Hi?

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
E

eongdeh

Cześć wszystkim,

ostatnio chodziło mi po głowie by zarejestrować się na tego typu forum, no i jestem tutaj. Mimo, że moja ‘faza’ na anime bywała intensywniejsza, wciąż lubię obejrzeć coś interesującego i w miarę krótkiego. Pewnie nie jestem jedyną osobą, której przygoda z anime/mangą zaczęła się od obsesji na punkcie pokemonów. Na chwilę dzisiejszą myślę jednak, że do moich ulubionych tytułów mogę sobie zaliczyć Zankyou no terror, Aku no hana czy Initial D.

Na co dzień zdarza się, że gram na gitarze (jestem samoukiem), uczę się języków, na serio uwielbiam to robić. Sporo też czytam - głównie science-fiction. Często wpadają mi w ręce tytuły, których prawie nikt nie czyta i nikt właściwie nie chce dać się przekonać, żeby poświęcić im uwagę. Uwielbiam street fashion różnego rodzaju. Co do tych hobby to internety marnują mi trochę życie, pochłaniając mnóstwo czasu na robienie rzeczy totalnie bezsensownych, więc robię wszystko i nic w tym samym czasie.

Mam 18lat. Jestem dosyć otwartą osobą i czasami zamęczam ludzi swoim gadulstwem. Nie mam pewności czy to dobrze, ale nikt nie złożył jeszcze definitywnego zażalenia. Świetnie byłoby tu poznać jakichś ciekawych ludzi.

THE END

Ostatnia edycja:
Eyirie

Eyirie

New member
Male or female? Skąd jesteś? XD
Science fiction a lubisz Star Wars? Wybierasz się na najnowszy film? Ja już zaczęłam oglądam wszystkie części aby sobie odświeżyć ^^ XDD Btw grasz w coś? Coś blizzarda?

Ostatnia edycja:
E

eongdeh

alt
Eyirie:
Male or female? Skąd jesteś? XD
Science fiction a lubisz Star Wars? Wybierasz się na najnowszy film? Ja już zaczęłam oglądam wszystkie części aby sobie odświeżyć ^^ XDD Btw grasz w coś? Coś blizzarda?
Female. Mam nawyk pisania bezosobowo. Wypadło mi to z głowy. XD
Wszystkie części zostały przeczytane i obejrzane, chociaż wciąż nie jest to moja ulubiona pozycja. Może się wybiorę do kina, jeśli uda mi się kogoś skołować do towarzystwa. xD
Kumpela właśnie zmusza mnie do grania z nią w hearthstone, ale póki co nie mam bladego pojęcia, o co właściwie tam chodzi. = /
Wciąż gram od czasu do czasu w lola, jeśli chodzi o gry online. = /

Ostatnia edycja:
Arika

Arika

New member
Witam cię człeku <3
1.Ile masz wzrostu?
2.Jaki masz kolor oczu?
3.Jaki masz kolor włosów?
4.Czego słuchasz?
5.Masz jakieś zwierzątko? Jak tak to jakie?

Ostatnia edycja:
E

eongdeh

alt
Arika:
Witam cię człeku <3
1.Ile masz wzrostu?
2.Jaki masz kolor oczu?
3.Jaki masz kolor włosów?
4.Czego słuchasz?
5.Masz jakieś zwierzątko? Jak tak to jakie?
Witaj o.o
  1. 166cm
  2. Wyblakło niebieskie (tak czy inaczej nosze soczewki, bo mam sporą wadę wzroku i nikt ich nie widzi)
  3. Naturalnie - ciemno brązowe, a tak normalnie zmienia się to dosyć często, niedawno królował ciemnozielony i chyba do niego wrócę.
  4. To wielka katastrofa. Jednego dnia słucham NITZER EBB, drugiego przesłodzony k-pop. Nie wiem nawet co o tym myśleć. : /
  5. Mam kota i szczury. Chcę doga argentino, ale to troche nierealne marzenie. :D

Ostatnia edycja:
A

Airzel

New member
Siemano, kilka pytań:
1: Masz MAL?
2: Lubisz filmy Więzień Labiryntu/Igrzyska Śmierci/Niezgodna?
3: Masz jakąś fotę? :p

Ostatnia edycja:
E

eongdeh

AirzelSiemano, kilka pytań:
1: Masz MAL?
2: Lubisz filmy Więzień Labiryntu/Igrzyska Śmierci/Niezgodna?
3: Masz jakąś fotę? :p
  1. Jest na moim profilu. Tylko z wypełnianiem było różnie. myanimelist.net/animelist/FXS
  2. Żadnego z nich X’D
  3. głupie pytanie… moją? :D

Ostatnia edycja:
G

GodKiklors

Donator
Airzel jeszcze nie był wystarczająco długo na tym forum a już próbuje zarywać :p
Zignoruj go… mogę ci mówić po prostu Eo? Bo mi się nie chce pisać takiego długiego nicku za każdym razem xd
Tak napisałem za każdym razem bo mam nadzieję że zostaniesz na dłużej i pogadasz też z nami na czacie xd

Ostatnia edycja:
A

Airzel

New member
Skoro mowa o ignorancji ciekawa osoba się odezwała, co wchodzi na skype’a i gada z innymi, a później piszę im prosto w twarz że ich nie lubi ;)

Ostatnia edycja:
L

Laaks

New member
a Witam
Czytasz/oglądasz rzeczy o tematyce fantasy? jeśli tak to co :D

Ostatnia edycja:
E

eongdeh

Laxty:
a Witam
Czytasz/oglądasz rzeczy o tematyce fantasy? jeśli tak to co :D
Są wyjątki, ale nie trawię takich typowych fantasy z krasnoludami, elfami i innymi. Lubie nawet niektóre książki Pratchett’a. Ostatnio mam obsesje na punkcie Kłamstw Locke’a Lamory Scotta Lyncha. Chains to moj guru
kiklors:
Airzel jeszcze nie był wystarczająco długo na tym forum a już próbuje zarywać :p
Zignoruj go… mogę ci mówić po prostu Eo? Bo mi się nie chce pisać takiego długiego nicku za każdym razem xd
Tak napisałem za każdym razem bo mam nadzieję że zostaniesz na dłużej i pogadasz też z nami na czacie xd
Nie wiem o co dokładnie chodziło. Rozumiem, że to jakieś forumowe spięcia~ Co do nicku to jak ci wygodnie. To tylko zlepek liter, które mi się spodobały. XD

Ostatnia edycja:
G

GodKiklors

Donator
pfff :p
Co to za pytanie? po co komu znać czyjeś imię skoro i tak po nicku będziemy mówić?
lepiej się spytać o coś głupiego.

Ostatnia edycja:
E

eongdeh

kiklors:
pfff :p
Co to za pytanie? po co komu znać czyjeś imię skoro i tak po nicku będziemy mówić?
lepiej się spytać o coś głupiego.
błyskotliwa myśl…
zawsze sobie odmieniam swoje imie saru, bo z A na końcu dupiasto brzmi

Ostatnia edycja:
Ayame

Ayame

New member
Velkommen Saruuu! :>
Miłego pobytu na tym zwariowanym forum :>
*pytanie kontrolne, Lubisz boczek?

Ostatnia edycja:
Yankesss

Yankesss

Donator
Ori, Sjań ndum Nekrin de Nekrinius!

Co tam?
Skąd jesteś i skąd wiesz o animesie?
Zamiast lola polecam hotsa XD
Rozumiem że na imię masz Sara? Jeśli tak to nie jest tot akie dupiaste imię bo kojarzy się z Sarą Kerrigan XD

Ostatnia edycja:
W

Wrexxar

Donator
Uszanowanko :) Miałem też znajomą, która zawsze podpisywała się “Sarah” bo samo Sara jej się strasznie nie podobało. Piszę “miałem” bo spełniła swoje marzenie i w dowodzie ma już Sarah :D
Pytanko ode mnie: Długo ci zajęło uczenie się chwytów barowych? bo osobiście zawsze jak się zaczynam ich uczyć, to po jakimś tygodniu wymiękam i mam dość gitary na kolejne pół roku :<

Ostatnia edycja:
Mistrz_Rozpierduchy

Mistrz_Rozpierduchy

Donator
Siemanko

Jestem Mistrzu :d Mistrz wszystkiego co nieprzyzwoite :panda10:

Grasz a jakies gry?

Ostatnia edycja:
E

eongdeh

alt
Wrexxar:
Uszanowanko :) Miałem też znajomą, która zawsze podpisywała się “Sarah” bo samo Sara jej się strasznie nie podobało. Piszę “miałem” bo spełniła swoje marzenie i w dowodzie ma już Sarah :D
Pytanko ode mnie: Długo ci zajęło uczenie się chwytów barowych? bo osobiście zawsze jak się zaczynam ich uczyć, to po jakimś tygodniu wymiękam i mam dość gitary na kolejne pół roku :<
To A na końcu po prostu jest okropne wizualnie. Sarah też jakoś mi nigdy nie pasowało. Zwykle nikt nie używa zresztą tego imienia. Ale jak ktoś pozna mnie w internecie to i tak wychodzi, że nick jest lepszy. Chyba serio nie ważne jak mam na imię… xD

Chwyty barowe to serio kula u nogi. Zwłaszcza, gdy ma się wyjątkowo krótkie palce jak ja na przykład. Żeby je ogarnąć, zajęło trochę czasu. Ćwiczenia rozciągające palce sporo pomogły. Jeśli chodzi o trzymanie jednym palcem wszystkich strun, to ćwiczyłam na początek z nakładką. Łatwiej nauczyć się ułożeń, a potem już tylko martwić o resztę. Osobiście wcześniej czy później nabawiłam się odcisków.
Moja rada tak podsumowując, spróbuj z nakładką grać jakiś utwór, który będzie opierał się wyłącznie na barowych i po czasie na bank wejdzie ci to już w nawyk.

Ostatnia edycja:
E

eongdeh

alt
Yankesss:
Ori, Sjań ndum Nekrin de Nekrinius!

Co tam?
Skąd jesteś i skąd wiesz o animesie?
Zamiast lola polecam hotsa XD
Rozumiem że na imię masz Sara? Jeśli tak to nie jest tot akie dupiaste imię bo kojarzy się z Sarą Kerrigan XD
Z okolic Wrocławia. Google mnie tutaj skierowało. To całkowity przypadek.
Tak. Mi tam się z nikim nie kojarzy… :D
alt
Ayame:
Velkommen Saruuu! :>
Miłego pobytu na tym zwariowanym forum :>
*pytanie kontrolne, Lubisz boczek?
Vällkommen! Nie jem mięsa. Ogólnie nie lubię 80% rzeczy, które są jadalne. Tak. Nie odżywiam się zdrowo = )))

To A na końcu po prostu jest okropne wizualnie. Sarah też jakoś mi nigdy nie pasowało. Zwykle nikt nie używa zresztą tego imienia. Ale jak ktoś pozna mnie w internecie to i tak wychodzi, że nick jest lepszy. Chyba serio nie ważne jak mam na imię… xD

Chwyty barowe to serio kula u nogi. Zwłaszcza, gdy ma się wyjątkowo krótkie palce jak ja na przykład. Żeby je ogarnąć, zajęło trochę czasu. Ćwiczenia rozciągające palce sporo pomogły. Jeśli chodzi o trzymanie jednym palcem wszystkich strun, to ćwiczyłam na początek z nakładką. Łatwiej nauczyć się ułożeń, a potem już tylko martwić o resztę. Osobiście wcześniej czy później nabawiłam się odcisków.
Moja rada tak podsumowując, spróbuj z nakładką grać jakiś utwór, który będzie opierał się wyłącznie na barowych i po czasie na bank wejdzie ci to już w nawyk.

Co do gier, mam obsesje na punkcie różnego rodzaju stealth’ów. D:

Ostatnia edycja:
Top Bottom