Heroes of the storm

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
Eyirie

Eyirie

New member
A co byś mi mógł powiedziec o suppach? Są jak healerzy dosłownie czy coś jeszcze maja? I wyczytalam że na początek jakaś lili jest dobrym suppem…?

Ostatnia edycja:
N

nexus

New member
Lili jest przykładem typowym healerem. Jej umiejętności skupiają się na debuffach wroga i szybkim leczeniu swoich sprzymierzeńców( zwłaszcza ULT, który może cię wyratować z złego wypadku typu “prawie zginąłeś, a wróg już celuje w ciebie umiejką”. Najlepiej byłoby gdydy osoba nią grająca dobrała się z postacią o bodajże średnim/wysokim dmg i dużym/średnim wskaźnikiem zdrowia.Obecnie w grze najlepszym supportem jest porucznik Morales, z powodu tego, że ma większą wartość obrony i życia od innych supportów. Dodatkowo ten “prom”, który jest strasznie pomocny w wjeździe na wrogą bazę, także jej skill leczący jest zbyt przesadzony, z powodu że nie daje od razu pewnej ilości hp, ale dużo hp przez 15s. Malfurion najlepiej z postaciami, które zadają dużo obrażeń, z powodu jego skilli, które mogą spowolnić, obezwładnić i zatrzymać wroga. Tyrande ma cechę, która pozwala zadawać przez 5s krytycznych obrażeń na wyznaczonym celu. Jasnoskrzydła ma cechę, która automatycznie leczy wszytkich pobliskich sojuszników, może także teleportować się do sojusznika za pomocą skilla. Uther może po śmierci przez jakiś czas w formie “ducha” leczyć sojuszników. Tassadar wystarza pole, które spowalnia wroga i zamiast leczyć to daje tarcze, które przez jakiś czas zwiększa żywotność. Rehgar jest najbardzuej mobilny ze względu na przemianę w wilka, którego może również wykorzystać jako combo z innym skillem. O jest jeszcze kazarim. On to dopiero wprowadził zamieszanie, kiedy został wstawiony do gry. Zadaje duży dmg tak jak Rehgar, ale jego ciosy mogą również leczyć sojuszników, jeśli wybrałeś na początku odpowiednią cechę. To chyba tyle o supportach, za dużo bym się rozpisywał o nich jak o innych postaciach.

Ostatnia edycja:
Yankesss

Yankesss

Donator
Jak dla mnie się podoba bo postacie są takie jakie mają być według blizzarda, a oni nie będą zmieniać swoich bohaterów XD

Ostatnia edycja:
C

COCOart

New member

to zdecydowanie nie mój dzireń hahaha

Ostatnia edycja:
Yankesss

Yankesss

Donator
Coco po statach twojego całego teamu wynikam żę to nie wasz dzień XXXD

Ostatnia edycja:
C

COCOart

New member
HAHA, no… XD każdy zaczął grać kimś kim nie potrafi… tyle że ja kocham Kaetlhasa : ///

Ostatnia edycja:
N

nexus

New member
Dlatego najpierw ćwiczę grę nową postacią na botach. W becie też tak miałem.

Ostatnia edycja:
C

COCOart

New member
tyle że mi nie zależy na wygranych tylko na dobrej zabawie hah xD

Ostatnia edycja:
N

nexus

New member
Mi też, tylko co to za zabawa gdy 4 graczy jest na midzie i cały czas giną feedując przeciwnika i to na początku gry… I jeszcze te wyzwiska po rosyjsku na chacie, gdy mają po 16 dead’ów. Nie powiem nie powiem że się trochę nie uśmiałem, ale przeciwko MĘCIKOWI TAK DOSTAWAĆ, GDY ONI MIELI SAMYCH ZABÓJCÓW?( ja byłem wojownikiem)

Ostatnia edycja:
Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
Coco, ja mam podejście podobne i wkurzyłem tym trochę Elmosia jak graliśmy w BF3 xD

Ostatnia edycja:
Eyirie

Eyirie

New member
No bo wiesz… Ktos sobie od dawna gra i zależy mu na wygranej a tu ktoś sobie jaja robi… Ja tak mam jak z moim skarbem gram w wowa… Chyba dlatego gram sama XD

Ostatnia edycja:
C

COCOart

New member
Cicho, idę wygrać w hotsie, ZOBACZYCIE!

Ostatnia edycja:
Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
Eiu, ja w to wyrąbane, po prostu wole sobie żarty porobić i się pośmiać xD, z resztą ja nie gram specjalnie dobrze, bo nie mam zbyt dobrego refleksu ^^

Ostatnia edycja:
Yankesss

Yankesss

Donator
Nie robie sobie jaj na instach i bg T.T
Poza tym Kaelthas<3

Ostatnia edycja:
Eyirie

Eyirie

New member
Robisz ewidentnie i przy okazji musisz zabijać wszystko wokoło dlatego się tak wolno z Tobą nabija lvle i gra T^T Ja dzisiaj hotsa ogarnę i jak będę na battlenecie to możecie do mnie pisać, pogramy razem (Eyirie #2646)

Ostatnia edycja:
Yankesss

Yankesss

Donator
To dziś gramy kochanie fajnei się gra i no już nie tak jak kiedyś…T.T
Lepiej się nam grało pamiętam ostatnio.

Ostatnia edycja:
Top Bottom