowego kompa siedze cały czas przy III Conquest i też chętnie bym pograł w multi, przy czym jak grałaś to pewnie wiesz, że to zajmuje w cholerę czasu. Jeśli lubisz gry strategiczne, obejrzyj sobie Knights and Merchants, gra bardzo stara, ale jest zrobiony jej remake przez fanów, i można kupić ją na steam, nie tak dawno zrobili dobrze działające multi. Najlepsza strategia multi w jaką grałem, rozgrywka potrafi trwać pare godzin, a kooperacja z ludźmi z drużyny jest bardzo ważna, można grać do 8 osób. Hmm, jak lubisz multi to moglibyśmy coś popykać razem ^^

Ostatnia edycja:
Top Bottom