Hiho!

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.

Cahir

Member
Hmm, ten tego… Skoro się zarejestrowałem, to chyba wypadałoby się przywitać, czy coś.
No to po kolei:
Na imię mam Kuba, lat 19 (ewentualnie 4 i 47/48 - urok urodzin 29 lutego :3 ).
Pochodzę z Sandomierza, ale obecnie studiuję w Warszawie.
Lubię:
-gry komputerowe (głównie rpg, gry rytmiczne czasami jakieś monster huntery)
-muzykę (praktycznie większość gatunków, chociaż rock zawsze był i będzie moim faworytem)
-książki (fantasy, ewentualnie powieści detektywistyczne)
-filmy (horrory, fantasy, czasem komedie)
Jeśli chodzi o anime - moimi zdecydowanymi faworytami są Gintama (uwielbiam ten tytuł, jak dla mnie ideał bez wad <3), Higurashi, Steins;Gate… No i jeśli chodzi o top 3 to chyba tyle. :D
Za mangę zabieram się raczej rzadko, w większości przypadków wtedy, gdy jakieś anime na podstawie mangi się skończy, a ja chce wiedzieć, co będzie dalej (jak z Shingeki no Kyojin). Wyjątkiem jest Berserk, którego kreska, fabuła i ogólnie klimat są dla mnie cudowne. Szkoda tylko, że chaptery wychodzą raz na pół roku >.<
Czasami lubię sobie pograć w Visual Novelki (nie, nie eroge, po prostu visual novelki xD). Ulubione vnki - Obie Danganronpy, Umineko, Steins;Gate.
Ponieważ lubię szukać muzyki 24/7 i o ile coś jest dobre, to z pewnością to docenię bez względu na gatunek to nie unikam też vocaloidów i tego typu spraw.

Hmm… Mówili mi, że przywitania powinny być krótkie i zwięzłe, więc chyba w tym momencie powinienem skończyć, bo skończy się na tym, że wypiszę cały swój życiorys.
Także - witam! :D
A jeśli ktoś czuje jeszcze jakiś niedosyt, to nie mam nic przeciwko dodatkowym pytaniom. ^^

Ostatnia edycja:
Siemaneczko xD
leeeeeeeeeel kolejny klon xD Jesteś już 4 Jakubem w wieku 19 lat(no już niedługo 20) xD Przypadek?
Pytanie kontrolne: Masełko lubisz? xD

Ostatnia edycja:
Lubię, chyba, że ktoś je zapomni rano wyjąć z lodówki i potem je trzeba rozbijać młotkiem. >.>
A co do klonów - może to jakaś zorganizowana akcja, Jakuby przejmują internety, lub coś w tym stylu. :v

Ostatnia edycja:
Hejciaaaaa!!! ^.^ Jestem Eiu :)
Oglądałeś Umineko? Ja w swoim czasie uwielbiałam to anime… Cudowny opening…
I gierasz w jakieś gry blizzarda? W hotsa albo wowa na privie może? ^^
I co w życiu teraz porabiasz?

P.S. Kocham Kubusia ^.^ truskawkowego :D

Ostatnia edycja:
Propsy za Steins;Gate, witaj na forum, zapraszam do udzielania się na czacie i konferencjach, życzę miłej zabawy xD

Ostatnia edycja:
Witam. ^^
Tak, oglądałem Umineko, w sumie to był powód dla którego wziąłem się za VN-kę (anime zawiera rozdziały 1-4, a oprócz tego są jeszcze 5-8). Opening jest cudowny, chociaż moim zdaniem opening do vn-ki jest jeszcze lepszy, jak go znajdę to mogę zarzucić. :D
Z gier blizarda tylko Hearthstone, a i to ostatnio prawie w ogóle.
Co porabiam? Przygotowuje się mentalnie na nadchodzącą sesje. ;_;
Na czat na pewno będę zaglądał, w sumie to mój ulubiony element każdego forum (niestety jest to też największy pożeracz czasu xD).

Ostatnia edycja:
Siemanko, Jestem Ayu, miło mi poznać :)
Zostań z nami i baw się dobrze!
Pytanie kontrolne- Lubisz boczek?

Wpadaj na czat! :>

Ostatnia edycja:
Hej. ^^
Lubię boczek. W sumie w ogóle lubię mięso. Ale boczek jest wyjątkowy, bo się tak świetnie smaży. :3
…Swoją drogą, ile jeszcze będzie pytań kontrolnych? xd

Ostatnia edycja:
Co sądzisz o zetsuen lub zankuyou no terror? Widziałeś chociaż

Co myślisz o poligami?

Witam cie serdecznie i zapraszam do wspólnych rozmów

(żeby nie było pomyłek zaznaczam że jestem płci żeńskiej)

Pozdrawiam Laxty

Ostatnia edycja:
Nie widziałem ani tego, ani tego, ostatnio w sumie mało anime oglądam. :<
Czy pytanie o poligamię to kolejne pytanie kontrolne? xD

Ostatnia edycja:
To może i ja w końcu zacznę witać tutaj ludzi? No to będziesz pierwszym przywitanym przeze mnie. Hej!

Masz plusa za Steins;Gate, bardzo dobra rzecz.
I takie pytanko: co studiujesz?

Ostatnia edycja:
Pytan będzie tyle, aż się wszystkiego o Tobie nie dowiemy muahahahahahah XD nie no ja pytam bo a) szukam ludzi do teamu do grania i b) nie wiem co zrobić ze swoim życiem po tym jak zdam maturę więc robię rozeznanie czym ludzie się zajmują XD Btw powiesz jaki wybrałeś kierunek?

Ostatnia edycja:
Studiuję informatykę (przynajmniej w teorii, w praktyce jest to po prostu matematyka, matematyka, trochę przedmiotów technicznych i jeszcze więcej matematyki xD)
Ogólnie jak do tej pory nie ma tragedii, chociaż przyznam szczerze - przez całe 3 lata liceum (nie licząc przygotowań do matury) się nie uczyłem tyle, co teraz przez ten pierwszy semestr. :v

A wracając do wcale-nie-kontrolnego pytania o poligamię - jeśli wszystkie strony są zadowolone, to czemu nie, w końcu to sami zainteresowani mają być szczęśliwi. :v

@edit
O, właśnie, znalazłem ten op o którym wspominałem Eyrie, łap :p

Ostatnia edycja:
Heh, znalazłam go jakiś czas temu, ale nie wiedziałam jaki związek ma z Umineko. W każdym bądź razie jest cudny też ^.^ ale Katayoku no Tori i tak na pierwszym miejscu ^.^
No i dzięki za odpowiedź XD

Ostatnia edycja:
Na studiach zawsze jest tak, że jest milion razy więcej nauki niż gdziekolwiek indziej. To w końcu studia. Powodzenia w takim razie na tej informatyce.

Ostatnia edycja:
Powrót
Top Bottom