Y
Yoshua
Heya, Na imię mam Robert, 17lat już jest ( co patrząc na to forum, to młody jestem ) pochodzę z Pomorza, miejscowość Kościerzyna . Na forum znalazłem się przypadkiem prawdę mówiąc, znalazłem linka na grupie fb, a że nie mam za dużo znajomych podzielających moje hobby to postanowiłem zostać na dłużej 
Myślę, że nie mam ulubionego anime, lecz bardzo lubię wracać do DG czy też sławnego SAO, chodź muszę przyznać, że Gintama i tak jest już legendą dla mnie, więc myślę, że to może być moje ulubione anime
Jak pewnie widać po moim wieku wciąż się ucze ( Technik Informatyk :3 ) moim hobby jest oczywiście anime&manga oraz programowanie, lecz co za dużo to nie zdrowo, trzeba się ruszać i na szczęście moim kolejnym hobby jest siatkówka więc jakaś odskocznia od świata internetów jest
Oczywiście wchodząc głębiej gram w gry, słucham muzyki głownie rock ( także w wersji nightcore ) jednak lubię słuchać także innych gatunków oraz ostatnio polubiłem chodzić na różnego rodzaje festiwale i inne wydarzenia kulturowe 
Mam nadzieję, że będziemy wspólnie dobrze się bawić
Myślę, że nie mam ulubionego anime, lecz bardzo lubię wracać do DG czy też sławnego SAO, chodź muszę przyznać, że Gintama i tak jest już legendą dla mnie, więc myślę, że to może być moje ulubione anime
Jak pewnie widać po moim wieku wciąż się ucze ( Technik Informatyk :3 ) moim hobby jest oczywiście anime&manga oraz programowanie, lecz co za dużo to nie zdrowo, trzeba się ruszać i na szczęście moim kolejnym hobby jest siatkówka więc jakaś odskocznia od świata internetów jest
Mam nadzieję, że będziemy wspólnie dobrze się bawić
Ostatnia edycja: