Hunter x Hunter 2011

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
T

Tsu

Remake serii z roku 1999 o tym samym tytule, opartej na mandze autorstwa Togashi Yoshihirego.

Łowcą jest ktoś, kto przemierza świat, wykonując przy tym różnego rodzaju niebezpieczne zadania, począwszy od łapania kryminalistów, a na szukaniu dawno zaginionych skarbów kończąc. Gon to młody chłopak, którego ojciec, wykonujący właśnie ten zawód, zniknął wiele lat temu. Wierzy on, że podążając w ślady swojego rodzica, dane mu będzie kiedyś ponownie się z nim spotkać.
Kończąc 12 lat, chłopak opuszcza swój dom postanawiając przystąpić do oficjalnego egzaminu, który zapewni mu tytuł Łowcy – egzaminu, który zdaje tylko niewielu, zaś niepowodzenie grozi śmiercią. Po drodze zaprzyjaźnia się z gnanym rządzą zemsty Kurapiką, marzącym o tym by zostać lekarzem Leorio, czy też byłym zabójcą Killua – razem muszą przezwyciężyć wiele problemów, by w końcu rozpocząć niebezpieczną karierę Łowcy.

Ostatnia edycja:
G

Golter

New member
Jeden z najlepszych shounenów, który może się równać z One Piecem pod względem zajebistości. Super mocno polecam :D

Ostatnia edycja:
Domen

Domen

EkipaAnimes
Członek ekipy
Ostatnio wróciłem do serii po lekkiej przerwie zanudziły mnie troszkę walki w zamku ale nie powiem było warto. Dużo akcji, nadprzyrodzonej mocy także… daję 8/10 - na pewno warte obejrzenia :D
Teraz akcja wkroczyła do domu Zoldicków (czy jak to tam się piszę), jestem ciekawy jakie jeszcze sekrety skrywają bo ta historia z córką i jej dziwną mocą jest naprawdę interesująca :D

Ostatnia edycja:
D

dyktator

Oczywiście tasiemiec godny uwagi,stroną techniczną biję wszystkie wychodzące obecnie tasiemce.10/10 oczywiście obowiązkowo trzeba zachaczyć o ten tytuł.

Ostatnia edycja:
Torrez

Torrez

Donator
Jedyny tasiemiec który obejrzałem w całości. Piąty arc, mimo że krótki spodobał mi się najbardziej.

Ostatnia edycja:
Top Bottom