Hii~

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
J

Jesus_Cloud

Czaa, sem Kamil. Juunanasai desu (00 polecam). Dawno nie bawiłem się w żadne fora XD Ostatnim razem udzielałem się na jakimś tandetnym Pokemonowym PBFie, ale miałem wtedy pewnie z jakieś 13 lat i mi się to podobało. Aktualnie skończyłem 1 klasę liceum (profil biologiczno-chemiczny szit). Nikt mnie nie nakłonił do założenia konta (może oprócz atakującej wraz z nadejściem wakacji nudy), mam nadzieję, że jest co tu robić i miło spędzę tu trochu czasu - oby pierwsza strona, która wyświetliła mi się w google mnie nie zawiodła.
Jeżeli chodzi o animce to bardzo wiele tytułów ma wyjątkowe miejsce w moim serduszku, lecz jest kilka perełek nad perełkami:
  • Death Note - bo to od niego wszystko się zaczęło (btw błagam powiedzcie mi, że nie tylko ja miałem depresje przez 2 miesiące przez to zakończenie xDD)
  • Zankyou no Terror i Shinsekai Yori - bo uważam je za arcydzieła.
  • Shiki i Higurashi - ten klimat <3
    Mangi dużo nie czytam, aczkolwiek na mojej półeczce dumnie stoi m.in. 10 czerwonych grzbietów Hellsinga.
    Mój MAL
Stwierdziłem, że daruję sobie pisanie tutaj swojego życiorysu (bo kogo by to interesowało), jednakże na wszystkie pytania (jeżeli takie będą) chętnie odpowiem!
PS: Ten post pisałem przy gasnącym co chwile świetle, nie wiem czy to dobrze wróży XD

Ostatnia edycja:
AnomuS

AnomuS

New member
Hejka, miło mi ciebie poznać~!
Grasz w jakieś gry? a może lubisz naleśniki? :D

Ostatnia edycja:
J

Jesus_Cloud

Kiedyś klikałem w standardowe osu!, ale jakoś tak mi się znudziło i czasami jedynie pogrywam osu!manie, poza tym raz na jakiś czas lubię w Hots’a czy Smite (nie mówię, że jestem w to dobry XD). Ogólnie zagram w większość gier jeżeli mam z kim (nawet mnie kiedyś do lola namówili, a o dziwo go nie trawię).

Uwielbiam naleśniki pod każdą postacią, ale najbardziej chyba z dżemem wiśniowym ;3

Ostatnia edycja:
Zetsu

Zetsu

New member
Yo
Pójdź we me ramiona za Shiki i Higurashi <33333

Ostatnia edycja:
J

Jesus_Cloud

@up
Poczekaj tylko włączę coś Maximum the hormone xD

Ostatnia edycja:
Benek

Benek

Donator
Zajebiste anime? (higurashi,hellsing,dn)
Check
Fajna muzyka (maximum the hormone) check
Ale za profil to do poprawczaka powinieneś iść xD
Co sadzisz o związkach homoseksualnych?
Lubisz alpaki?
Wodka czy whisky?

Ostatnia edycja:
J

Jesus_Cloud

Teoretycznie jestem biseksualny więc nie neguje (?XD).
Do alpak nic nie mam, nigdy jakoś nie poczułem większego zamiłowania ;v
Whisky.

Ostatnia edycja:
Elmor

Elmor

Donator
Cześć!
Skąd jesteś? Poza anime, czy mangami to czym się interesujesz, co zamierzasz po liceum? :D

Ostatnia edycja:
J

Jesus_Cloud

Niby jestem z Płocka, niby, bo tylko w roku szkolnym xD Teraz siedzę na swoim malutkim zadupiu (czarne płuca nieco odpoczną). Zainteresowań mam na prawdę wiele, ciężko mi teraz jakiekolwiek scharakteryzować, działa to na zasadzie, że jedno gaśnie, drugie rozkwita. Nie będę tutaj rzucał typowymi frazami: lubię muzykę czy film, bo chyba każdy to lubi (poprawcie mnie, jeżeli nie). Po liceum chciałbym iść na medycynę, ale nie wyjdzie mi to na milion procent, zwyczajnie jestem zbyt leniwy. Aktualnie nie wiem co mam zamiar robić dalej, wyjdzie to na spontanie jak całe moje życie XD

Ostatnia edycja:
Armila15

Armila15

Donator
NO hejka ^.^
Masz ulubiony kolor?
Jaki masz stosunek do piercing’u ?
A jaki do tatuaży xD ?
Noo, to baw się tu dobrze
i trzymaj się cieplutko ^.^

Ostatnia edycja:
J

Jesus_Cloud

Lubię czarny oraz pastelowe odcienie zielonego, niebieskiego i różu. Jeżeli chodzi o piercing to chciałbym zrobić septum, a tatuaże również planuję w najbliższej przyszłości.

@Armila15
Jak już o kolorach to bardzo podobają mi się na twoim avku XD

Ostatnia edycja:
Yankesss

Yankesss

Donator
Ori! Sjań ndum Nekrin de Nekrinius!
Ari na?

A tak serio to, co tam?

Ostatnia edycja:
J

Jesus_Cloud

Yahoo

W sumie nicz ciekawego, pograłbym w coś, ale ne mam co i ne mam z kim :c

Ostatnia edycja:
Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
Witaj Jezusie :3, rozumiem, że chmura, w której trzymasz pliki jest przez samego boga wspierana :)

Baw się tu dobrze i wpadaj na czateł

PS: Dokończ Monstera ^^

Ostatnia edycja:
Yankesss

Yankesss

Donator
A gierasz w jakiekolwiek gry blizzarda albo paradoxu albo warhammery? XD

Ostatnia edycja:
J

Jesus_Cloud

@Byters
Kiedyś dokończę XD !

@Yankess
Hotsa czasami zagram (ale bardzo rzadko XD)

Ostatnia edycja:
Yankesss

Yankesss

Donator
To można zagrać, chociaż lubię się dopierdalać i pewnie jesteś noobem skoro rzadko grasz xd

Ostatnia edycja:
J

Jesus_Cloud

Bardzo rzadko XD PRZY DOBRYM MIESIĄCU MOŻE Z 5 GIER XD

Ostatnia edycja:
Top Bottom