J
Jesus_Cloud
Czaa, sem Kamil. Juunanasai desu (00 polecam). Dawno nie bawiłem się w żadne fora XD Ostatnim razem udzielałem się na jakimś tandetnym Pokemonowym PBFie, ale miałem wtedy pewnie z jakieś 13 lat i mi się to podobało. Aktualnie skończyłem 1 klasę liceum (profil biologiczno-chemiczny szit). Nikt mnie nie nakłonił do założenia konta (może oprócz atakującej wraz z nadejściem wakacji nudy), mam nadzieję, że jest co tu robić i miło spędzę tu trochu czasu - oby pierwsza strona, która wyświetliła mi się w google mnie nie zawiodła.
Jeżeli chodzi o animce to bardzo wiele tytułów ma wyjątkowe miejsce w moim serduszku, lecz jest kilka perełek nad perełkami:
PS: Ten post pisałem przy gasnącym co chwile świetle, nie wiem czy to dobrze wróży XD
Jeżeli chodzi o animce to bardzo wiele tytułów ma wyjątkowe miejsce w moim serduszku, lecz jest kilka perełek nad perełkami:
- Death Note - bo to od niego wszystko się zaczęło (btw błagam powiedzcie mi, że nie tylko ja miałem depresje przez 2 miesiące przez to zakończenie xDD)
- Zankyou no Terror i Shinsekai Yori - bo uważam je za arcydzieła.
- Shiki i Higurashi - ten klimat <3
Mangi dużo nie czytam, aczkolwiek na mojej półeczce dumnie stoi m.in. 10 czerwonych grzbietów Hellsinga.
Mój MAL
PS: Ten post pisałem przy gasnącym co chwile świetle, nie wiem czy to dobrze wróży XD
Ostatnia edycja: