Howdy!

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
T

Twister

Jestem Maks, mam 15 lat i jestem totalnie nowy w anime, etc.
Interesować zacząłem się niecały miesiąc temu gdyż moi znajomi bardzo się anime i mangą interesują, więc postanowiłem że i ja zacznę oglądać.
Jeszcze przed tym miałem obejrzane dwa inne anime - Sonic X (gdzieś 2009-10) i Legende Aanga (jeżeli to jest w ogóle anime)(wakacje 2013 albo 2014).

Do tej pory obejrzałem: trzy odcinki Acchi Kocchi, niecały odcinek Lucky Star, odcinek Another (lubie takie klimaty :), i mam zamiar obejrzeć to anime) i jestem w trakcie oglądania Little Witch Academia (to anime najbardziej mi przypadało do gustu i chcę obejrzeć wszystkie odcinki do końca Stycznia).

Interesuję się głównie montażem filmów, animacją, innymi pierdołami na kompie, troche pisaniem stron internetowych w HTML przy ożyciu CSS, oraz pogrywam w Osu! i troche w Transformice oraz MInecrafta (głównie ze znajomymi).

Mam nadzieje że będę coś pisał na tymże forum, a nie tylko jednego posta napisze i zapomnę (tak czasami mam, no sry :D).
Jak coś to możecie zadawać pytanka (jak chcecie), ja życzę wszystkim miłego wieczoru… czy miłego dnia (nie wiem o jakiej porze to czytacie :p)

Ostatnia edycja:
Zetsu

Zetsu

New member
YO!
Another polecam obejrzeć do końca :)
Nie wiem czemu twój nick mi się skojarzył z filmem katastroficznym (o tornadach), w którym grała Helen Hunt i Bill Paxton też tam był XD

Baw się dobrze i dużo pisz, bo tematów mamy tutaj całkiem sporo

Ostatnia edycja:
N

neku

Hejo, nie zapominaj o nas bo będzie nam smutno :c

Little witch academia polecam, bardzo miło wspominam :3

Jakbyś chciał pogłębiać swoją wiedzę odnośnie anime to dobrze trafiłeś. Jest tu pełno “starych wyjadaczy” którzy chętnie cię wprowadzą :p

Pytanie? Hm. Jakim rodzajem pizzy jesteś? https://samequizy.pl/jaka-pizza-jestes/

Ostatnia edycja:
Zetsu

Zetsu

New member
Też rozwiązałem quiz!!! Wyszła mi pizza wypasiona

A tak serio to mam pytanie - Ulubiony deser?

Ostatnia edycja:
T

Twister

Jestem Grecką =P

Czy lubię deser? Oczywiście :D

Ostatnia edycja:
Benek

Benek

Donator
Pytanie było o ulubiony deser a nie czy lubisz mistrzu XD
Też zrobiłem test! Jestem grecka!

Ostatnia edycja:
T

Twister

Oj sory, źle przeczytałem (już tak mam że zbyt szybko czytam(rodzice mówią że to wada(totalna(zaraz za lenistwem)))).
Gdybym miał wybierać, to ciasto czekoladowe, gdyż czekolada jest moim ulubionym smakołykiem =)

Ostatnia edycja:
Torrez

Torrez

Donator
Witaj Maks! Standardowo dwa pytania:
  1. Lubisz smoki?
  2. Czy są jakieś kraje, które chciałbyś odwiedzić?

Ostatnia edycja:
T

Twister

1. Nawet :)
  2. Hmmm… Chciałbym odwiedzić ponownie Paryż, Anglie, gdzieś USA.

Ostatnia edycja:
Armila15

Armila15

Donator
Hej hej hej !!!
Oleńka jestem ^-^
Miło cię poznać :p
1.Kawa/Herbata/Kakałko?!
2.Kolor ulubiony?
3.Horrory lubisz?
4.Ja ci mogę polecić Junjou Romatica … lubię to :p ( Wszystkie sezony ) !!!
5. A woda? Gazowana czy może nie?
No dobraaaaaaa! To chyba tyle, wpadaj na czateła i baw się tu długo, długo i szczęśliwie !!!

Ostatnia edycja:
Vudzio

Vudzio

Donator
Witam Cieplutko
Zapraszam na czat ^^

Co myślisz o apokalipsie zombie?

Ostatnia edycja:
1234567890

1234567890

New member
Kon’nichiwa!
Ogenki desu ka?

Tu Cyferka a dla przyjaciół Ulka
Wybije mi w tym roku 21 na karku :D
W anime siedzę… powiedzmy od kąd skończyłam 18 lat
Little Witch Academia już tyle razy mi się przewinęło, że ohohoho… musiałabym w końcu obejrzeć ale aktualnie siedzę na 17 odc InuYasha i 10 odc Fullmetal Alchemist: Brotherhood więc nie chcę zaczynać kolejnej serii ^^’
W quizie wyszło mi, że jestem owocową pizzą :)

Masz w wizji swojej przyszłości plan na cosplay?
Jaka jest Twoja ulubiona postać? Jeśli nie jedna to wymień kilka ulubionych ^^
A jaką postać znienawidziłeś od pierwszego wejrzenia? :p

Bai bai~

Ostatnia edycja:
Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
Witam nowego kolegę i zapraszam na czat, z tego co wiem, niektórzy u nas również w OSU grają, może na kogoś trafisz.

Ostatnia edycja:
Yohn

Yohn

New member
no witam, nowych zaiteresowan sobie nie zaluj i nie zaprzestan na jednym
z anime jako poczatkujacego polecam ‘‘Shiki’’, horoor majacy 12episodow zakonczony. Najlepiej oglada sie po zmroku uderzajacy w klimaty zoombiie i wilkolaki w typowo japosnkim dramacie .)
nie daj zasypac sie tytulami powoli po trochu… ,)
w quizie wyszlo mi szatanska :D
a propo quizu…
jak typowo spacerujesz, gdzie spogladasz??
w niebo, przed siebie, czy moze w podloge??

Ostatnia edycja:
Top Bottom