Heroes of the storm

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
C

COCOart

New member
alt
Yankesss:
Nie robie sobie jaj na instach i bg T.T
Poza tym Kaelthas<3
NO JA GO KOCHAM

Ostatnia edycja:
Yankesss

Yankesss

Donator
Tylko szkoda żę Kaelthas stał się potem szaleńcem…ale i tak, jego teksty w Warcrafcie 3 były sueper! ‘Moja krew żąda zemsty za krew mego ludu, a odpłacić za to można za to można przelewając conajmniej dwa razy tyle krwi, a może nawet 3 razy więćej krwi! To tak jakbyś trafił piekło i było by pełne krwi, a ta krew płonęła by i spadała deszczem i wtedy może byłoby dośc krwi! . . . Ale raczej nie.’ XXXXD
Ja piździu teksty blizzarda i dubbing są świetne, szkoda że nie ma na tym filmiku wszystkich ale polecam obejrzeć XD

Ostatnia edycja:
Yankesss

Yankesss

Donator
Ktoś chętny by dziś sobie pograć? :p

Ostatnia edycja:
Eyirie

Eyirie

New member
Jakie ten hots ma wymagania? Bo gra mi tnie jak komary nad jeziorem latem

Ostatnia edycja:
Eyirie

Eyirie

New member
Mam 3GB RAM; Procesor Celeron ® Dual-Core CPU 3.10GHz; system 64-bitowy
Nwm co więcej powiedzieć XD

Ostatnia edycja:
N

nexus

New member
To przez za małą ilość RAM. Też mi tak cieło gdy mialem 3GB RAM. Teraz mi się tnie albo z braku neta, gdy bracia grają w lola w innym pokoju albo przez kartę sieciową, która od czasu przejęcia na siebie odpowiedzialności za domowy net,nie działa zbyt prawidłowo, bynajmniej u mnie

Ostatnia edycja:
Yankesss

Yankesss

Donator
To ktoś będzie chciał grać stąd?

Ostatnia edycja:
N

nexus

New member
Dziś czasu nie miałem, by pograć - z polaka to coś pisałem…

Ostatnia edycja:
Eyirie

Eyirie

New member
Z chęcia pogram jak mi gra pójdzie a na to się nie zapowiada XD niby mam minimalne ustawienia a gra wymaga od 2-4GB ale nie idzie kurczaczek

Ostatnia edycja:
Yankesss

Yankesss

Donator
To spróbujmy dziś pograć! XD

Ostatnia edycja:
Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
Eiu, a próbowałaś odpalać grę na programach typu Game Booster ? Może jakbyś zwolniła trochę pamięci wykorzystywanej przez system i inne lapki to pójdzie lepiej :)

Tylko spójrz żeby taki program pod win 10 był bo, z tego co kojarzę, ten system masz.

Ostatnia edycja:
Yankesss

Yankesss

Donator
Ktoś chętny zrobić drużyne? Mam 10k kasy i zaierzam kupić postać ale zagram dopiero jak zrobie drużyne z kimś XD

Ostatnia edycja:
C

COCOart

New member
alt
Yankesss:
Tylko szkoda żę Kaelthas stał się potem szaleńcem…ale i tak, jego teksty w Warcrafcie 3 były sueper! ‘Moja krew żąda zemsty za krew mego ludu, a odpłacić za to można za to można przelewając conajmniej dwa razy tyle krwi, a może nawet 3 razy więćej krwi! To tak jakbyś trafił piekło i było by pełne krwi, a ta krew płonęła by i spadała deszczem i wtedy może byłoby dośc krwi! . . . Ale raczej nie.’ XXXXD

Ja piździu teksty blizzarda i dubbing są świetne, szkoda że nie ma na tym filmiku wszystkich ale polecam obejrzeć XD
I tak go kocham xD

Ostatnia edycja:
Yankesss

Yankesss

Donator

Moja pierwsza gra Abaturem :3

3 gra Abaturem :3

I to moja ostatnia gra Abaturem, chyba 10 i szczerze mówiąc to był idealny zakup, od 3 gry ZAWSZE mam największy udział w PD i zniszczenia, no jak sami widzicie miał ponad 2 razy większe zniszczenia teraz w ostatnim meczu XD

A i prawie zawsze wygrywam bo sam niszcze wrogie twierdze a wrogowie reagują dopiero po chwili bo nie widzą tam avatarka żę tam jakiś wrogi gracz i mam beke gdy gracze giną od minionów bo ktoś ma resztke hp atak dystansowy to se miniony pobije a ja się pojawiam symbiotem i strzelam go pociskiem albo jak atakują potworność moją która zadaje ogromny DMG i dziwią się że giną a ja nie trace nawet połowy HP, albo stworze klona przyjaznego bohatera i wtedy dwóch bije XD

Normalnie gra Abaturem jest świetna! XD

Ostatnia edycja:
W

Wargharim

Ja chętnie pogram w wolnych chwilach. Piszcie PW to podam wam mój battletag :)

Ostatnia edycja:
Eyirie

Eyirie

New member
Dlaczego nie podasz tu? XD

Ostatnia edycja:
TroLoL

TroLoL

Donator
Może i ja się kiedyś przyłącze xD
Trochę pograłem jakiś czas temu, głównie Arthasem i Tyraelem.

Ostatnia edycja:
Top Bottom