House of Cards (2013-)

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
Feitan

Feitan

New member

Francis Underwood jest bezwzględnym politykiem próbującym się zemścić na prezydencie, który pominął go przy obsadzeniu stanowiska sekretarza stanu.
~filmweb
A to i tak tylko opis pierwszego sezonu xD
O ile mogę to nazwać opisem :p
A w piątym sezonie nawet sam Frank powiedział: “Ja chciałem być tylko sekretarzem stanu” xDD
Imo, jeden z najlepszych seriali ever.
Nie ma sensu pisać więcej, bo bez spoilerów się nie obejdzie. No i jest też za dużo szczegółów. Czy ktoś ogląda? Zamierza? A może, tak jak ja, jest już po seansie piątego sezonu i nie może się doczekać tego, co będzie dalej?
Powiem szczerze, że KAŻDY sezon wydawał mi się tym, który powinien być ostatnim, ale zawsze musi się na koniec wydarzyć coś, co sprawia, że chcę WICYJ!

Ostatnia edycja:
Zetsu

Zetsu

New member
Pierwsze dwa sezony mam odhaczone, potem jakoś przestałem oglądać. Chętnie wróciłbym do tego tytułu, ale mam mało czasu ostatnio nawet na odpoczynek. :(

Ostatnia edycja:
Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
Świetny serial, uwielbiam go, cynizm i gry Franka to prawdziwy majstersztyk. Obecnie czekam aż wyjdą wszystkie odcinki 5 sezony, wtedy obejrzę je, wszystkie, na raz.

Ostatnia edycja:
Feitan

Feitan

New member
Na Netflixie już są wszystkie. Ja w dwa dni przerobiłam :D

Ostatnia edycja:
Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
No, jak skończę oglądać anime ReLife, za które teraz się zabrałem, a które jest krótkie, ogarnę pewnie sezon 5. W 2 dni pewnie nie dam rady, praca, ale pewnie szybko pójdzie, mam nadzieję, że się nie zawiodę :3

Ostatnia edycja:
Elmor

Elmor

Donator
Jestem po pierwszym odcinku. Zapowiada się zacnie, wedle powszechnej opinii i recenzji :)

Ostatnia edycja:
Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
A będzie tylko lepiej, to jeden z lepszych seriali jakie widziałem, Tobie na pewno też się spodoba, jak będziemy gadać na Skype lub Discordzie to Cię dopytam o wrażenia :3

Ostatnia edycja:
Top Bottom