hi

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
I

Issemori

jo, jestem dan. co by tu o sobie, za bardzo nie mam w tym wprawy, bo na ogol nie czuje potrzeby no i nie mam checi rozmawiac z ludzmi, przez co te przywitanie moze wypasc nieco slabo wsrod innych. troche mi zajelo zeby nastawic sie na zrobienie tego watku, bo zreszta jak juz wspominalem rozmowa z ludzmi jakos do mnie nie przemawiala, no ale w koncu, mam nadzieje ze jakos tutaj to wszystko ogarne, po drodze spotkalem na fb jakas grupke o tematyce anime itd, aleeee jak szybko tam poszedlem tak szybko po paru minutach wyszedlem, ze wzgledu na cholerne rakowisko ktore tam spotkalem. pelno irytujacych ludzi (swoja droga to duzo rzeczy mnie irytuje), grupka w wiekszosci opanowana przez trolle, no a jakos mam taki charakter, ze gdy mnie cos wkurwi to od razu rzucam tym o ziemie (ano, cierpliwy tez nie jestem). kurka no chyba za bardzo pozytywnie sie nie przedstawilem, a chyba o to tu chodzilo. coooo daleeej, wpadlem na te forum tylko czystko z ciekawosci, bo interesuje sie anime od dluzszego czasu, a nie znam za duzo dobrych tytulow (teraz jeszcze dochodzi do tego przerwa miesieczna, z czego 99% pewnie przesiedze w domu, co mnie cholernie cieszy), ale zauwazylem tez dzial kulinarny, a ze zawsze chcialem ugotowac cos z japonskiej kuchni, bo niektore potrwy jakos w miare ogarniam, tooo glownie ten watek mnie przyciagnal, chociaz widze ze przybral troche postac martwego plodu (hihi). dobraaaaaaaaaa, moze jakies zainteresowania, nie mam za bardzo zadnych w swiecie realnym, pogrywam w miare mozliwosci w jakies mmo, glownie slucham muzyki, wiekszosc czasu spedzam przy ogladaniu anime, noo i mam wielka ochote zapoznac sie z japoonska kultura, kuchnia (w sumie kuchnia wchodzi w sklad kultury, ale niewazne ;-;) i innymi rzeczami zwiazanymi z tym krajem, anoooo uwielbiam czarny kolor, wszystko co czarne jest piekne. teraz chyba uciekam spac, bo pozna godzina, jestem glodny, pietro nizej lodowka, a moje lenistwo raczej wygra z glodem.yt

ps
ano i najwazniejsze, w sumie pomijajac dzial kulinarny to tak naprawde przyciagnal mnie tutaj klimat jaki tworzycie

ps2
mam nadzieje, ze nie bedzie tutaj zadnego pytania zwiazanego z koniem

Ostatnia edycja:
Mroczna

Mroczna

Weteran
Członek ekipy
Dość… Oryginalne powitanie (psyt psyt, lepiej nie przeklinać). No ale nic. Witam Cię na naszym forum, baw się tu dobrze. Masz może konto na MyAnimeList?

Ostatnia edycja:
A

Airzel

New member
Oglądasz seriale? Od tego zależy jak cię ocenie w skali od 1 do 10…? Oglądałeś TG?

Ostatnia edycja:
K

Kurogane

Donator
Dobrze wiem, jak trudne jest mówienie czy też pisanie o sobie kiedy nie lubi się tego robić. Nie patrz na efekt, doceniam sam fakt że to zrobiłeś. Obyś znalazł tu to czego szukasz! Pozdro

Ostatnia edycja:
T

Tanovan

Witojcie, obyś znalazł tutaj swoje miejsce :)
Kichasz seriami?

Ostatnia edycja:
Ayame

Ayame

New member
Cześć Dan! :D
Jestem Ayu i miło mi Cię poznać.

Racja, klimat jest tutaj bardzo ciekawy, więc myśle, że dobrze trafiłeś. Zostań z nami długo!

Na forum przeróżniaści ludzie, ale wszyscy troche dziwaczni. No ale pozytywnie dziwaczni :>

Lubisz boczek? No i… ile masz lat? :D

Ostatnia edycja:
Laska2584

Laska2584

New member
Lol , Jako że Ayu ZANIEDBUJE swoje obowiązki , to spytam się znowu za nią…

Jakbyś robił kanapkę z szynką i serem… to najpierw kładziesz na niej ser , czy szynkę ?

No i witam no forum :333
Wpadaj na czateł :D (już wpadłeś xD)

Ostatnia edycja:
Z

Zara

Donator
Hejo!
Witam na forum;)
Czytasz książki?
Wolisz anime czy mangę?
Masz zwierzaka w domu?
Jakiej muzyki słuchasz?
Próbowałeś kiedyś upichcić desery Japońskie? przepis>(
)
Bo jeśli lubisz słodycze to moimi ulubionymi są kulki herbaciane ;)

Ostatnia edycja:
Mroczna

Mroczna

Weteran
Członek ekipy
janekewans:
Janek tak mam na imię jestem tutaj nowy i totalnie nieogarnięty. Liczę na pomoc w kwestii wprowadzania w forum. Lubię sport ale tylko w dziedzinie piłki nożnej. Pozdrawiam.
kwatery w Jastrzębiej Górze
Na dobry początek proponuję założyć własny wątek powitalny. No i nie reklamować się od razu.

Ostatnia edycja:
I

Issemori

@Mroczna

Oryginalne, no nie wiem, raczej mniej estetyczne niz kazde, a estetyke uwielbiam przez co troche strzal w kolano, a co do przeklinania to nie moge obiecac ze nie bede.
Wieeesz coooo, no kurcze tak sie sklada, ze niby nie jest za mna tak wiele serii i twierdzilem ze ten serweris jest dla mnie zbedny, bo przeca mam dobra pamiec i loooozno ogarne sobie anime ktore obejrzalem, no ale jednak polowy ponad nie pamietam, wiec chyba pora zalozyc tam konto xD

@Airzel

Kiedy mialem bardzo zajawke na seriale, nie obejrzalem ich za duzo, ale wpadlo cos takiego jak: Vikings, Agents of S.H.I.E.L.D, Gotham i kilka innych, ogolnie malo interesuje sie filmami, bardziej przemawia do mnie kreska z anime

@Kurogane

Oooj, no ale jakos sie jednak udalo, tez mam taka nadzieje, ze spodoba mi sie tutaj

@Tanovan

Mhm, zalezy czy bede chcial, czasami lubie kichac, wiec gdy kichne raz moge sobie bez problemu (jesli zechce oczywiscie) kichnac kilka razy po tym, noooo ale takich mega serii od razu po pierwszym kichnieciu raczej nie przewiduje xDDD

@Ayame

19 lat bedzie w tym roku, boczek mhm, wiesz co, to wszystko zalezy od tego jak sie go przyrzadzi i tylko od tego, bo imo wiekszosc smakow potraw zalezy tylko od tego

@Laska2584

Wiadomixxx, najpierw idzie szynka a potem ser, inaczej nie mozna przeca ;-;

@Zara

heeeej, szczerze lubie czytac ksiazki, ale jestem leniwy wiec nie wiem jaka jest prawa, troche to dziwne, bo choc lubie je czytac to rzadko po nie siegam, moze polecisz mi jakies ciekawe tytuly z obojetna tematyka?
Zdecydowanie anime, jakos nie przepadam za czytaniem mangi, wole poogladac sobie animacje i posluchac postaci :v
Zadnych zwierzatek, kiedy mialem pieska, ale mi uciekl, mialem chomika nawet dwa, ale umarly, jeden pierwszego dnia po zakupie, bo przez przypadek wypadl mi z rak (xD), a drugiego zastalem martwego i po kilku dniach sie ogarnalem ze on jednak nie zapadl w sen zimowy ;-;
Muuuuzyki to roznej, rozne gatunki, ale glownie cos w stylu:

Anooooo jeszcze nic nie probowalem z japonskiej kuchni, ale jak znajde czas to sprobuje to zrobic :3

Ostatnia edycja:
Z

Zara

Donator
No to trzymam kciuki, napisz później jak wyszło bo sama jestem ciekawa efektu;)

Ostatnia edycja:
Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
Cześć, witam Cię na forum :), mam nadzieję, że będziesz dobrze się tutaj bawił :)

Ostatnia edycja:
C

Crona

Hello!
Co sądzisz o filozofii Schopenhauera?
Czy uważasz że życie ma jakiś sens?
Czy dotknął Cię kiedykolwiek weltschmerz?

Ostatnia edycja:
I

Issemori

Hellllllllo Crona

Co sadze o jego filozofii, co prawda raczej nie mialem okazji bardziej przyjrzec sie jej tematom, ale jestem zgodny z tym, ze postrzeganie swiata to wytwor umyslu, w sumie jest to bardzo logiczne, nie znam glebiej jego systemow filozoficznych i niestety wiem o nim niewiele, chociaz wstyd sie przyznac. Kojarze go w sumie jak chyba wiekszosc z pesymistycznych pogladow, a ze moje nastawienie jest zwykle baaaaaaaaaaardzo pesymistyczne, to jego filozofia imo jest bardzo zblizona do moich odczuc, ale nie zaliczam sie do grupy gimbow “moje zycie nie ma sensu ueeee #smuteg#rozpacz”

Zycie nie ma sensu mhm wiekszego raczej nie widze, kazdy ma chyba jakas potrzebe samorealizacji itd, ale czy mozna nazwac je sensem zycia to nie wiem, pewnie zalezy to od czlowieka, imo kazdy moze znalezc jakis swoj sens zycia, ale zeby byl jakis wpisany od narodzin w nas, raczej nie.

W sumie przez jakis czas mialem cos w stylu apatii, ale to tylko i wylacznie z wlasnej woli, po prostu mam taki dziwny charakter, po znajomosci trwajacej dluzej niz miesiac/dwa w wiekszosci urywam kontakt z ludzmi, czuje pewne znudzenie czy cos takiego, a co do ostatniego zdarzenia, przeszlo to w urwanie wszystkich kontaktow w rl na “jakis czas” co mi sie w sumie podoba w pewien sposob, czesciowe Hikikomori xD

Siemaaa byters, tez mam taka nadzieje, juz mi sie tutaj podoba :v

Dzieeeeeeeeeeeeeki Zara! :3 Jak tylko wpadna pieniazki to wybiore sie do sklepu po potrzebne skladniki i naaaa pewno za jakis czas dodam tutaj co z tego wyszlo

Ostatnia edycja:
Eyirie

Eyirie

New member
Hejcia ^^ Jestem Eiu :)
W jakie mmo pogrywasz? Reflektujesz waćpan może wowa?
Co teraz porabiasz w żyćku? XD
Ah, no i… Jakie są Twoje ulubione sosy?? (takie np do ciepłego psa)

Ostatnia edycja:
I

Issemori

joooooo Eiuuuu

W jakie mmo, kurka no w sumie ostatnio gralem troche w Blade&Soul, ale po jakims czasie usunalem, jesli do mmo mozna zaliczyc to Lol, ale MOBA nie jest MMO, wiec to tylko takie info zebyscie brali mnie to gier w razie czego :v Ostatnio qmpl chcial to sciagnalem jakas gre Dragon Nest, jeszcze nie mialem okazji jej wlaczyc, no ale moze mi sie spodoba. W wowa* jeszcze nigdy w zyciu nie gralem, mam ochote zabrac sie za to, bo zadne MMO mnie za bardzo nie satysakcjonuje, no ale problem z hajsami mam to na globala raczej bym nie wlecial xd

Cooooooooooooo porabiam xD Taka wegetacja troszeczke, mam teraz wolne od szkoly caaaluuutki miesiac, dopiero co sie skonczyly ferie, czyli takie krotsze wakacje. W tym czasie ciagle siedze sbie w domu, czyli wyglada w skrocie to tak: -> wstaje (dzisiaj pierwszy raz od tej przerwy tak wczesnie) -> ogladam anime/rzadziej gram w lola -> ide spac, nic ciekawego, ale mam w planach (W PLANACH) znalezc sbie jakies zajecie zeby juz tak calkiem nie robic sobie gabki z mozgu :3

Sooooooosssssy, jejku nie wiem xD Chociaz siedze przy garach to nigdy nie mialem okazji sam robic jakichs sosow, a jesli cos zamawiam to tylko keczup/czosnkowy, bo w moim miescie zbyt duzego wyboru nie ma wsrod sosow :’( Noooo widzisz jak mi pomoglas, bede mial chociaz co robic w te wolne, z jakimis sosami pokombinuje xDD

Ostatnia edycja:
Eyirie

Eyirie

New member
Cieszy mnie to no i plus dla Ciebie za wyczerpującą odpowiedź XD a w wowa na prywatnym serwerze nie chciałbyś z ludziami z forum pograć?

Ostatnia edycja:
I

Issemori

Nooo mialbym ochote zagrac, ale musialbym dostac jakas pomoc co dokladnie pobrac, bo z tego co wiem wow w miare duzo zajmuje i nie chcialbym tego schrzanic przy pobieraniu. Wiec z checia, tylko jakas pomoc by mi sie przydala. xd

Ostatnia edycja:
Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
Jeśli chcecie rozmawiać o grach, macie do tego wydzielony wątek. Ten służy do witania się z użytkownikami, a nie wymieniania linkami do pirackich kopii oprogramowania !

Ostatnia edycja:
Top Bottom