¡Hola!

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
F

foka

czesc :D juz na samym poczatku na czacie narobilam troche zamieszania pierwotnym nickiem haha no dobra to zostalam foką
foka, lat 21, aktualnie przerwujaca studentka sztuki mediow w toronto (czyt toruń), eeeeeeeeeeee nienawidze introdukcji sory
trafilam tu jak szukalam miejsca gdzie ludzie wrzucaja wlasna tworczosc w tych klimatach ( n u n )

Ostatnia edycja:
Mroczna

Mroczna

Weteran
Członek ekipy
Witam Cię serdecznie zatem na forum. Mam trzy dość istotne pytania…

Jak masz na imię?
Lubisz sernik?
Widziałaś Mahou Shoujo Madoka Magika?

Ostatnia edycja:
D

Dest3r

Donator
Hej, miło Cie poznać.
Zostaniesz moją żoną?
Wyjdziesz za mnie?
Ile chcesz mieć dzieci ze mną?
Chcesz duży dom czy małe. przytulne mieszkanie?
Lubisz keczup?

Ostatnia edycja:
Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
Witaj na forum, mam nadzieję, że Ci się tu spodoba, powiedz czy lubisz anime? Jeśli tak podaj swoje ulubione bajki. Interesuje mnie również to czy lubisz czytać i jaka literatura leży w Twoim spectrum zainteresowań.

Baw się dobrze, zapraszam do rozmów na czacie i do udziału w konferencjach.

Ostatnia edycja:
Maru

Maru

New member
Oh,Toruń,moje okolice! :D Witam Cię w naszej forumowej rodzince! :3 Jak chesz z kimś wyjść na kawę w Toruniu,pisz! :D

Ostatnia edycja:
F

foka

na imie mam aleksandra, strasznie lubie madoke, a sernik jest taki meh chyba ze go sama robie, wtedy jest najlepszy :D:D:D:D
moje ulubione chinskie baje? raaany, od wielu lat fazuje na hetalie, niekoniecznie anime, ale bylam z himaruyą od pierwszych stripow po japonsku tlumaczonych na ang na livejournalu, to byly piekne czasy, nordyki trafily right in kokoro
mononoke (horrory nie ze studia ghibli chociaz wszystko co ghibli jest tez super) i tekkonkinkreet to moje favy
z ksiazek -> “nie opuszczaj mnie” o dzieciach hodowanych na narzady, swietna ksiazka a poza tym to raczej tematy typu korea polnocna, ostatnio nie doczytalam ksiazki o niewolnictwie dzieciakow harujacych w fabrykach szyjacych ciuchy dla zachodnich marek, a poza tym w sumie dawno nie czytalam ale seria ksiazek ktorych wspolnego tytulu nie pamietam ale pierwsza sie nazywala ‘wilczy brat’
MUMIKI uwielbiam komiksy, dostalam kilka tomow na osiemnastke haha

Ostatnia edycja:
Mroczna

Mroczna

Weteran
Członek ekipy
No do dostajesz ode mnie plusa za Madokę, oraz brak puntu za sernik, bo jest jakieś “ale”.
Mam w sumie jeszcze jedno pytanko - masz może konto na MyAnimeList?

Ostatnia edycja:
F

foka

nie, nie mam, nigdy mi sie nie chcialo uzupelniac takich rzeczy a w sumie warto by bylo

Ostatnia edycja:
Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
Propsy za studio ghibli i książki tego typu. Również lubię czytać o współczesnych systemach obozowych i systemach totalitarnych. Myślę, że się dogadamy, a może kiedyś nawet wymienimy opinie o książkach czy o czymkolwiek ^^

Ostatnia edycja:
T

Turel

Co to znaczy, że to Twój drugi nick? To jaki był pierwszy i czemu go zmieniłaś? Foka, ładnie, moja sis miała taką ksywkę kiedyś. ;p
Witam na forum, wbijaj na czat!

EDIT: Uczysz się hiszpańskiego i stąd taka nazwa tematu?

Ostatnia edycja:
F

foka

przyszlam tu jako dupabiskupa i dostalam malutki ochrzan na chacie eheh
kiedystam sie uczylam i po prostu lubie te wykrzykniki

Ostatnia edycja:
Avenida

Avenida

Donator
To ja tez zadam ci jakies pytanko xD
Ulubiony polski film?
Dobrze gotujesz? Co jest twoja specjalnością?
Jezdzisz na konwenty?

Ostatnia edycja:
F

foka

polski film… pare lat temu ogladalam sztuki teatralne nagrywane przez chyba tvp i je lubilam. a poza tym polskie filmy okjarza mi sie glownie z kiepskimi komediami, nie pamietam czy sa jakies filmy ktore lubie
nie gotuje nic wymyslnego ale niedawno zaczelam piec ciasta (^0^) marchewkowe mniam
nigdy nie bylam na konwencie mimo ze bardzo bym chciala, jakos okolicznosci nie sprzyjaly

Ostatnia edycja:
K

Kayasoyuu

Jak się robi marchewkowe? Podziel się sprawdzonym przepisem ^.^
Może Magnificon w tym roku? Jest 27-29 maja :p

Ostatnia edycja:
F

foka

przepis biore randomowy z neta zawsze heheh generalnie podobnie do innych ciast tylko dodajesz starta marchewke, ja odpuszczam cynamon i przyprawe do piernika bo nie ma w biedrze ktora jest najblizsza lol
przed polowa lipca nie moge sie nigdzie ruszyc niestety nawet do domu moge jezdzic tylko co dwa tygodnie

Ostatnia edycja:
Top Bottom