Heya !

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
Y

Yoshua

Heya, Na imię mam Robert, 17lat już jest ( co patrząc na to forum, to młody jestem ) pochodzę z Pomorza, miejscowość Kościerzyna . Na forum znalazłem się przypadkiem prawdę mówiąc, znalazłem linka na grupie fb, a że nie mam za dużo znajomych podzielających moje hobby to postanowiłem zostać na dłużej :D

Myślę, że nie mam ulubionego anime, lecz bardzo lubię wracać do DG czy też sławnego SAO, chodź muszę przyznać, że Gintama i tak jest już legendą dla mnie, więc myślę, że to może być moje ulubione anime :D

Jak pewnie widać po moim wieku wciąż się ucze ( Technik Informatyk :3 ) moim hobby jest oczywiście anime&manga oraz programowanie, lecz co za dużo to nie zdrowo, trzeba się ruszać i na szczęście moim kolejnym hobby jest siatkówka więc jakaś odskocznia od świata internetów jest :D Oczywiście wchodząc głębiej gram w gry, słucham muzyki głownie rock ( także w wersji nightcore ) jednak lubię słuchać także innych gatunków oraz ostatnio polubiłem chodzić na różnego rodzaje festiwale i inne wydarzenia kulturowe :D

Mam nadzieję, że będziemy wspólnie dobrze się bawić :)

Ostatnia edycja:
Zetsu

Zetsu

New member
Yo!
Zostań jak najdłużej tutaj, nikt nie wygania :)
Mam jedno pytanie jednak
Gdybyś spotkał Kagurę to…?

Ostatnia edycja:
Ayame

Ayame

New member
Hej! Jestem Aju, miło poznać.
Lubisz boczek? Polecisz mi jakieś soundtracki?
Baw się dobrze i zostań na długo! Zapewniam, że warto :>

WPADAJ NA CZAT :D

Ostatnia edycja:
Elmor

Elmor

Donator
Hejka!
Kolejna osoba z pomorza :D Widze, że mamy wspólna pasje, tj infa ;)
Jakie zespoły polecasz? ;)

Ostatnia edycja:
Y

Yoshua

Kagurę ? wydaje mi się, że nie chciałbym rozmawiać z nią za długo ( zbyt duże ryzyko :/ )
Boczek ? ofc ! co do soundtracka to nie wiem jaki gatunek preferujesz, ostatnio spodobało mi się 3OH!3 i ONE OK ROCK :D
Co do zespołów to polecam bardzo wspomniane wyżej 3OH!3 oraz klasycznie TDG, Arctic Monkeys, zebrahead, Sick Puppies, Rise against i kilka innych, z trochę odmiennego gatunku: MSI, Kaboose i San Holo :D

Ostatnia edycja:
K

KeraVX

Witamy na forum,
Widzę że dobrej muzyki słuchasz: Arcitc, Zebra i nawet MSI.
Pisz śmiało i baw się tu dobrze :)

Ostatnia edycja:
1

1112

Nie martw się, są młodsi xD. A co programujesz? Może opowiesz?

Ostatnia edycja:
Z

Zara

Donator
Czytasz książki?
Znasz Powerwolf?
Lubisz kuchnię na ostro?
Jakbyś miał wybierać to wolisz mangę czy anime?
Nom a w skrócie to: Witaj na forum!

Ostatnia edycja:
Y

Yoshua

Programuje dosyć krótko, lecz skupiam się bardziej nad gierkami tak patrząc ( C# )
Co do książek to lubię poczytać, nie często ale jednak, głównie fantasy/kryminalne, ostatnie co przeczytałem to metro :|
Co do powerwolfa to nie znam, sprawdziłem na necie i tak niezbyt mi przypadło do gustu :/ kuchnie owszem, chętnie zjem :D
Wolę anime ( zostanę teraz zjedzony XD )

Ostatnia edycja:
N

Nimarus

New member
No naprawdę… kolejny Robert xD…
Tak wgl to hej, lubisz nowelki :)?

Ostatnia edycja:
1

1112

Ja nie lubie nowelek… Ja je uwielbiam! xD

Ostatnia edycja:
Yankesss

Yankesss

Donator
Ori! Sjań ndum Nekrin de Nekrinius!
Dara Ńdu kir kari arakoun wa Dium Roberts…

A tak serio to, co tam?

Ostatnia edycja:
Avenida

Avenida

Donator
Siemnakooooo!
Witam cie serdecznie na forum, w naszej małej rodzince :p

Jesli lubisz gry zagraj z nami w Shakes&Fidgers na miedzynarodowym swiecie “w8” - zapraszam!

Kilka pytań kontrolnych (jesli juz wyzej na cos odpowiedzialas, to sorki - pytania u mnie sa standardowe wstawiane metodą “kopiuj - wklej” tylko z lekkimi modyfikacjami)
Jak trafiles na animes.pl?
Widziales może serie “No game no Life?”, “Sword Art Online” oraz “Fairy Tail”?
Jesli tak, to co sadzisz o tych seriach?
Czytujesz moze mangi?
Masz jakies ulubione tytuły?
Ulubiony nightcore?
Kawa czy herbata i ile cukru?
Ulubiona pora roku?
Ulubiona potrawa?
I najwazniejsze pytanie!!
Umiesz narysować stożek?

Haha :)

Zapraszam Cię na czat i na konferecje skype <3 oraz mam nadzieje ze zostaniesz u nas dlugo…

Ostatnia edycja:
Y

Yoshua

Hmm to ten temat jest jeszcze odwiedzany ? :D
Ale tak, oglądałem te 3 serie i spodobały mi się ( czekamy na kontynuację FT :3 )
Mangi czytuję ale rzadko, jakąś nowelke czasami lecz nie mam ulubionego tytułu, do którego mógłbym często wracać :c
Nightcore :3 ulubiony nie wiem, może Monster ?
Tylko herbata 2 łyżeczki (y)
Myślę, że Wiosna a potrawa ? Hmm, naleśniki by wygrały :|

Ostatnia edycja:
Avenida

Avenida

Donator
A gdzie odpowiedz na najważniejsze pytanie? XDD
naleśniki robię jedne z najlepszych, w 100+1 odslonach (90% mojego życia to gastronomia) ;)

Ostatnia edycja:
Y

Yoshua

Przeoczyłem najważniejszą rzecz :C
UMIEM NARYSOWAĆ STOŻEK ! (chyba)
Będę musiał spróbować tych naleśników wtedy :D

Ostatnia edycja:
Avenida

Avenida

Donator
Kiedyś na pewno uda nam się “walnąć” jakieś spotkanie animesowe ;) wtedy będę robić naleśniki <Avenida do kuchni!> XDDD haha

Ostatnia edycja:
D

dastame

New member
Siemano :D Na pewno będziesz się tu świetnie bawił. Na jakim anime najbardziej się zawiodłeś?

Ostatnia edycja:
Y

Yoshua

Kontynuacja DRRR mnie zawiodła, to już nie to samo co pierwsza część :/

Ostatnia edycja:
Top Bottom