Hi ;>

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
L

link12pl

Online na necie zawsze można mnie spotkać pod nazwą użytkownika link12pl lub link12adi.
Obecny mój wiek - 19 lat
Zainteresowania: gry, filmy, anime, manga, lubię rysować, jeśli chodzi o piosenki to słucham to co wpadnie mi w ucho.
Jakieś pytania?? Proszę pytać [emoji6]
Jako że jestem na tym forum nowym to chętnie was poznam :)

Ostatnia edycja:
Nikorin

Nikorin

New member
Siemka, zapraszam na chat jak zwykle, bo to tam wszystko się tutaj odbywa :3

Ostatnia edycja:
Destroyer

Destroyer

Member
ludzi przybywa jak widać :D Zapraszam na czat. Może powiesz coś o swoich ulubionych seriach anime ?

Ostatnia edycja:
L

link12pl

Na chat czyli na ts3 tak?
Wersja na androida jest płatna z tego co mi wiadomo, może na kompie to ogarnę bo na PC jest bezpłatna wersja.
Moje ulubione anime:
sao- podoba mi się technologia NeverGear która przenosi świadomość do gry, to tak jak by zamknąć oczy i otworzyć je w Japonii tyle że to VR. Te anime budzi zainteresowanie już na samym początku gdy gracze są zablokowani w świecie Online.
Clannad- interesują mnie uczucia jakie są położone w tym anime, decyzję postaci i efekty ich postawy. Sezon 2 jest bardziej odpowiedzialny tzn. Pokazuje dorosłe życie i postępowanie postaci, ale raczej nie wszystko idzie po naszej myśli… podobne tego gatunku jest też anime kimi ni todoke, jest tam dziewczyna pod imieniem Sawako której nie jest łatwo żyć w świecie realnym, ale że zjawia się chłopak pod imieniem Shouta to życie nabiera piękne barwy .
Elfen Lied- postać taka jak Lucy jest zagadką bo ma niezwykły dar czy jak kto woli nadprzyrodzoną moc, łatwo się wyróżnia bo ma rogi i dwie osobowości Lucy/Nyu. Lucy i Kouta mają smutną przeszłość z dzieciństwa, wszystko stopniowo się wyjaśnia.

Mam więcej ulubionych tytułów ale tyle wystarczy co podałem :)

Ostatnia edycja:
Lukos

Lukos

EkipaAnimes
Członek ekipy
Hejka, miło mi poznać :D Takie pytanko, jak dowiedziałeś się o forum?
Chodziło o czat wbudowany w forum na samej górze strony

Ostatnia edycja:
Mako

Mako

Donator
Cześć :3 Miło mi poznać ^^Lubisz czekoladę? Twój ulubiony kolor? Mam nadzieję, że zostaniesz z nami na dłużej <3

Ostatnia edycja:
L

link12pl

Chciałem sprawdzić na aplikacji tapatalk czy jest jakieś ciekawe forum które obsługuje tą funkcję z aplikacji, tak właśnie tu trafiłem. Tylko z poziomu PC nie idzie się zalogować, rejestracja dokonana przez aplikację tapatalk a prościej mówiąc to chyba z poziomu tej aplikacji można tylko się zalogować…

Ostatnia edycja:
X

xYahiko

New member
@“link12pl” miło mi cię poznać ;) Moje pytanie brzmi jakie Typy muzyki lubisz i jakie zespoły ;) Po za tym ja używam taptalk oraz GoogleChrome na androida i logowanie działa na obu programach bez zarzutów :)

Ostatnia edycja:
C

COCOart

New member
Heeej : o
Miło mi jestem COCO i no. zostań tutaj na dłużej.
Lubisz rysować, a czym się dokładniej zajmujesz? Znaczy czy coś tradycyjnego czy bardziej digital? :D

Ostatnia edycja:
L

link12pl

Chodziło mi o to że z komputera, a dokładniej z przeglądarki Mozilla Firefox nie mogę się zalogować tu na forum, z tapatalk wszystko działa sprawnie.
xYahiko moje piosenki które lubię znajdziesz na kanale yt (playlisty- > fajne filmy)
http://m.youtube.com/#/user/link12pl
Epica ma fajne piosenki ale na tym kanale znajdziesz pewnie coś fajnego :)
Czy lubię czekoladę? Jeśli jest biała to uwielbiam ;> Podoba mi się kolor Zielony i Czarny.
Jeżeli chodzi o rysunki to po prostu po każdym obejrzanym anime zazwyczaj rysuje postacie etc. Zamiast podpatrywać gotowe postacie i obiekty wolałbym się nauczyć perfekcyjnego tworzenia własnych postaci i obiektów. Ale jak wiadomo twórczość nie jest aż taka prosta. Ostatnio rysowałem z Clannad- Tomoya and Nagisa, w sobotę rysowałem a na drugi dzień w niedzielę kolorowałem.

Ostatnia edycja:
Domen

Domen

EkipaAnimes
Członek ekipy
Hmm, nie powinno być problemu z logowaniem się na forum przez PC nie korzystając z tapatalka. Najlepiej jak mi napiszesz dokładnie jak się zarejestrowałeś ja spróbuję rozwiązać sprawę :D

Ostatnia edycja:
L

link12pl

-najpierw stworzyłem konto tapatalka (login/hasło)
-poszukałem forum na tej aplikacji
-są 2 opcje zarejestruj/zaloguj
-wybrałem formę rejestracji i automatycznie mnie zarejestrowało
-używając login/hasło (tapatalka) przez komputer nie idzie się zalogować

Ostatnia edycja:
L

link12pl

Domen arigato za pomoc ;>
masło? xD yes

Ostatnia edycja:
Domen

Domen

EkipaAnimes
Członek ekipy
Nie ma problemu, od tego tu jestem.

Ulubione anime?

Ostatnia edycja:
Aoi

Aoi

Member
co do ts3 na telefonie jest za darmo ;d z chomika ;P tam sie pewnie znajdzie ztrolowana wersja ;]
Swoją drogą blink jaki lubisz kolor? ;P

Ostatnia edycja:
Top Bottom