I
Issemori
jo, jestem dan. co by tu o sobie, za bardzo nie mam w tym wprawy, bo na ogol nie czuje potrzeby no i nie mam checi rozmawiac z ludzmi, przez co te przywitanie moze wypasc nieco slabo wsrod innych. troche mi zajelo zeby nastawic sie na zrobienie tego watku, bo zreszta jak juz wspominalem rozmowa z ludzmi jakos do mnie nie przemawiala, no ale w koncu, mam nadzieje ze jakos tutaj to wszystko ogarne, po drodze spotkalem na fb jakas grupke o tematyce anime itd, aleeee jak szybko tam poszedlem tak szybko po paru minutach wyszedlem, ze wzgledu na cholerne rakowisko ktore tam spotkalem. pelno irytujacych ludzi (swoja droga to duzo rzeczy mnie irytuje), grupka w wiekszosci opanowana przez trolle, no a jakos mam taki charakter, ze gdy mnie cos wkurwi to od razu rzucam tym o ziemie (ano, cierpliwy tez nie jestem). kurka no chyba za bardzo pozytywnie sie nie przedstawilem, a chyba o to tu chodzilo. coooo daleeej, wpadlem na te forum tylko czystko z ciekawosci, bo interesuje sie anime od dluzszego czasu, a nie znam za duzo dobrych tytulow (teraz jeszcze dochodzi do tego przerwa miesieczna, z czego 99% pewnie przesiedze w domu, co mnie cholernie cieszy), ale zauwazylem tez dzial kulinarny, a ze zawsze chcialem ugotowac cos z japonskiej kuchni, bo niektore potrwy jakos w miare ogarniam, tooo glownie ten watek mnie przyciagnal, chociaz widze ze przybral troche postac martwego plodu (hihi). dobraaaaaaaaaa, moze jakies zainteresowania, nie mam za bardzo zadnych w swiecie realnym, pogrywam w miare mozliwosci w jakies mmo, glownie slucham muzyki, wiekszosc czasu spedzam przy ogladaniu anime, noo i mam wielka ochote zapoznac sie z japoonska kultura, kuchnia (w sumie kuchnia wchodzi w sklad kultury, ale niewazne ;-
i innymi rzeczami zwiazanymi z tym krajem, anoooo uwielbiam czarny kolor, wszystko co czarne jest piekne. teraz chyba uciekam spac, bo pozna godzina, jestem glodny, pietro nizej lodowka, a moje lenistwo raczej wygra z glodem.yt
ps
ano i najwazniejsze, w sumie pomijajac dzial kulinarny to tak naprawde przyciagnal mnie tutaj klimat jaki tworzycie
ps2
mam nadzieje, ze nie bedzie tutaj zadnego pytania zwiazanego z koniem
ps
ano i najwazniejsze, w sumie pomijajac dzial kulinarny to tak naprawde przyciagnal mnie tutaj klimat jaki tworzycie
ps2
mam nadzieje, ze nie bedzie tutaj zadnego pytania zwiazanego z koniem
Ostatnia edycja: